Blitz^^ Posted December 31, 2005 Share Posted December 31, 2005 Оле па' като ще се фукаме за такива глупости - нека ви се изфукам и аз. Сигурно съм единствения, дето косата му не е на гребен, не е сложил половин опаковка гел на главата си, не носи маратонки, дънките му не са изкуствено избелени/оклепани (за по-cool), не носи якенце тип BMW Racing Team и т.н., ама не употребявам за себе си мъж, че като гледам в оная другата тема, май и такъв не съм та... А, да и с т'ва да се пофаля - разбра се, че не съм мъж Cool!!! Кат порасна искам да стана като теб . Олееее днес и аз по главната се нагледах на мъжленца с изрусени опашчици... и педалски ботушки . ГАДОСТ!!! Е, радвам се че аз съм винаги съм облечен кат последния сульо. Кат ме видят с тея торбести дънки и ме гледат кат някъв кавал. Ех... само ние останахме мъже... . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted December 31, 2005 Share Posted December 31, 2005 Cool!!! Кат порасна искам да стана като теб . Олееее днес и аз по главната се нагледах на мъжленца с изрусени опашчици... и педалски ботушки . ГАДОСТ!!! Е, радвам се че аз съм винаги съм облечен кат последния сульо. Кат ме видят с тея торбести дънки и ме гледат кат някъв кавал. Ех... само ние останахме мъже... . ех ,всяко нещо с възрастта Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThE_UfO Posted January 1, 2006 Share Posted January 1, 2006 Оле па' като ще се фукаме за такива глупости - нека ви се изфукам и аз. Сигурно съм единствения, дето косата му не е на гребен, не е сложил половин опаковка гел на главата си, не носи маратонки, дънките му не са изкуствено избелени/оклепани (за по-cool), не носи якенце тип BMW Racing Team и т.н., ама не употребявам за себе си мъж, че като гледам в оная другата тема, май и такъв не съм та... А, да и с т'ва да се пофаля - разбра се, че не съм мъж Ходи с рошава кичара товага, с кубинки, гледай мрачно всеки, с анцуг, носи мантата на дядо ти, и ще си Мъж. Не виждам нищо педалско да се обличаш стилно, и да носиш модни дрехи. Предпочитам да съм с костюм и с обувки разбира се, надявам се някой ден косюма да ми подхожда на работата Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted January 1, 2006 Share Posted January 1, 2006 Ходи с рошава кичара товага, с кубинки, гледай мрачно всеки, с анцуг, носи мантата на дядо ти, и ще си Мъж. Не виждам нищо педалско да се обличаш стилно, и да носиш модни дрехи. Предпочитам да съм с костюм и с обувки разбира се, надявам се някой ден косюма да ми подхожда на работата Нима искаш да наречеш стилно обличане този кич? В официалното облекло няма нищо лошо, не го отричам, но да ме прощаваш тези глупави якета с разни реклами по тях, имитиращи пилот на формула1, и 'украсените' дънки да са официално облекло - не е ли малко глупаво? Модно?! Да ме прощавате, ама ако мода означава да съм еднакъв със всички - не, благодаря. Определението мъж - на кого му е притрябвало? Ти ли ще ме определиш като такъв? Или някой на улицата? Не, не съм мъж, младеж съм. Мъж може да стана след немалко години. И не дрехите ще ме направят такъв. Нито дължината на косата или прическата й... От форумистите единствения, на когото бих сложил това определение е KILLERINCHO и може би if_pif. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted January 1, 2006 Share Posted January 1, 2006 Ходи с рошава кичара товага, с кубинки, гледай мрачно всеки, с анцуг, носи мантата на дядо ти, и ще си Мъж. Не виждам нищо педалско да се обличаш стилно, и да носиш модни дрехи. Предпочитам да съм с костюм и с обувки разбира се, надявам се някой ден косюма да ми подхожда на работата Виж за костюма си адски прав. Ама едно е да носиш костюм и да се изтупаш друго е да си набиеш дънките в панталоните да имаш полу руса коса и веждите ти да са по тънки от на гаджето ти. Има разлика нали Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
golemiqq Posted January 1, 2006 Share Posted January 1, 2006 Искам да се изфукам че днес срах 2 пъти . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted January 1, 2006 Share Posted January 1, 2006 Искам да се изфукам че днес срах 2 пъти . Сега да се смея ли или да плача не знам. Пич утре се пробвай поне 3 пъти иначе се излагаш Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 2, 2006 Share Posted January 2, 2006 Да ви се изфукам - снощи при изпълнение на дълга си пребихме три мангала-взломаджии.За съжаление колегата пострада.Ама те още повече Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted January 2, 2006 Share Posted January 2, 2006 Да ви се изфукам - снощи при изпълнение на дълга си пребихме три мангала-взломаджии.За съжаление колегата пострада.Ама те още повече А така! Ей такъв коледен дух искам у всички вас Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThE_UfO Posted January 2, 2006 Share Posted January 2, 2006 Да ви се изфукам - снощи при изпълнение на дълга си пребихме три мангала-взломаджии.За съжаление колегата пострада.Ама те още повече Ти са не си някакъв палис'мен? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GUI Posted January 2, 2006 Share Posted January 2, 2006 Не виждам нищо педалско да се обличаш стилно, и да носиш модни дрехи.Именно тук е проблемът, че са нито обикновени, нито стилни, нито можеш да кажеш, че човек с такива дрехи (може би дамска колекция?) се облича нормално... Да живее Азис щом искате Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nakatak_zick Posted January 2, 2006 Share Posted January 2, 2006 Купих си монитор тфт...лг И видео карта гф 6600гт Сигурно всички имате най-малко това,но за мен това е нещо ново и много се радвам... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sk8er Posted January 3, 2006 Share Posted January 3, 2006 Аз пък си купих дъска Zoo York на Kenny Hughes и вчера даже научих FS Flip... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted January 3, 2006 Share Posted January 3, 2006 аз пък ще се похваля че неска вече спрях да празнувам новата година и почвам нормалния живот Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
effo Posted January 3, 2006 Share Posted January 3, 2006 аз пък ще се похваля че неска вече спрях да празнувам новата година и почвам нормалния живот И аз Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted January 3, 2006 Share Posted January 3, 2006 аз пък ще се похваля че неска вече спрях да празнувам новата година и почвам нормалния живот Блазе ти... при мен беше друго - изведнъж празниците бяха грубо изблъскани от богат списък от предсесийни задачки Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE-AGENT Posted January 4, 2006 Share Posted January 4, 2006 Искам да се похваля че вчера стана 1 година от както съм с едно прекрасно момиче и супер много се радвам Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GUI Posted January 6, 2006 Share Posted January 6, 2006 Купих си монитор тфт...лг И кефиш ли се на несъвършенствата на този тип технология Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 16, 2006 Share Posted January 16, 2006 Фукам се, че си имам чисто новички "Рейнджърси" - 10 дупки, с метално бомбе, цвят бордо(червено-черни).И сега търся върху кой да ги пробвам Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maddrum Posted January 16, 2006 Author Share Posted January 16, 2006 Ми заверих При това доста по-бързо от ко колкото очаквах, та ми остана време и по жени да се мотая, че даже и да си намеря една..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted January 17, 2006 Share Posted January 17, 2006 И кефиш ли се на несъвършенствата на този тип технология За TFT vs CRT ли ще говорим ? Защото ти ще излезнеш смешния накрая Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nakatak_zick Posted January 17, 2006 Share Posted January 17, 2006 И кефиш ли се на несъвършенствата на този тип технология ДА кефя се ,,,идеален е. Тук не е мястото да се заяждаме по такива теми. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted January 17, 2006 Share Posted January 17, 2006 Нека и аз да се разпиша. Не че е за хвалене толкоз, просто да споделя доброто си настроение - взех си шофьорския изпит! Вече ще мога да си джиткам с Шкодерцедеса Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted January 17, 2006 Share Posted January 17, 2006 Безавариино каране Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted January 17, 2006 Share Posted January 17, 2006 аз пък ще се похваля че днес си изгубих таса като влязох в една много яка дупка, мисля даже че и на шарнира нещо му има Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts