elle89 Posted February 13, 2009 Share Posted February 13, 2009 (edited) Не. Абц-то... Тошо. От курса ти... В интерес на истината нямам идея как е завършил той,понеже се явявахме все в различни дни и изобщо не сме се засичали.Треа да го питаш него edit:що му викаш абц? Edited February 13, 2009 by elle89 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted February 13, 2009 Share Posted February 13, 2009 Model Brand: Seagate Series: Barracuda 7200.11 ...................... Веднага да погледнеш с кой фърмуеър е и ако е със стария - тегли от сайта на Сийгейт поправения и флашвай! (За справка кое, какво , как и защо е спешно - питай на ЛС мен или Теди.) Off/ А в другата тема за оплакванията мисля да се оплача от тебе, че ми отнемаш единственото ми останало удоволствие - мод-режима, като банна оня индивид с "айде у лево", на когото вече му го бях дал. Как ти даде сърцето да ми го причиниш това? Сега ако бях Психара щях и да завърша с "Не ме ли обичаш вече...", ама хайде да не плагиатствам. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted February 14, 2009 Share Posted February 14, 2009 Model Brand: Seagate Series: Barracuda 7200.11 Model: ST31500341AS Performance Interface: SATA 3.0Gb/s ...... С което прасенце вече минавам на 2.64 ТБ статично и 160 ГБ мобилно пространство На теб сигурно и ГСМ-а ти има повече памет от моя харддсик. Чак ме е сТрам да кажа, че е 80 ГИГИ(глей как звучи само) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted February 14, 2009 Share Posted February 14, 2009 Че аз до преди близо година бях с 30Gb, сега съм с 250... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted February 14, 2009 Share Posted February 14, 2009 edit:що му викаш абц? Така се казва. Абице Тошов Незнамсикой. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted February 14, 2009 Share Posted February 14, 2009 На теб сигурно и ГСМ-а ти има повече памет от моя харддсик. Чак ме е сТрам да кажа, че е 80 ГИГИ(глей как звучи само) 640kb са достатъчни за всички Въпроса е какво смяташ да записваш там. Моя лаптоп е с 40gb диск и ми е предостатъчен, отделно че е Celeron / 1.6 и пак ми е достатъчен като скорост (не е като да нямам още няколко машини но за това за което го ползвам си е идеален) RaptoR-e ако всичките тия дискове са ти на 1 компютър що не си направиш 1 RAID - ела да ти демонстрирам моя да видиш за кво става дума - филм се копира за 2 секунди точно! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted February 14, 2009 Share Posted February 14, 2009 Точно защото 640к са достатъчни за всички смятам до началото на лятото да си пусна един сървър с над 7ТВ място за лично ползване . Само чакам да ми се освободи машината на която ще са закачени. Вероятно ще е RAID5. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted February 14, 2009 Share Posted February 14, 2009 (edited) 640kb са достатъчни за всички Въпроса е какво смяташ да записваш там. Моя лаптоп е с 40gb диск и ми е предостатъчен, отделно че е Celeron / 1.6 и пак ми е достатъчен като скорост (не е като да нямам още няколко машини но за това за което го ползвам си е идеален) RaptoR-e ако всичките тия дискове са ти на 1 компютър що не си направиш 1 RAID - ела да ти демонстрирам моя да видиш за кво става дума - филм се копира за 2 секунди точно! Точно защото 640к са достатъчни за всички смятам до началото на лятото да си пусна един сървър с над 7ТВ място за лично ползване . Само чакам да ми се освободи машината на която ще са закачени. Вероятно ще е RAID5. препрала ви е съчмата Edited February 14, 2009 by DON_CHEFO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted February 14, 2009 Share Posted February 14, 2009 Днеска си взех и последният изпит с 4-ка после цял ден карах на един приятел АТВ-то (брутфорс750 ... няма такава машина) пръстите още са ми сини и ми текат сополите ама кефа беше един път ..... ако някой е видял да хвърчи АТВ около лаута към 3.30-4 аз бях Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted February 15, 2009 Share Posted February 15, 2009 Днеска си взех и последният изпит с 4-ка после цял ден карах на един приятел АТВ-то (брутфорс750 ... няма такава машина) пръстите още са ми сини и ми текат сополите ама кефа беше един път ..... ако някой е видял да хвърчи АТВ около лаута към 3.30-4 аз бях Ти си луд човек! Аз днес на тоя студ не смея да си покажа носа навън ти си карал АТВ!? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted February 15, 2009 Share Posted February 15, 2009 много ми се караше , грабнах рейбанките колкото да не ми сълзят очите и разцъках из града , нямах време за извънградско , на лаута едни полицаи ме спряха и викам айдеее ядох го големия те пък за късмет се оказа пичове та ме спрели само да разгледат машината , чули отдалече как реве спортният ауспух Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 15, 2009 Share Posted February 15, 2009 RaptoR-e ако всичките тия дискове са ти на 1 компютър що не си направиш 1 RAID - ела да ти демонстрирам моя да видиш за кво става дума - филм се копира за 2 секунди точно! Като гледам няма май да пия уиски у вас, ела поне ти у нас да изясним тия въпроси Пламене, това важи и за тебе, пиши ми относно харда. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted February 16, 2009 Share Posted February 16, 2009 Като гледам няма май да пия уиски у вас, ела поне ти у нас да изясним тия въпроси Пламене, това важи и за тебе, пиши ми относно харда. Ще ти пиша, но в четвъртък...надявам се да издържи дотогава. Засега съм ти писал само ЛС да наглеждаш buy/sell секцията, че след 4 часа заминавам за няколко дена. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted February 16, 2009 Share Posted February 16, 2009 Като гледам няма май да пия уиски у вас, ела поне ти у нас да изясним тия въпроси Аааа 1 път аз няма да мога и айде край. Таз сряда ако не ми мине котка път ти звъня да идваш Пламене, това важи и за тебе, пиши ми относно харда. По-добре питай tedy, хем ще ти разясни подробно процедурата кое как и защо Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted February 16, 2009 Share Posted February 16, 2009 Днес най-накрая ми пристигнаха материалите и вече официално съм член Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted February 16, 2009 Share Posted February 16, 2009 Днес най-накрая ми пристигнаха материалите и вече официално съм член хахава работа Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted February 16, 2009 Share Posted February 16, 2009 хахава работа Еми всеки луд с номера си.Иначе има далавера получих няколко карти за намаление на гориво.Вече мога да ползвам 25% отстъпка за авточасти Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted February 16, 2009 Share Posted February 16, 2009 Еми всеки луд с номера си.Иначе има далавера получих няколко карти за намаление на гориво.Вече мога да ползвам 25% отстъпка за авточасти Знам, знам. Аз ще се опитам във ФИАТ Ша са изфукам, че в един друг форум имам 2 монитора наказания и едвам се класирам в топ 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted February 16, 2009 Share Posted February 16, 2009 И сега ако някой ме светне каква е далаверата от тази членска карта че да взема и аз да стана член на някой такъв клуб... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted February 16, 2009 Share Posted February 16, 2009 И сега ако някой ме светне каква е далаверата от тази членска карта че да взема и аз да стана член на някой такъв клуб... Зависи от клуба.Обикновенно както каза джозо ползваш различни отстъпки на части и консумативи.Членството в Скутер Клуб България носи отстъпка на мото екипировка,части и масла...примерно Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted February 16, 2009 Share Posted February 16, 2009 И сега ако някой ме светне каква е далаверата от тази членска карта че да взема и аз да стана член на някой такъв клуб... там е само за от сектанти нагоре Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted February 16, 2009 Share Posted February 16, 2009 (edited) И сега ако някой ме светне каква е далаверата от тази членска карта че да взема и аз да стана член на някой такъв клуб... Ами най-често се ползват отстъпки на определени места.Например аз получих карта за намаление на гориво от Еко, карта на Топливо газ.Също получих клубната карта, лепенките за стъкло, табелки за номерата, клубни визитки, клубни календари и едно списание.Ползвам отстъпки за авточасти в Дакар, Старс 94 и т.н. Фирмите, в които ползвам отстъпки са около 30-на.Другото, което е, има морално удовлетворение Edited February 16, 2009 by jozo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted February 16, 2009 Share Posted February 16, 2009 Ако имам 5 желания. Едното ще е да стана съпруг на наборчето http://snarkerati.com/galleries/index.php/...amp;size=resize (примерно) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted February 16, 2009 Share Posted February 16, 2009 Изписаха ме от болницата. Което не означава непременно, че съм здрава. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
letalis Posted February 16, 2009 Share Posted February 16, 2009 Не ама си на оправяне Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts