xXx Posted June 26, 2009 Share Posted June 26, 2009 7 изпита си е нормално, аз само първи курс имах по 5 на семестър, след това все по 7 на семестър пазу каква им е точната подредба сподели кенууд плеър, пайнер усилвател и каса и колони обертон ли? До колкото си спомням се хвалеше с player Pioneer ама той да си каже .На мен вчера сефте ми се отдаде възможност да си пробвам новия съраунд в къщи и след 15 минути комшията 2 етажа по-нагоре ми писа по скайпа да ме помоли да го махна тоя 50 Cent и да му пусна чалга Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nakatak_zick Posted June 26, 2009 Share Posted June 26, 2009 До колкото си спомням се хвалеше с player Pioneer ама той да си каже .На мен вчера сефте ми се отдаде възможност да си пробвам новия съраунд в къщи и след 15 минути комшията 2 етажа по-нагоре ми писа по скайпа да ме помоли да го махна тоя 50 Cent и да му пусна чалга защо всички нямаме такива съседи Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted June 26, 2009 Share Posted June 26, 2009 (edited) защо всички нямаме такива съседи Да искат чалга или силна музика? Обертон ще да е баса. Edited June 26, 2009 by magdanoz4o Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEFARIOUS Posted June 26, 2009 Share Posted June 26, 2009 http://www.tiktaktime.com/product_info.php?products_id=965 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted June 26, 2009 Share Posted June 26, 2009 ПУ? Ти пък от кога учиш в ПУ? И каква е тая сесия 7 изпита? Теб са те изгърчили, а още няма края на Юни. Ми към 2 години вече Екстра си е , най-айляшкият университет на земята.... Даже не си бял заверил семестъра и не си бях платил таксата щото бях забравил та я платих вчера като се сетих чак след като бях взел всичките изпити Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted June 26, 2009 Share Posted June 26, 2009 gal4enceto : И аз съм в ПУ, и нашата сесия беше 7 изпита, защо ти е толкова чудно. Познавам едно момиче, специалност "Балканистика", ако не се лъжа, тя имаше за 20 дни 12 изпита. Ето това е гърч според мен. И то все по някакви чужди езици, а те са близки, бъркат се, ужасТ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 26, 2009 Share Posted June 26, 2009 Чудно ми, че реално не остава време за преговор на материала преди изпита. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted June 26, 2009 Share Posted June 26, 2009 е то трябва да ходиш на лекции все пак.А иначе ако си задочно ... още по зле Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pazu Posted June 26, 2009 Share Posted June 26, 2009 (edited) Плеър кенууд , бас обертон , стъпало , средни и високи пайнер Edited June 26, 2009 by pazu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted June 26, 2009 Share Posted June 26, 2009 обертона къв е 10, 12? голфа и с 10' свири предоволно, 12 вече разглобява Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pazu Posted June 26, 2009 Share Posted June 26, 2009 Не знам къв е , ама на малко под макса имам чувството че ще ми се сцепят заварките :Д Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barurumm Posted June 27, 2009 Share Posted June 27, 2009 Днеска музиката в колата е тотално довършена и настроена ... на volume 21 от възможни 40 с отворен люк , де що пешеходци има ..all eyes on me Това повдига 3 въпроса от изключително голямо значение: 1. Гледаш ли с кисело-могъщо-предизвикателно-дълбок поглед хората през сваления страничен джам? 2. Използваш ли само китката на едната ръка за въртене на воланчето? 3. Усещаш ли тръпка в пространството между топките и ануса, когато върху теб попаднат погледите на хората, за които е невъзможно да игнорират боботенето и тракането на ламарини от пътя? Защото ако липсва дори само една от изброените точки, то ти си просто един посредствен класически ГОЛФ-ГЪЗАР. Или по-точно казано 7/10 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted June 27, 2009 Share Posted June 27, 2009 ... Или по-точно казано 7/10 Ееее...само 7 - как може такова подценяване, а Пазу толкова време се старае върху голфа си във всякакви аспекти. Пазу е пич, може и с 2 пръста да държи волана, а може и да не го държи изобщо....а ако иска може да кара и на челна стойка върху предния капак. Майтапът настрана, но винаги съм се чудил на тия, дето си заемат 2/3 от колата с тонколони, субуфери и усилватели, все едно се канят да озвучават площада пред пощата. Последно като бях на Калояново имаше един такъв, дето беше отворил вратите, с цел да не му се напукат стъклата от излизащите децибели и най-интересното беше, че изобщо не му правеше впечатление, че предната му недобре закрепена броня издаваше такъв резонанс от вибрациите и тотално скапваше излизащата "от вратите" музика, но по-важното беше да покаже кой е по-по-най, а пък останалите неща са само подробности... П.П. /Off/ Като абсолютен аматьор в "пернишкия тунинг", предпочитам когато карам, да слушам "музиката" на V-шестицата ми, която наистина "свири" добре. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted June 27, 2009 Share Posted June 27, 2009 Вместо това (излишно аудио) по-добре едно масълце пълна синтетика 10w60, хубав въздушен филтър и фолио за стъклата + пълнене на фреона. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pazu Posted June 27, 2009 Share Posted June 27, 2009 Вместо това (излишно аудио) по-добре едно масълце пълна синтетика 10w60, хубав въздушен филтър и фолио за стъклата + пълнене на фреона. И за кво ми е тоя фреон кат' нямам климатик ? Пък и колата си я правя , така че на мен да ми харесва и не давам пет пари кой , какво би направил вместо въпросното аудио . По принцип съм миролюбив човек , около нас живеят или болни възрастни хора или млади семейства вече с малки деца и се съобразявам да не вдигам много джангър за тва пък компенсирам с колата , щото съм просто меломан Излиза че съм 10 от 10 .. нищо не липсва Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted June 27, 2009 Share Posted June 27, 2009 (edited) Аз не визирах теб а ония дето им падат броните от колите 6-7 говорителя в колата си е напълно задължително + добро CD/mp3 или чейнджър. Edited June 27, 2009 by host Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pazu Posted June 27, 2009 Share Posted June 27, 2009 E , така е . Нали знаеш че всичко в граници е хубаво , като прекали се сбозява (това НЕ важи за женските крака) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted June 27, 2009 Share Posted June 27, 2009 Аз не визирах тебНевъзможно. Във всички постове става дума за него! Просто няма как той да не е центъра на вселената. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nakatak_zick Posted June 27, 2009 Share Posted June 27, 2009 (edited) честоо семейният голф има радио /без slot za касетка дори/ и две колонки отзад ,на които като дигнеш волюмето малко над половината не им се разбира нищо от пращене. Все ендо слушаш нойзкор....и въпреки това всички гледат този титан на автомобилостроенето (sun) Edited June 27, 2009 by nakatak_zick Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pazu Posted June 27, 2009 Share Posted June 27, 2009 Видях го аз днеска баща ти с брат ти , как отпрашиха със сивия голф към евмолпия Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 27, 2009 Share Posted June 27, 2009 всичко в граници е хубаво , като прекали се сбозява (това НЕ важи за женските крака) То по снимките не може да се прецени, но мога да ти кажа, че като ги видиш на живо, ще разбереш, че и за женските крака важи. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elle89 Posted June 28, 2009 Share Posted June 28, 2009 Сесията свърши ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
katalunec89 Posted June 28, 2009 Share Posted June 28, 2009 Няма нищо...поправителната почвааа Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 28, 2009 Share Posted June 28, 2009 Поправителната почва Септември обаче. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nakatak_zick Posted June 28, 2009 Share Posted June 28, 2009 Видях го аз днеска баща ти с брат ти , как отпрашиха със сивия голф към евмолпия абе...друго си е когато е пълен с 4-5 ганстера вътре Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts