jozo Posted January 18, 2006 Share Posted January 18, 2006 (edited) И аз да се похваля.Днес си взех от раз изпита по Виша Математика втора част с 4.Аз 3 искам пича 4 ми писа Edited January 18, 2006 by jozo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted January 19, 2006 Share Posted January 19, 2006 Да ви се похваля/оплача. Взех си първия изпит с тройка. Квазимодото гадно ме разкара из целия материал, при 6 от 9 верни отговора ми даде още три, след това още девет въпроса и при приблизително 75% верни отговора и правилно изпълнено упражнение трябваше да се радвам, че ми писа тройка сигурно Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maddrum Posted January 19, 2006 Author Share Posted January 19, 2006 Както е тръгнало..да се изфукам и аз че си взех първия изпит ....4 -4 кои то го дава Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted January 19, 2006 Share Posted January 19, 2006 Ами днес узнах че имам 3 по Висша Математика 1.Ами 3 3 кой ти го дава Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted January 20, 2006 Share Posted January 20, 2006 az puk v4era praih toefl i izkarah 270 no sum malko razo4arovan 6toto e lesno trqq6e 280 no vse pak mina ne mislq go praa pak no 6e viim ia vreme Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted January 20, 2006 Share Posted January 20, 2006 Ами днес узнах че имам 3 по Висша Математика 1.Ами 3 3 кой ти го дава КОЛЕГА и аз като теб имам същите оценки по двете математики. И аз си зех двата испита. Остават още два Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThE_UfO Posted January 21, 2006 Share Posted January 21, 2006 (edited) Днес разбрах че сме изпили ракията вкъщи ... ... oстават още 2 дамаджани в мазите Edited January 21, 2006 by netrootbg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted January 21, 2006 Share Posted January 21, 2006 Подстригах се.....сам Обаче и ние сме изпили ракията вкъщи....но има още в склада Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted January 21, 2006 Share Posted January 21, 2006 Подстригах се.....сам Обаче и ние сме изпили ракията вкъщи....но има още в склада Да не си станал като на оная реклама на фанта...с прическите Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted January 21, 2006 Share Posted January 21, 2006 Малее още ли я има тая тема Сега и аз да се запиша преди 2дни се взех SE K700i олеле майко детска радост дъвка с косъм ( демек много се кефя ) Няма равен на тоя телефон за парите си Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamen Posted January 24, 2006 Share Posted January 24, 2006 Да се похваля - днес взех 5 кинта за три часа работа Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted January 24, 2006 Share Posted January 24, 2006 И аз да се похваля.Днес си взех от раз изпита по Виша Математика втора част с 4.Аз 3 искам пича 4 ми писа Аз ако бях на мястото на преподавателя ти в началното училище щях да те върна! Пише се Висша математика! Майтап да става. Ти пък сега да не вземеш да се обидиш! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaguar Posted January 24, 2006 Share Posted January 24, 2006 Неска отидох да платя GSM-ите на цялото семейство !!! (йееее голям подвиг) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamen Posted January 24, 2006 Share Posted January 24, 2006 Неска отидох да платя GSM-ите на цялото семейство !!! (йееее голям подвиг) Що не се обади преди да тръгнеш?? Тъкмо щях да забогатея с още няколко лева. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zingam Posted January 25, 2006 Share Posted January 25, 2006 Подстригах се.....сам Обаче и ние сме изпили ракията вкъщи....но има още в склада Аз 3 години сам се подстригвах - хората дори се учудваха, когато им кажех. Вече не бих обаче, поне се надявам да не се налага никога повече! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted January 25, 2006 Share Posted January 25, 2006 Струва ми се,че си студентствал из чужбината .Бе като се подстригваш първи номер си е по-удобно да го направиш сам. Иначе вчера час и половина се въртях на полигона на гребната,голям кеф,много изхабен бензин Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorikkk Posted January 25, 2006 Share Posted January 25, 2006 първи взет изпит...че и с четворка... намерих си и билет за Депеш Мод... общо взето ползотворен ден... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted January 25, 2006 Share Posted January 25, 2006 първи изпит(психология) взет с отличен-не мое се говори с мен Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jop4423 Posted January 25, 2006 Share Posted January 25, 2006 Ами щом сте почнали така иа з да се включа...Сесията ми свърши Равносметка 4 от 5 взети. Мисля че си струва да се похваля Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maddrum Posted January 27, 2006 Author Share Posted January 27, 2006 И аз се разписах с още един Сега остават 2....ама гадни Така де ошморцахме леките поне да не тежът после Ако взема следващия ще се напия ама много сериозно Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted January 28, 2006 Share Posted January 28, 2006 Еми и аз да споделя: Взех си Микробиологията с 5-тица остават още 3!! Дано да ги взема и тях, че положението е лошо! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
E.T. Posted January 28, 2006 Share Posted January 28, 2006 Купих си билет за концерта на Depeche Mode!!! I'm so happy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Бегемот Posted January 28, 2006 Share Posted January 28, 2006 Купих си билет за концерта на Depeche Mode!!! I'm so happy И аз си зех ама го продадох на комшията,щот ма изяде Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaguar Posted January 28, 2006 Share Posted January 28, 2006 Аз пък ся отивам на кандидат-студентски курс по математика ама не ми е до задачи в момента.... хахах Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted January 28, 2006 Share Posted January 28, 2006 Минах 2000 поста . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts