zlobil Posted June 4, 2009 Share Posted June 4, 2009 Не говорим за такива работи , естествено че ако блъсна аудито ще направя вратата защото ако аудито струва 20 бона , вратата струва 1000лв тоест 1/20та от цената , а вие давате повече от половината от парите (над 50%) за нова гарнитура която реално е с 10 пъти повече екстри за да си направите старата , разликата е от тука до небето ...... и накрая излиза че сте дали 3 бона а вашата гарнитура няма поставки за чаши в подлакътниците (каквито най-вероятно няма изобщо) , няма приставка за краката и т.н. излиза ви по-скъпо това се опитвам да обясня Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted June 4, 2009 Share Posted June 4, 2009 По принцип така излиза наистина, ама като ги нямаш парите за нова... А и аз не съм сигурен колко би струвало претапицирането и дали изобщо има такова нещо за кожена мебел. Просто си мислех на глас... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted June 4, 2009 Share Posted June 4, 2009 Ние преди бая годинки претапицирахме цялата холова гарнитура в нас ама не с кожа ами с нещо като плющ и аз незнам какво точно се води , беше по скъпо от изкуствената кожа и за ъглов диван 3ка + 2ка + 2 табуретки + фотьойл ни взеха мисля към 800лв заедно с работата и материала , даже още не е мръднала на село си я ползват иначе стана като нова Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted June 4, 2009 Share Posted June 4, 2009 Благородно ти завиждам. Между другото лятото как се седи на такава кожа с къси гащи? Само не ми казвай че климатика бичи на 20*С през цялото време... Седи се съвсем нормално, освен ако не се потиш като прасе. Аз не уважавам кожата по принцип, но тагава ми харесаха опциите на гарнитурата, особено масичката, която се появява под средната облегалка на дивана. понеже съм твърдо решен в къщата ми да има такива във всекидневната правя официално предложение , давай да ти дам 50лв и да ги взимам .... сам ще дойда да си ги сваля до долу Няма проблеми, Васко - 50 лева + чупеното Ауди и аз ще ти ги сваля до вратата, абе даже ще ти ги докарам. Аз мога да ти кажа - в зависимост от модела са между 3500 и 6000лв. За моите в Пловдив ми се дърлеха на 5000, но в София ги договорих на 4500 и им сипах с черпака на пловдивските наглеци като ми я докараха пред вратата. Супер нагли парчета. Гарнитурата е 1+2+3. Смисълът да тапицираш за сумата от 3000лв стара холова гарнитура е някъде към 0 .... даже - 1231242535345 , тва ако го направиш директно се нареждаш в класацията ми за най-глупав човек ..... Все едно на кола за 1000лв да и сложиш музика за 10 000лв и да си мислиш че е Хармън Кардън или БОУС..... Васко, откровени тъпотии ръсиш понякога. Я да видим сега, имам една тук в Банкя, която е масив орех с кожа, внесена от Холандия. След 15-на години разбира се кожата е дала фира. 12345612354623 единици тъпота са нужни, за да НЕ се сетиш защо си струва да я претапицирам. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted June 5, 2009 Share Posted June 5, 2009 Български език и литература 96.00 точки Отличен (6.00) Френски език 86.00 точки Отличен (5.75) С което практически ме приемат в университета Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted June 5, 2009 Share Posted June 5, 2009 (edited) Васко, откровени тъпотии ръсиш понякога. Я да видим сега, имам една тук в Банкя, която е масив орех с кожа, внесена от Холандия. След 15-на години разбира се кожата е дала фира. 12345612354623 единици тъпота са нужни, за да НЕ се сетиш защо си струва да я претапицирам. Ебахти желязната логика.... то и аз имам на село едни дивани дет сигурно са заченали баща ми на тях а пък прабаба му е била революционер и е обсъждала планове на тях ма предпочитам да си взема нови , няма да ги претапицирам за 23123123лв , а и се съмнявам че сандмана има 25 годишен дъб отсякан от холандски девственици ..... та губи ти се смисъла на поста ...... всъщност не целият смисъл ми до някъде , зависи за какво говорим...... ПС : От днес е официално имам къща в с.Крумово , след седмица започват ремонтите Edited June 5, 2009 by zlobil Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted June 5, 2009 Share Posted June 5, 2009 Виждам че не вдяваш, Васко, но няма значение. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted June 5, 2009 Share Posted June 5, 2009 Всъщност вдявам .... ма ти влизаш в целият спор директно с "АКО" ... ако беше такова , ако ми беше скъпо , ако е качествено да ама и ако баба имаше пишка щях да и викам дядо...... та затва.... представяш друга страна на спора , естествено че при това положение ще си го тапицирам ...... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted June 5, 2009 Share Posted June 5, 2009 Виждам че не вдяваш, Васко, но няма значение. Ами чесно казано и на мен претапициране за 3000 на стара мебел, при положение че нова струва 4500-5000 ми се вижда безмислено... Всъщност вдявам .... ма ти влизаш в целият спор директно с "АКО" ... ако беше такова , ако ми беше скъпо , ако е качествено да ама и ако баба имаше пишка щях да и викам дядо...... та затва.... представяш друга страна на спора , естествено че при това положение ще си го тапицирам ...... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted June 5, 2009 Share Posted June 5, 2009 Как да ви обясня, че мебелите не са стари - на 2-3години са, а и ми харесват като дизайн. Проблемът е, че имат 2 дупки от кучето, което реши да ги претапицира само. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted June 5, 2009 Share Posted June 5, 2009 Дай ще ти ги претапицирам за 500 лв. и кожата от теб. 3000 лв. е абсурдно за ремонт, за каквато и да е мебел, освен ако не се отнася за цяло заведение. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted June 5, 2009 Share Posted June 5, 2009 (edited) Дай ще ти ги претапицирам за 500 лв. и кожата от теб. 3000 лв. е абсурдно за ремонт, за каквато и да е мебел, освен ако не се отнася за цяло заведение. Имам един диван. Искам да го претапицирам с естествена кожа телешки бокс - бежов, отдолу да не е дунапрен а да е латекс (или каквото се водеха онези матраци които не се сплескват след 6 месеца като дунапреновите). Кожата и "матрака" от теб. Колко искаш за услугата? Става дума за диван 3ка... Иначе 3000 май наистина са малко много след като нов диван с механизъм е 5000 но като махнеш дунапрените и тапицерията не остава кой знае колко много от дивана... "рамката" (или както там му викат) не е кой знае колко сложно и скъпо нещо... всъщност като се замисля има доста неща които като се замислиш излиза по-евтино да купиш ново отколкото да се ремонтират... Edited June 5, 2009 by djadomraz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted June 5, 2009 Share Posted June 5, 2009 всъщност като се замисля има доста неща които като се замислиш излиза по-евтино да купиш ново отколкото да се ремонтират... Надявам се не си прекарал много безсънни нощи за да стигнеш до този житейски извод Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted June 6, 2009 Share Posted June 6, 2009 Надявам се не си прекарал много безсънни нощи за да стигнеш до този житейски извод Безсънни сутрини имаш предвид... и не, обаче ако знаеш колко бира съм изпил докато се светна за това Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted June 6, 2009 Share Posted June 6, 2009 Няма проблеми, Васко - 50 лева + чупеното Ауди и аз ще ти ги сваля до вратата, абе даже ще ти ги докарам. :rofl: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted June 6, 2009 Share Posted June 6, 2009 Имам един диван. Искам да го претапицирам с естествена кожа телешки бокс - бежов, отдолу да не е дунапрен а да е латекс (или каквото се водеха онези матраци които не се сплескват след 6 месеца като дунапреновите). Кожата и "матрака" от теб. Колко искаш за услугата? Става дума за диван 3ка... Ами зависи какъв е дивана, дали е от тези с италианския дизайн или по-опростен. Пък и трябва да питам шивачката, че за телешки бокс не знам дали изобщо ще се навие. Всъщност говориш за такъв цвят, нали? И да, води се пенолатекс. По принцип ги дават че издържат повече от 10 г., но дали изобщо се предлагат в Пловдив, не че е голяма пречка де. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted June 6, 2009 Share Posted June 6, 2009 ...И да, води се пенолатекс. По принцип ги дават че издържат повече от 10 г., но дали изобщо се предлагат в Пловдив, не че е голяма пречка де. Предлагат се и в Пловдив . Ние си купихме такъв 164х200х22 см за около 610 лв. Ако някой се интересува, ще изровя координатите и ще му ги пратя на ЛС. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted June 6, 2009 Share Posted June 6, 2009 Ами зависи какъв е дивана, дали е от тези с италианския дизайн или по-опростен. Пък и трябва да питам шивачката, че за телешки бокс не знам дали изобщо ще се навие. Всъщност говориш за такъв цвят, нали?И да, води се пенолатекс. По принцип ги дават че издържат повече от 10 г., но дали изобщо се предлагат в Пловдив, не че е голяма пречка де. Най-обикновен диван за 600 кинта... но ако се направи с естествена кожа и латексова вътрешност ще е съвсем друга работа... иначе - да точно за такава кожа говорим. То и един "директорски" стол имам за тапициране като се замисля Предлагат се и в Пловдив . Ние си купихме такъв 164х200х22 см за около 610 лв. Ако някой се интересува, ще изровя координатите и ще му ги пратя на ЛС. Ъъъъ за матрак за легло ли говорим или за тапициране на диван с въпросната материя? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted June 7, 2009 Share Posted June 7, 2009 Днес си доставих невероятен кеф, сдобивайки се с тази уникална голф екипировка, която успях тутакси да изпробвам на стандартно 18-дупково игрище. Усещането е извънземно. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted June 7, 2009 Share Posted June 7, 2009 Колко?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted June 7, 2009 Share Posted June 7, 2009 Колко?! Яка промоция за по-малко от $1500. Макар и да не е пълен комплект, на този етап е достатъчно, защото другите не се ползват толкова често и старите все още вършат работа. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted June 7, 2009 Share Posted June 7, 2009 Е , добре си минал начи , можеше да е къде къде по-скъпо Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted June 7, 2009 Share Posted June 7, 2009 Яка промоция за по-малко от $1500. Макар и да не е пълен комплект, на този етап е достатъчно, защото другите не се ползват толкова често и старите все още вършат работа. Не съм играл голф никога като изключим мини-голфа ама имам чувството че и аз ще се зарибя много . Няма търпение да направят подобно нещо близо до Пловдив , може и да не ми допадне ама мерака да пробвам е непреодолим Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted June 7, 2009 Share Posted June 7, 2009 Няма ли и някой запален по гмуркане с водолазно оборудване? Ето и едно босненско голф игрище. Не е много препоръчително да се минава след червеният знак... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted June 8, 2009 Share Posted June 8, 2009 Не съм играл голф никога като изключим мини-голфа ама имам чувството че и аз ще се зарибя много . Няма търпение да направят подобно нещо близо до Пловдив , може и да не ми допадне ама мерака да пробвам е непреодолим Невероятно зарибяващ спорт е. Хванеш ли се веднъж, няма отърване. Хубаво е обаче човек да има достъп до различни и разнообразни терени. Както вече съм споменавал, тук голф игрищата в рамките на метро ерията са десетки, да не кажа стотици. Буквално залепено за офиса ми има едно стандартно игрище с 18 дупки, като по пътя за вкъщи минавам покрай още четири подобни. Пролет, лято и есен екипировката ми е винаги в колата, защото много често след работа отиваме да разцъкаме с колегите или просто отделям по час и половина когато съм сам на драйвинг рейндж да си шлайфам допълнително суинга с различните стикове. Ето и едно босненско голф игрище. Не е много препоръчително да се минава след червеният знак... Мухахаха, това е невероятна идея. По принцип колкото повече едно игрище е изпълнено с всякакви препятствия, толкова по-висша класа се води. Обаче това да се сложат тук-там минни полета покрай дупките си е направо за класата на PGA Tour. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts