RiMy_SuN Posted April 2, 2009 Share Posted April 2, 2009 През лятото отивам да пообикаля Холандия Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted April 2, 2009 Share Posted April 2, 2009 Рими, интелигентно момиче си бе, защо така... Зелените... самостоятелно явяване на избори... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiMy_SuN Posted April 2, 2009 Share Posted April 2, 2009 Рими, интелигентно момиче си бе, защо така... Зелените... самостоятелно явяване на избори... Идеалите преди победата, Куру Имаш алтернатива ли? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted April 2, 2009 Share Posted April 2, 2009 Утре заминавам за Лондон Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted April 3, 2009 Share Posted April 3, 2009 Dano da otivash samo na ekskurziq, shtoto inache ne vijdam shto se radvash tolkova. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted April 15, 2009 Share Posted April 15, 2009 Dano da otivash samo na ekskurziq, shtoto inache ne vijdam shto se radvash tolkova. Хах...от постовете ти в "какво ви минава през главата" май не си голям почитател на Лондон .Иначе хубава екскурзия си направих...видях малко свят Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoqoJIa3a Posted April 16, 2009 Share Posted April 16, 2009 Вчера зех билета за Хиподил, Контрол и Ревю :punk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted April 16, 2009 Share Posted April 16, 2009 Вчера зех билета за Хиподил, Контрол и Ревю Кога и къде?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoqoJIa3a Posted April 18, 2009 Share Posted April 18, 2009 http://www.avtora.com/news/nowini/hipodil_...iginalen_sustaw Иначе е 25 кинта билета Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted April 22, 2009 Share Posted April 22, 2009 Май моят пасат беше единственият в състояние "сток" - всичко останало беше модвано, подсилено и т.н....но като цяло съм доволен...щом дадох по-добри времена от някои, които бяха в следващия по големина клас. Браво... къде се е състояло т'ва събитие? Ами...I-ви кръг - на Калояново...къде другаде... П.П. Всъщност сега като гледам даже съм дал равно време с една от колите от най-големия клас над 150 к.с. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted April 22, 2009 Share Posted April 22, 2009 Браво... къде се е състояло т'ва събитие? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted April 22, 2009 Share Posted April 22, 2009 1.8 Mi ли ти е пасата? абсолютно сток ли е, нещо по окачването правил ли си? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted April 22, 2009 Share Posted April 22, 2009 Май моят пасат беше единственият в състояние "сток" ........................ 1.8 Mi ли ти е пасата? абсолютно сток ли е, нещо по окачването правил ли си? Поне той така е написал че е П.П. Всъщност сега като гледам даже съм дал равно време с една от колите от най-големия клас над 150 к.с. Не е толкова важен болида, по-важен е състезатела в него Гледайки това направо ме отказа да карам картинг с теб... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted April 22, 2009 Share Posted April 22, 2009 На картинга е пълна трагедия , последният път като карахме слезна почти разреван и се мъчеше да ни обясни как неговият е бил най-чупеният...... После и на еър хокея го размазах , виках и на боулинг да му сипя ама реших че няма смисъл да го депресирам повече ..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted April 22, 2009 Share Posted April 22, 2009 1.8 Mi ли ти е пасата? абсолютно сток ли е, нещо по окачването правил ли си? Всъщност окачването ми беше леко казано "нестандартно" - и двата ми амортисьора бяха тотално протекли и практически карах само на пружините. @Дядо Мразе, картингите нямат почти нищо общо с карането на нормална кола - и като начин на поведение на машината, и като това какъв точно картинг ще ти се падне (нищо, че по параметри са еднакви). А карането и на Лаута, и на Калояново за мен представлява по-скоро удоволствие, отколкото стремеж на всяка цена към челни места....за разлика от някои наши съфорумци с "интересни 'танцуващи' аватари". -> (гледам, че чете в момента темата ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted April 22, 2009 Share Posted April 22, 2009 Поне той така е написал че е Не е толкова важен болида, по-важен е състезатела в него Гледайки това направо ме отказа да карам картинг с теб... и да и не. ако всички болиди са еднакви - си прав, ако не са обаче...грам не си прав Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted April 22, 2009 Share Posted April 22, 2009 и да и не. ако всички болиди са еднакви - си прав, ако не са обаче...грам не си прав Всъщност човек който знае какво прави може с доста по-слаб автомобил да постигне по-добро време от лаик с доста по-добър автомобил. zlobile, аз друго чух от Виден Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted April 22, 2009 Share Posted April 22, 2009 Всъщност човек който знае какво прави може с доста по-слаб автомобил да постигне по-добро време от лаик с доста по-добър автомобил. zlobile, аз друго чух от Виден с тази поправка ме съгласи от пРъвия път Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted April 22, 2009 Share Posted April 22, 2009 да бе да ..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted April 22, 2009 Share Posted April 22, 2009 Всичко го има записано с камера, но Midex не ще да даде записите да видим Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted April 22, 2009 Share Posted April 22, 2009 Всичко го има записано с камера, но Midex не ще да даде записите да видим То пък вий така сте снимали, че нямам думи... ...ама пазя записа все пак...а ти ми пази рамото за чистачката. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted April 22, 2009 Share Posted April 22, 2009 То пък вий така сте снимали, че нямам думи... ...ама пазя записа все пак...а ти ми пази рамото за чистачката. То си ми седи в колата постоянно, така че само кажи кога и къде да ти го донеса Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted April 24, 2009 Share Posted April 24, 2009 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted April 24, 2009 Share Posted April 24, 2009 Видене, не е хубава тая работа....виж бат' Весо к'во ти каза по-горе: Ako iskash da se otyrvesh prosto izpolzvai pushka, che da ne se mychi Trqbva da si humanen malko ot malko pone. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted April 24, 2009 Share Posted April 24, 2009 Видене, не е хубава тая работа....виж бат' Весо к'во ти каза по-горе: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts