pazu Posted April 29, 2009 Share Posted April 29, 2009 Бахти кефа , аналоговия часовник на таблото ще спре да ми бърка в здравето вече ! Купих си табло с оборотомер и lcd часовник от блъсната джи-ти-ай-ка . Само да намеря време да го монтирам тея дни .. или след празниците Колко ли конски сили ще дава ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted April 29, 2009 Share Posted April 29, 2009 Минимум 20 + гангста понтс пред путките Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted April 29, 2009 Share Posted April 29, 2009 +32 коня Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted April 29, 2009 Share Posted April 29, 2009 + 219 779 км. направи ги на 000 000 и ще си раЦер с нова голф 2 . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted April 29, 2009 Share Posted April 29, 2009 FAIL!!! При тях е тъкмо обратното трябва на 999 999 да го направи или 666 666 за престиж.Колкото ти е по-неунищожим ГолфУ толко си по-голем пич и ти.Даже ако си без талон, книжка и с 2 катастрофи си още "По-". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted April 29, 2009 Share Posted April 29, 2009 Е*аси лошите хора.Колегата се похвали,че си е купил нещо новичко за колицата и вие почнахте да му наливате.Все едно е гоуфър. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted April 29, 2009 Share Posted April 29, 2009 новата ми придобивка от вчера Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted April 29, 2009 Share Posted April 29, 2009 Васко, к'во е т'ва бе, майна - да не си го "татуирал" на предния капак на аудито, че не личи много от снимката? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted April 29, 2009 Share Posted April 29, 2009 Много е добър татуса!Кой ти го прави? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted April 29, 2009 Share Posted April 29, 2009 (edited) татус бе , на корема отстрани. прави ми го нейчо нейчев - нео бих казал че е мнооого добър , да не кажа най-добрият в пловдив. Работи много по чисто и внимателно от мамбата (на корема боли адски много , при мамбата за 4 буквички ми се взема здравето вдигнах температура 1000 пъти а тук за тая сложна картина с много светлосенки , цветове и повтаряне почна да ме боли чак най накрая) мамбата до сега ми беше фаворит , но напоследък се е занемарил и гледа да ги прави максимално бързо без да му пука дали боли или не , цените са му ужасно надути така че му казвам чао Edited April 29, 2009 by zlobil Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted April 29, 2009 Share Posted April 29, 2009 новата ми придобивка от вчера Ако не прави свирки изобщо не ми я хвали ... Като изработка изглежда доста добре . Я кажи как се казва и телефон да звъннем на модела . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted April 29, 2009 Share Posted April 29, 2009 ВТФ ? 20тина минути ми отне да схвана тънкият хумор..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted April 29, 2009 Share Posted April 29, 2009 Ако не прави свирки изобщо не ми я хвали ... Като изработка изглежда доста добре . Я кажи как се казва и телефон да звъннем на модела . Като гледам кръвта около устата и аз бих се замислил - малко я на вампир я на върколак ще го докарва Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted April 29, 2009 Share Posted April 29, 2009 Това е извинението на Васил пред приятелката му, задето се напил и я цапнал през устата. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted April 29, 2009 Share Posted April 29, 2009 тва е таен символ. обяснявам на всички жени че ги обожествявам и винаги трябва да имам едно до мен . а тайният замисъл е че всички жени са кръвопийци Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted April 29, 2009 Share Posted April 29, 2009 Злобиле, ми ако надебелееш? Наеш ли как ще и се разтегне сурата Иначе честито, изглежда добре. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted April 29, 2009 Share Posted April 29, 2009 и тоя риск го има , смятам да го поема .... тоест поел съм го Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted April 30, 2009 Share Posted April 30, 2009 Злобиле, ми ако надебелееш? Наеш ли как ще и се разтегне сурата Иначе честито, изглежда добре. Ще заприлича на Мара отварачката. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted May 13, 2009 Share Posted May 13, 2009 Днес официално завърших семестриално в ТУ. Остава ми само дипломната работа и съм инж. Иначе като последна сесия 6.00 е отличен успех Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted May 13, 2009 Share Posted May 13, 2009 Доволно отопивам чашката Jim Beam с лед, отбелязвайки си първия вело-ден, след дългата пауза... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted May 13, 2009 Share Posted May 13, 2009 Доволно отопивам чашката Jim Beam с лед, отбелязвайки си първия вело-ден, след дългата пауза... Fuklio !! Mene baika mi pristigna sled profilaktika. E ne beshe tochno dnes, no sega se setih Vreme e za otkrivane na sezona, makar i malko kysno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoqoJIa3a Posted May 15, 2009 Share Posted May 15, 2009 (edited) Освободих 1 изпит и чакам билета за NOVAROCK edit: ей ся ми казаха, че е пристигнал Edited May 15, 2009 by BoqoJIa3a Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted May 16, 2009 Share Posted May 16, 2009 Взех си 20 бутилки от това масло: Също така и този модел на Dockers: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted May 16, 2009 Share Posted May 16, 2009 Взех си 20 бутилки от това масло... Ти к'во, да няма да отваряш сергия или просто си си купил някой 'камион'... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted May 16, 2009 Share Posted May 16, 2009 Ти к'во, да няма да отваряш сергия или просто си си купил някой 'камион'... Ами с моите темпове на каране до края на годината ще свърши . Тези дни като изкарат от склада ще взема още. Взех всичко което беше по рафтовете. При цена 6$ как да им откажа на хората . Представи си колко чифта гуми сменя ако гори толкова масло :Д Преди месец си всех чисто нови летни гуми. Основно карам извънградско и старите ме изкараха около 90 000 - 100 000 километра . Колата не ми гори изобщо масло. Просто минавам много километри и се налага честа смяна на маслото. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts