PSYCHOSIS Posted March 5, 2009 Share Posted March 5, 2009 Купих си кола Alfa Romeo 145, 1999 г., 2000 кубика, 90 к.с., дизел, черна. От италиански боклук преминавам на друг италиански боклук. Но поне си е моят боклук Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted March 5, 2009 Share Posted March 5, 2009 Купих си кола Alfa Romeo 145, 1999 г., 2000 кубика, 90 к.с., дизел, черна. От италиански боклук преминавам на друг италиански боклук. Но поне си е моят боклук Аз гледах Либра.... Моята ще идват да я гледат, но такова стягане съм и ударил, че....може и да дам на заден ход Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted March 5, 2009 Share Posted March 5, 2009 Купих си кола Alfa Romeo 145, 1999 г., 2000 кубика, 90 к.с., дизел, черна. От италиански боклук преминавам на друг италиански боклук. Но поне си е моят боклук Честито със здраве да си я лангъркаш и много безаварийни километри . И аз имам мерак на такава , но с новото табло и 1.8 бензин да лети ниско но кога ли ще бъде Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted March 6, 2009 Share Posted March 6, 2009 Тия дни понеже съм в почивка, се хванах да чистя.Днес реших да направя сапунка в банята.Вдигнах пяната на половин метър над земята.Ей такъв резултат и в казармата не съм имал!Ама много съм горд със себе си! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted March 6, 2009 Share Posted March 6, 2009 Доволен Томахоук Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted March 7, 2009 Share Posted March 7, 2009 В понеделник очаквам да получа последните два тома на "Сага за седемте слънца" Още по-доволен Гадо.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted March 7, 2009 Share Posted March 7, 2009 (edited) Имам си коняк Плиска XO - 15 годишен Взех го на майтап - гледах в Пикадили Remy Martin XO че е 180лв и се чешех по тиквата дали да се прежаля или не но накрая надделя разума и реших да си го взема при следващите по-сериозни кинти които взема от някъде и тъкмо да си тръгвам и гледам някакво XO и под него цена 15лв... опулих се - Плиска.. погледнах по-хубаво - 15 годишна... брех викам си евтина, сигурно няма да е хубава ама какво му плащаш - 15лв са това. И за моя изненада се оказа невероятно ароматен и вкусен. Направо съм впечатлен. Тия дни ще си взема Remy ама VSOP - което беше към 60 кинта и ще сравня как е на вкус Определено обаче съм впечатлен от въпросната Плиска! В понеделник очаквам да получа последните два тома на "Сага за седемте слънца" Още по-доволен Гадо.... Заинтригува ме. Колко тома са общо че отдавна не съм чел нищо интересно а Terry Pratchet не знам кога ще издаде нещо ново? Edited March 7, 2009 by djadomraz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted March 8, 2009 Share Posted March 8, 2009 Имам си коняк Плиска XO - 15 годишен Ще се пробва Аз сега се любувам на Martell VS - определено е най-добрият коняк, който съм пил досега (Hennessy VS, Courvoisier VSOP, Gautier VS). И на Remy Martin ще му дойде времето Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted March 8, 2009 Share Posted March 8, 2009 (edited) Заинтригува ме. Колко тома са общо че отдавна не съм чел нищо интересно а Terry Pratchet не знам кога ще издаде нещо ново? Общо са шест тома, като тези които ще получа сега са пети и шести. Можеш да погледнеш в "Читанка.цом" там има доста интересни заглавия... Edited March 8, 2009 by gado Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kennyg Posted March 8, 2009 Share Posted March 8, 2009 Утре ще си взема 20-те лева от Еконт , че от няколко дена ме мързеше да отида до офиса им до Лаута Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted March 10, 2009 Share Posted March 10, 2009 Довечера ще си имам Хъски.... ма само за ден два после отива на село за компания на баба и дядо Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted March 11, 2009 Share Posted March 11, 2009 Ха хааа..., получих си книгите ще пада четене.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted March 11, 2009 Share Posted March 11, 2009 (edited) http://www.puzzlepassion.com/eng/products/...mp;producto=945 Edited March 11, 2009 by ov3rm4n Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted March 11, 2009 Share Posted March 11, 2009 Гледай да го направиш бързо, че догодина излизаш от възрастовата граница Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted March 12, 2009 Share Posted March 12, 2009 Аз съм прототипа на Рейнмен, ся ше го пръсна на пода, ше погледна за секунда купчината и ше го сглобя за две секунди, тъкмо докато човек забърка лепилото... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted March 12, 2009 Share Posted March 12, 2009 Що лепило? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted March 12, 2009 Share Posted March 12, 2009 щото пъзелите след като се подредят се лепят. иначе няма как да ги запазиш подредени. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted March 12, 2009 Share Posted March 12, 2009 (edited) Ееее, аз като си редя пъзел не го лепя, за да мога след време пак да си го редя. Просто като го наредя, му се порадвам за 10 минути и пак го развалям и след 3 месеца пак... Edited March 12, 2009 by sandman Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted March 12, 2009 Share Posted March 12, 2009 до колкото знам дори и да си го минал с лепилото (което си е специално за пъзели, в по-пипнатите дори ти го продават заедно с пъзела) ако искаш можеш да отделиш парчетата едно от друго след време - тоест пак да го разглобиш. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted March 12, 2009 Share Posted March 12, 2009 Така може! Аз отдавна мечтая да си купя някакъв голям пъзел, но все не ми се дават пари... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted March 12, 2009 Share Posted March 12, 2009 800 Watts Home Cinema system powered by Samsung IN THE HOUSE ЩАСТЛИВ xXx ...МНОООООООООООООООООООООООООООООООООООГО тъжни комший Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 13, 2009 Share Posted March 13, 2009 -------------------------- REVIEW -------------------------- Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted March 15, 2009 Share Posted March 15, 2009 Имам си 70% alc Абсент...как да не се похвали човек с такава дефицитна за България стока (и благодаря на съфорумника,който ми го донесе ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted March 16, 2009 Share Posted March 16, 2009 -------------------------- REVIEW -------------------------- Честито, Видене, аз пък смятам да се обзаведа с Xperia... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 16, 2009 Share Posted March 16, 2009 И няма да сбъркаш. Задължително да й сложиш iGO My Way. Страхотия е! За съжаление не става за моя телефон та сега се чудя каква навигация да му слагам... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts