INCINERATOR Posted June 12, 2009 Share Posted June 12, 2009 Взех си Sony HX1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dulgia Posted June 12, 2009 Share Posted June 12, 2009 5-ти юни на връщане от София. Принцеса Октавиана премина границата от 100 000 км. ! 100 000 безаварийни километра, за което мога само да приветствам марката, модела и производителя. Ехее, чакай и ти, моя Шкодилак е на 195 000 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoqoJIa3a Posted June 12, 2009 Share Posted June 12, 2009 Другата седмица пътувам за NOVAROCK Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pazu Posted June 12, 2009 Share Posted June 12, 2009 5-ти юни на връщане от София. Принцеса Октавиана премина границата от 100 000 км. ! 100 000 безаварийни километра, за което мога само да приветствам марката, модела и производителя. Може ли линк за даунлоуд на "бекграунда" и как по принцип се казва този стил музика и от къде могат да се свалят подобни парчета ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted June 12, 2009 Share Posted June 12, 2009 В ТАЗИ тема публикувам от години сетовете на DJ GT & Project C и връзките към тях. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted June 12, 2009 Share Posted June 12, 2009 Взех си колата от бокса.Сега сичко е ток и жици Да ги такова италианците, че не си сменят редовно консумативите Ако беше така сега нямаше да правя ремонт. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted June 12, 2009 Share Posted June 12, 2009 (edited) Аз пък ти пожелавам поне 6 месеца нищо да не се разваля по колата, само доливаш бензин и (ме) караш. А в обозримото бъдеще, дано и аз изкарам книжка, за да мога да те прибирам чат-пат И обещавам, ако някога взема книжка, ще предупредя членовете на форума да не се показват по улиците Edited June 12, 2009 by gal4enceto Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted June 12, 2009 Share Posted June 12, 2009 5-ти юни на връщане от София. Принцеса Октавиана премина границата от 100 000 км. ! 100 000 безаварийни километра, за което мога само да приветствам марката, модела и производителя. кажи ми че не си ти този който снима километража докато кара със 140-150..... :ph34r: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted June 12, 2009 Share Posted June 12, 2009 кажи ми че не си ти този който снима километража докато кара със 140-150..... :ph34r: Той е, той е....бат'Виден за идеята ако трябва и до колата ще тича, само за да я снима и отстрани. Между другото като гледам колко внимателно се приближава до 150 км/ч., май специално вдига за пръв път в живота си 150, само заради юбилея. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted June 12, 2009 Share Posted June 12, 2009 Айде утре да минава FCE и да се свършва Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted June 12, 2009 Share Posted June 12, 2009 (edited) е после ще дойде и CAE за да не съм извън темата, ще се похваля, че си взех това: Edited June 12, 2009 by __smirnoff__ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted June 13, 2009 Share Posted June 13, 2009 CAE ще е по нататъка.Сега не ми се занимава в 12-ти клас със английски като ще ходя на курсове по математика Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted June 15, 2009 Share Posted June 15, 2009 Аз пък ти пожелавам поне 6 месеца нищо да не се разваля по колата, само доливаш бензин и (ме) караш. А в обозримото бъдеще, дано и аз изкарам книжка, за да мога да те прибирам чат-пат И обещавам, ако някога взема книжка, ще предупредя членовете на форума да не се показват по улиците Така или иначе ще разберем. Ще има внезапен скок на произшествията и ще кажат по радиото. И по телевизията. Ако не бяха свалили космическата станция "Мир" и от там щяха да звъннат. Абе идеята е че ще разберем, нема се пуашиш. То ако за всяка блондинка с книжка трябваше да се крием, нямаше да можем да излезнем от къщите си. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted June 15, 2009 Share Posted June 15, 2009 Килъра днеска подреди форума до стената Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferante Posted June 15, 2009 Share Posted June 15, 2009 Бахти кефа - тая нощ служебния комп. ми е генерирал 170гб трафик и сутринта админа ядосан ме чакаше на вратата Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted June 15, 2009 Share Posted June 15, 2009 (edited) Бахти кефа - тая нощ служебния комп. ми е генерирал 170гб трафик и сутринта админа ядосан ме чакаше на вратата Е той е душичка, твоя админ... ако беше при мен изобщо нямаше да те чакам на вратата, че и да ти се ядосвам... просто щеше да си намериш служебния компютър прясно-прясно преинсталиран и нито следа от това което е генерирало 170гб трафик... оти да се косим я, като мое ти да се косиш? Чувал ли си за BOFH? Edited June 15, 2009 by ov3rm4n Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferante Posted June 15, 2009 Share Posted June 15, 2009 (edited) Е той е душичка, твоя админ... ако беше при мен изобщо нямаше да те чакам на вратата, че и да ти се ядосвам... просто щеше да си намериш служебния компютър прясно-прясно преинсталиран и нито следа от това което е генерирало 170гб трафик... оти да се косим я, като мое ти да се косиш? Чувал ли си за BOFH? не, но сега прочетох за него След като ми прегледаха всички логове и т.н. официалния репорт беше, че причината е скайп, а реалната причина е 'пиратския залив', но ако му кажа че съм свалял незаконен филм, щяха да ми лепнат и някаква глоба, та за това си премълчах... Сега съм под "карантина" и трафика ми се следи... Спомням си преди няколко месеца кога тръгнахме с един приятел да прехвърляме един файл с размер 10 гб от неговия акаунт на моя и поради липса на място на диска на сървъра блокирахме акаунтите на половиния отдел... мнооо яко Edited June 15, 2009 by Ferante Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted June 15, 2009 Share Posted June 15, 2009 Оказа се, че може да съм руса, но не съм глупава... (Е, не съм и скромна, но скромността била за хора, които нямали други качества). Радвам се на мнението ти Иначе тъпият изпит се оказа с добър край - заковах 5-ца Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted June 15, 2009 Share Posted June 15, 2009 Az nikyde ne sym kazal che si typa, no mersi che go spodeli s nas. Nqmashe i da razbera inache. Ne pochvai pak s izhvyrlqniqta, molq. Stignahme do nqkakyv balans, ne go narushavai, za da ne stigame pak do situacii deto nqma da ti haresat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted June 16, 2009 Share Posted June 16, 2009 Аз пък скоро ще ходя да се хвърлям от Аспаруховия мост Стискайте палци ластика да не е прекалено дълъг Като се завърна ще се похваля пак Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted June 16, 2009 Share Posted June 16, 2009 Стискайте палци ластика да не е прекалено дълъг ...а и легена с водата ако са ти махнали...направо ще е безобразие... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoqoJIa3a Posted June 16, 2009 Share Posted June 16, 2009 А къде съм аз тоя уикенд? http://www.novarock.at/ е къде :punk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted June 16, 2009 Share Posted June 16, 2009 Баси мръсника! Аре стига си дразнил хората бе! Ми някои могат пък да искат ама да не могат да отидат!....... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted June 16, 2009 Share Posted June 16, 2009 Аз пък скоро ще ходя да се хвърлям от Аспаруховия мост Стискайте палци ластика да не е прекалено дълъг Като се завърна ще се похваля пак Защо не на Витиня? Нощно скачане също не е за изпускане. Ако решиш и да се гмурнеш някой ден драсни 2 реда. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pazu Posted June 16, 2009 Share Posted June 16, 2009 http://vbox7.com/play:ea291994 Какво ли ще е на бензин ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts