Jump to content
BulForum.com

Искам пък да ви се изфукам с.....

Recommended Posts

• Replies 11.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

5-ти юни на връщане от София. Принцеса Октавиана премина границата от 100 000 км.
!

100 000 безаварийни километра, за което мога само да приветствам марката, модела и производителя.

Ехее, чакай и ти, моя Шкодилак е на 195 000 :tongue

5-ти юни на връщане от София. Принцеса Октавиана премина границата от 100 000 км.
!

100 000 безаварийни километра, за което мога само да приветствам марката, модела и производителя.

Може ли линк за даунлоуд на "бекграунда" и как по принцип се казва този стил музика и от къде могат да се свалят подобни парчета ? :)

Взех си колата от бокса.Сега сичко е ток и жици :laughing: Да ги такова италианците, че не си сменят редовно консумативите :angry1 Ако беше така сега нямаше да правя ремонт.

Аз пък ти пожелавам поне 6 месеца нищо да не се разваля по колата, само доливаш бензин и (ме) караш. А в обозримото бъдеще, дано и аз изкарам книжка, за да мога да те прибирам чат-пат :rolleyes: И обещавам, ако някога взема книжка, ще предупредя членовете на форума да не се показват по улиците :tongue

Edited by gal4enceto

!

кажи ми че не си ти този който снима километража докато кара със 140-150..... :ph34r:

кажи ми че не си ти този който снима километража докато кара със 140-150..... :ph34r:

Той е, той е....бат'Виден за идеята ако трябва и до колата ще тича, само за да я снима и отстрани. :devil Между другото като гледам колко внимателно се приближава до 150 км/ч., май специално вдига за пръв път в живота си 150, само заради юбилея. :lol:

Аз пък ти пожелавам поне 6 месеца нищо да не се разваля по колата, само доливаш бензин и (ме) караш. А в обозримото бъдеще, дано и аз изкарам книжка, за да мога да те прибирам чат-пат :rolleyes: И обещавам, ако някога взема книжка, ще предупредя членовете на форума да не се показват по улиците :tongue

Така или иначе ще разберем. Ще има внезапен скок на произшествията и ще кажат по радиото. И по телевизията. Ако не бяха свалили космическата станция "Мир" и от там щяха да звъннат. Абе идеята е че ще разберем, нема се пуашиш. То ако за всяка блондинка с книжка трябваше да се крием, нямаше да можем да излезнем от къщите си.

Бахти кефа - тая нощ служебния комп. ми е генерирал 170гб трафик и сутринта админа ядосан ме чакаше на вратата :D

Е той е душичка, твоя админ... ако беше при мен изобщо нямаше да те чакам на вратата, че и да ти се ядосвам... просто щеше да си намериш служебния компютър прясно-прясно преинсталиран и нито следа от това което е генерирало 170гб трафик... оти да се косим я, като мое ти да се косиш?

Чувал ли си за BOFH?

Edited by ov3rm4n

Е той е душичка, твоя админ... ако беше при мен изобщо нямаше да те чакам на вратата, че и да ти се ядосвам... просто щеше да си намериш служебния компютър прясно-прясно преинсталиран и нито следа от това което е генерирало 170гб трафик... оти да се косим я, като мое ти да се косиш?

Чувал ли си за BOFH?

не, но сега прочетох за него :)

След като ми прегледаха всички логове и т.н. официалния репорт беше, че причината е скайп, а реалната причина е 'пиратския залив', но ако му кажа че съм свалял незаконен филм, щяха да ми лепнат и някаква глоба, та за това си премълчах...

Сега съм под "карантина" и трафика ми се следи... :)

Спомням си преди няколко месеца кога тръгнахме с един приятел да прехвърляме един файл с размер 10 гб от неговия акаунт на моя и поради липса на място на диска на сървъра блокирахме акаунтите на половиния отдел...

мнооо яко :D

Edited by Ferante

Оказа се, че може да съм руса, но не съм глупава... (Е, не съм и скромна, но скромността била за хора, които нямали други качества). Радвам се на мнението ти ;)

Иначе тъпият изпит се оказа с добър край - заковах 5-ца :)

Аз пък скоро ще ходя да се хвърлям от Аспаруховия мост :rolleyes: Стискайте палци ластика да не е прекалено дълъг ;) Като се завърна ще се похваля пак ;)

Баси мръсника! Аре стига си дразнил хората бе! Ми някои могат пък да искат ама да не могат да отидат!....... :( :cry

Аз пък скоро ще ходя да се хвърлям от Аспаруховия мост :rolleyes: Стискайте палци ластика да не е прекалено дълъг ;) Като се завърна ще се похваля пак ;)

Защо не на Витиня? Нощно скачане също не е за изпускане. Ако решиш и да се гмурнеш някой ден драсни 2 реда.