Tomahawx Posted June 16, 2009 Share Posted June 16, 2009 Ще остане без болтчета. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted June 17, 2009 Share Posted June 17, 2009 Защо не на Витиня? Нощно скачане също не е за изпускане. Ако решиш и да се гмурнеш някой ден драсни 2 реда. Защото така или иначе ще съпроводим дарлинга на концерта на Dream Theatre и ни е на път, пък и пича, с който ще скачаме иска от Аспаруховия. То не пречи ако ми хареса после да продължа някъде другаде. А за гмуркането първо трябва да се науча да плувам Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted June 17, 2009 Share Posted June 17, 2009 А за гмуркането първо трябва да се науча да плувам Не е нужно да плуваш за да се гмурнеш . Стига да преодолееш страха че си под водата. Даже според инструктора ми, е по - добре ако не можеш да плуваш. Нагледал се е на доста велики "плувци". Брат ми също не може да плува, но следващият месец ще му правим разходка на 9м дълбочина. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted June 18, 2009 Share Posted June 18, 2009 Не е нужно да плуваш за да се гмурнеш . Стига да преодолееш страха че си под водата. Даже според инструктора ми, е по - добре ако не можеш да плуваш. Нагледал се е на доста велики "плувци". Брат ми също не може да плува, но следващият месец ще му правим разходка на 9м дълбочина. Сериозно ли не е нужно да мога да плувам??? Идеално. Вече знам какъв подарък ще си изврънкам да ми направят за РД догодина Всъщност колко струва това удоволствие? Олелеее вече искам и аз да обикалям под вода, толкова пъти съм го сънувала, нямам търпение да го преживея наистина Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted June 18, 2009 Share Posted June 18, 2009 Сериозно ли не е нужно да мога да плувам??? Идеално. Вече знам какъв подарък ще си изврънкам да ми направят за РД догодина Всъщност колко струва това удоволствие? Олелеее вече искам и аз да обикалям под вода, толкова пъти съм го сънувала, нямам търпение да го преживея наистина Напълно сериозно. Ръцете когато се гмуркам ги използвам за всичко друго, но не и да плувам. Ако няма какво да правя с тях ги държа пред мен свити в лактите. Не мога да ти го обясня как точно. Единствено трябва да махаш с краката за да се предвижиш напред. Всичко останало ще го оправя инструктора с който се гмуркаш. Миналата година ми поискаха 60 лева за 40 минути разходка и още 20 лева за снимки. Ако решиш ми драсни 2 реда да ти препоръчам няколко места. Ще ти изпратя и малко снимки от разходката. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferante Posted June 18, 2009 Share Posted June 18, 2009 (edited) Ако може да споделиш на всеослушание, ще бъде интересно: - места които си заслужават гмуркането - без значение къде са - къде може да се изкара курс и сертификат за гмуркане до 30м (до колкото знам под тази дълбочина ти трябва и друг сертификат), за да можеш да ходиш където си поискаш без инструктор и да си наемаш бутилки. - колко струва наемането на бутилка и къде? За неопрени, плавници и т.н. - предполагам който иска да се занимава така или иначе ще си купи. И аз съм се запалил по този спорт - особено след като един приятел тръгна да ми разправял къде се гмуркал в Червено Море - ето една от неговите снимки: Edited June 18, 2009 by Ferante Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted June 18, 2009 Share Posted June 18, 2009 Май най - добре да отворя нова тема . Ще го направя след малко. Чудя се обаче в кой раздел. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiMy_SuN Posted June 20, 2009 Share Posted June 20, 2009 Хайде да се изфукам - след половин час отиваме една голяма компания на язовир с хамаци, палатки, скари, месо и мнооого бира По-хубаво от дивотийката няма Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted June 20, 2009 Share Posted June 20, 2009 6, 6, 6, 6, 6, 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted June 20, 2009 Share Posted June 20, 2009 6, 6, 6, 6, 6, 5 Така ти се е**, че 4 не виждаш. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted June 20, 2009 Share Posted June 20, 2009 Така ти се е**, че 4 не виждаш. Тва бяха оценките от изпитите не друго Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted June 20, 2009 Share Posted June 20, 2009 Тва бяха оценките от изпитите не друго Ееее, убиец на лафове! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted June 24, 2009 Share Posted June 24, 2009 От днес съм правоспособен да управлявам МПС от категория В Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted June 24, 2009 Share Posted June 24, 2009 (edited) От днес съм правоспособен да управлявам МПС от категория В А, честито..... И гледай да не разперваш прекалено бързо криле.... Ред. 1111 поствания.... Edited June 24, 2009 by gado Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted June 24, 2009 Share Posted June 24, 2009 Честито!!! Желая ти само безаварийни километри, хубави преживявания зад волана, малко псувни, които да изречеш или да изядеш и така, все готини неща! Пази околните, макар че не е сигурно те как са си взели книжката и дали те ще пазят теб, но това е дълга тема... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted June 25, 2009 Share Posted June 25, 2009 Взех си всичките изипити в ПУ-то :Д 3,3,4,4,4,5,5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pazu Posted June 25, 2009 Share Posted June 25, 2009 Днеска музиката в колата е тотално довършена и настроена ... на volume 21 от възможни 40 с отворен люк , де що пешеходци има ..all eyes on me Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted June 25, 2009 Share Posted June 25, 2009 а какво си сложил? сподели компонентите Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted June 25, 2009 Share Posted June 25, 2009 (edited) Получих оценка 6 на дипломната си работа от рецензента. Edited June 25, 2009 by jozo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted June 25, 2009 Share Posted June 25, 2009 Получих оценка 6 на дипломната си работа от рецензента. Браво бре. Аз утре си чакам "присъдата" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pazu Posted June 25, 2009 Share Posted June 25, 2009 (edited) а какво си сложил? сподели компонентите Kenwood ,Pioneer и Обертон Edited June 25, 2009 by pazu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 26, 2009 Share Posted June 26, 2009 Взех си всичките изипити в ПУ-то :Д 3,3,4,4,4,5,5 ПУ? Ти пък от кога учиш в ПУ? И каква е тая сесия 7 изпита? Теб са те изгърчили, а още няма края на Юни. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted June 26, 2009 Share Posted June 26, 2009 Kenwood ,Pioneer и Обертон Малиии, ти голям микс си направил. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pazu Posted June 26, 2009 Share Posted June 26, 2009 Бърканицата е жестока , ама звука е убииствен Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted June 26, 2009 Share Posted June 26, 2009 ПУ? Ти пък от кога учиш в ПУ? И каква е тая сесия 7 изпита? Теб са те изгърчили, а още няма края на Юни. 7 изпита си е нормално, аз само първи курс имах по 5 на семестър, след това все по 7 на семестър пазу каква им е точната подредба сподели кенууд плеър, пайнер усилвател и каса и колони обертон ли? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts