xXx Posted February 5, 2009 Share Posted February 5, 2009 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted February 5, 2009 Share Posted February 5, 2009 Вчера ходих до районното да си взема намерения ми откраднат телефон, К800. Цял ден му се кефя, 'зема да си продам вече G900-то. Пак сравнително бързо го намериха. Вече възвърнах малко от доверието си в полицията.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
INCINERATOR Posted February 5, 2009 Share Posted February 5, 2009 Цял ден карам с отворен таван - егати зимата Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 6, 2009 Share Posted February 6, 2009 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted February 6, 2009 Share Posted February 6, 2009 Честита да ви е! Със здраве да си я ползвате... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted February 6, 2009 Share Posted February 6, 2009 ... Ще останете доволни. Ние сме със същата. Поне като гледам таблото и копчетата, освен ако не е по-нова модификация, че наща стана на година. Само да не сложиш котараците вътре Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaToNik Posted February 6, 2009 Share Posted February 6, 2009 Само да не сложиш котараците вътре Не, Мирка! С голям отвор е за да пъха мен вътре като го ядосам Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted February 6, 2009 Share Posted February 6, 2009 Имам 6 на изпита. Много радвам. 4, 5, 6, 6. "Само" още 2 изпита Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted February 6, 2009 Share Posted February 6, 2009 Не, Мирка! С голям отвор е за да пъха мен вътре като го ядосам Значи сте взели тази за повечето килограми Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pazu Posted February 6, 2009 Share Posted February 6, 2009 Рехабилитацията мина добре .. крака от 1вия път почна да минава . А пост рехабилитацията беше още по-добре .. в едно симпатично ресторантче в Йоаким Груево където правят едно от най-добрите шкембенца + 4ка кИфтета : ) . Сега ще взема да му ударя един сън и след тея 4ри дена дето се очертава почивчицата , ще съм нов човек ... ПП. Бахти айляка , цял ден съм на отворен люк и предни джамове ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted February 6, 2009 Share Posted February 6, 2009 Да, ама слънцето се скри... И почна да заладняа. Да видим до кога ще изкараме на евтините клинацити. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted February 6, 2009 Share Posted February 6, 2009 Рехабилитацията мина добре .. крака от 1вия път почна да минава . А пост рехабилитацията беше още по-добре .. в едно симпатично ресторантче в Йоаким Груево където правят едно от най-добрите шкембенца + 4ка кИфтета : ) . Сега ще взема да му ударя един сън и след тея 4ри дена дето се очертава почивчицата , ще съм нов човек ... ПП. Бахти айляка , цял ден съм на отворен люк и предни джамове ... ебахти рехабилитацията , я елате ме ударете и мене иначе и аз мога да се изфукам с испите за сега съ взел 5 с оценки 6,6,5,5,6 Да живее ПУ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted February 6, 2009 Share Posted February 6, 2009 ебахти рехабилитацията , я елате ме ударете и мене иначе и аз мога да се изфукам с испите за сега съ взел 5 с оценки 6,6,5,5,6 Да живее ПУ Ба*ти зубъра Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted February 6, 2009 Share Posted February 6, 2009 Да, да... в нанощерието на изпита разправяше, как две букви не знае, ще разчита на опасния си чар, да препише от колежките... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted February 6, 2009 Share Posted February 6, 2009 къде са сега ревностните защитници на ПУ-то?!Ако помните през лятото се водеше ожесточен спор за качеството на обучението там п.п тия то ПУ вЕрно ли толкова ги мързи и правят по 2-3 варианта на изпит да може всеки да намаже Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted February 6, 2009 Share Posted February 6, 2009 Да, да... в нанощерието на изпита разправяше, как две букви не знае, ще разчита на опасния си чар, да препише от колежките... аз не се ебавах , няма закво да се правя на умен и начетен , просто го записах ей така да го има , едва ли някога ще работя "социален педагог/работник" иначе да разчитам на няколко колежки да се смилят над мене Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pazu Posted February 6, 2009 Share Posted February 6, 2009 едва ли някога ще работя "социален педагог/работник" Ако някой ти види лафовете и наредбите из форума .. едва ли ще си намериш работа като "социален педагог/работник" ПП. Емотикона на лилстенли , много почна да ма радва и мен Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted February 6, 2009 Share Posted February 6, 2009 събота на даскало.....можели да имам 3, 4 предмета и те да са по 100 часа на ден Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
d9thc Posted February 6, 2009 Share Posted February 6, 2009 Поразпитах за iPhone нарочно, защото бях чул хубави неща и даже бях решил да си поръчам. Като фен и потребител на Apple мога да ти кажа че конкретно iPhone все още не си заслужава особено много. Xperia-та ме привлича много повече. Иначе това предполагам си го виждал: http://farm4.static.flickr.com/3287/294923...f4d8b66.jpg?v=0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted February 6, 2009 Share Posted February 6, 2009 Иначе това предполагам си го виждал: http://farm4.static.flickr.com/3287/294923...f4d8b66.jpg?v=0 Ахахахаха това много ме разсмя! Аз пък да се похваля че демото днес мина много добре и очаквам подписването на няколко договора Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted February 6, 2009 Share Posted February 6, 2009 Ахахахаха това много ме разсмя! Аз пък да се похваля че демото днес мина много добре и очаквам подписването на няколко договора Ето кой ще черпи бирата на картинга Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted February 6, 2009 Share Posted February 6, 2009 Ето кой ще черпи бирата на картинга То е крайно време да почерпя май май Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted February 6, 2009 Share Posted February 6, 2009 То е крайно време да почерпя май май Аааа тука не знам. Ти си знаеш. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted February 7, 2009 Share Posted February 7, 2009 20 км. с колелото. Не знам за Антарес, но аз открих сезона... Супер!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoqoJIa3a Posted February 8, 2009 Share Posted February 8, 2009 Refuse/Resist, Territory, Roots Bloody Roots и Troops of Doom на живо и ми се оправи седмицата Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts