sek800 Posted March 16, 2009 Share Posted March 16, 2009 И няма да сбъркаш. Задължително да й сложиш iGO My Way. Страхотия е! За съжаление не става за моя телефон та сега се чудя каква навигация да му слагам... Не става ли с неговата си?Аз на Нокиа-та само си сложих карти на Европа и си качих по-нова версия на Nokia Maps.Навигацията сега работи много добре.Има и карти на повечето села.Даже и говори на нашенски Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted March 16, 2009 Share Posted March 16, 2009 И няма да сбъркаш. Задължително да й сложиш iGO My Way. Страхотия е! За съжаление не става за моя телефон та сега се чудя каква навигация да му слагам... Че Ксперията си идва с Гугъл мапс. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 17, 2009 Share Posted March 17, 2009 Google maps е тотален смях, при мен също е вграден. Говоря ти за ТОВА. Аз имам някакъв Wayfinder Navigator, но не съм го тествал още. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted March 17, 2009 Share Posted March 17, 2009 Google maps е тотален смях, при мен също е вграден. Говоря ти за ТОВА. Аз имам някакъв Wayfinder Navigator, но не съм го тествал още. Ще го видим какво представлява. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stasio Posted March 18, 2009 Share Posted March 18, 2009 Купих си костюм за бала Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted March 18, 2009 Share Posted March 18, 2009 Ще го видим какво представлява. Колко пари върви XPERIA-та ?И между другото не избързвай.Нокия се очаква да пускат от високия клас N-series (N97 мисля) която ще е доста по-добра от СЕ-то Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 18, 2009 Share Posted March 18, 2009 Колко пари върви XPERIA-та ?И между другото не избързвай.Нокия се очаква да пускат от високия клас N-series (N97 мисля) която ще е доста по-добра от СЕ-то Смях в залата..... Иначе цената на телефона е 1300 или 1100 със СИМ в М-тел. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted March 18, 2009 Share Posted March 18, 2009 (edited) Колко пари върви XPERIA-та ?И между другото не избързвай.Нокия се очаква да пускат от високия клас N-series (N97 мисля) която ще е доста по-добра от СЕ-то Може ли един въпрос. Освен, че ще си единствен в класа ти с Н97 - каква е ползата. МП3? На мен до сега няма модел, който да ми хареса повече от Е51. Не ме греят печките и фритюрниците, които се предлагат вече....Дизайна и формата ме грабнаха Не съм фен на слайдър и миди(освен един друг вид миди) :):) Edited March 18, 2009 by DON_CHEFO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
artilerist Posted March 19, 2009 Share Posted March 19, 2009 http://global.msi.com.tw/index.php?func=pr...;maincat_no=135 Не е най доброто но до тук ми бяха възможностите. А лично на мен си ми харесва. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted March 23, 2009 Share Posted March 23, 2009 Резервирахме си дата и ресторант за сватбата Юпииии ))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted March 23, 2009 Share Posted March 23, 2009 Срязах се три пъти докато нагъна едни 50 чертежа малко по-високи от мен. Баси как режела тая хартия Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pazu Posted March 23, 2009 Share Posted March 23, 2009 Обичам го тоя покерстарс ... ама и аз имам завидни умения в блъфирането де Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted March 24, 2009 Share Posted March 24, 2009 Резервирахме си дата и ресторант за сватбата Юпииии )))Ще се омъжваш???? Честито! Коя е датата? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted March 24, 2009 Share Posted March 24, 2009 Ще се омъжваш???? Честито! Коя е датата? Пише я на поканите Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted March 24, 2009 Share Posted March 24, 2009 Мойта явно се е изгубила по пощата... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted March 24, 2009 Share Posted March 24, 2009 Пише я на поканите Мисля да наема дядомраз за личен секретар на снежко винаги намира точния отговор на всичко Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 24, 2009 Share Posted March 24, 2009 Снежолино, а може ли с Любо да си направим отново един all-шкембе ден преди тая дата Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted March 24, 2009 Share Posted March 24, 2009 To ne prechi i sled taq data daje da si go napravite. Samo dvamata s Liubo li iskash da si go napravite ?? Tova ako ne e liubov ne znam kakvo e Snejko ne se izprechvai na pytq na istinskata liubov Shte bydesh pregazena ot mirizma na bira i chesyn Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 24, 2009 Share Posted March 24, 2009 To ne prechi i sled taq data daje da si go napravite. Samo dvamata s Liubo li iskash da si go napravite ?? Tova ako ne e liubov ne znam kakvo e Snejko ne se izprechvai na pytq na istinskata liubov Shte bydesh pregazena ot mirizma na bira i chesyn Къде съм казал само двамата бре?!?! И да не обиждаш феновете на шкембето! Що за кощунство! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted March 24, 2009 Share Posted March 24, 2009 (edited) Snejko ne se izprechvai na pytq na istinskata liubov Shte bydesh pregazena ot mirizma na bira i chesyn Ахахахахахаа PS: Бирата е хубаво нещо! Къде съм казал само двамата бре?!?! И да не обиждаш феновете на шкембето! Що за кощунство! Еййй Видене, нито от телефони разбираш нито от хубава храна ....добре че поне ги разбираш уискитата, та има надежда за теб Edited March 24, 2009 by djadomraz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted March 24, 2009 Share Posted March 24, 2009 И да не обиждаш феновете на шкембето! Що за кощунство! Ne moga da obijdam sebe si vse pak, taka che ne e obida Vinagi sym se kefel da se urigam na bira i chesyn Nai-malkoto e zabavno da gledash kak padat zashemeteni muhi okolo tebe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted March 24, 2009 Share Posted March 24, 2009 Серсеми! Сега ми се прияде шкембе, не съм ял от поне 6-7 месеца! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted March 24, 2009 Share Posted March 24, 2009 Хммм...шкембе не съм ял досега през живота си...много ли съм изпуснал? Казвайте, ако е тръпка - ще се жертвам. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted March 24, 2009 Share Posted March 24, 2009 Мидекс, просто не виждам как може да не си ял, ако не си се пазил целенасочено. Консултирай се с Рапторски, да ти препоръча място, където го готвят добре, аз не съм претенциозен и грухам всичко, ама като за пръв път, иди някъде на хубаво приготвено. Гарнирай добре с всички подправки, вземи си хлябче и една бира и... ааааааах! фжйбхкк 2 часа през нощта е, а аз ще си направя късо на клавиатурата от лиги... Бива ли така бе хора! Ей, лош народ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted March 24, 2009 Share Posted March 24, 2009 (edited) Хммм...шкембе не съм ял досега през живота си...много ли съм изпуснал? Казвайте, ако е тръпка - ще се жертвам. Леле, ами ти направо си изпуснал най-важната част в живота си. Как може да не си ял шкембе до сега. Ако си се решил да се престрашиш, като за първи път, да се съберем и да те изпратим при професионалисти. Аз лично съм ял най-хубавото шкембе на Бачково. П.П. Огладнях, а мислех да лягам. Edited March 24, 2009 by break Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts