Antares Posted January 21, 2009 Share Posted January 21, 2009 ставам все по добър на билярд , тая вечер бих дългогодишния ми конкурент 4 от 5 игри като 2 игри остана на 7 топки другите на 4 и 3 Истинското предизвиактелство би било да не ме биеш! Способен съм на първи удар след разбиване (разбих аз и вкарах някаква топка) да вкарам черната. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted January 21, 2009 Share Posted January 21, 2009 твойто пак е добре аз съм имал случай вкарвам всичко на щека още от разбиване и после понеже се лигавя трясна с все сила черната и искочи от масата...... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoqoJIa3a Posted January 21, 2009 Share Posted January 21, 2009 Другия як филм е да завлачиш и бялата след черната в някой джоб и пак замина Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted January 21, 2009 Share Posted January 21, 2009 бе то и тва е гадно ма не чак толкова ...... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted January 21, 2009 Share Posted January 21, 2009 Друго гадно е да си изкараш щеката от калъфа и да видиш, че някой я е надрал леко.Няма такова раздразнение като в тоя момент. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted January 21, 2009 Share Posted January 21, 2009 моята си я заключвам ..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoqoJIa3a Posted January 21, 2009 Share Posted January 21, 2009 Ццц ся ша изкочите и с по една маса вкъщи и ша умръ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted January 21, 2009 Share Posted January 21, 2009 НАПРАВИХ ЕБАХТИ ЗДРАВАТА,РАЗМАЗВАЩА ТРЕНИРОВКА!Просто имам усещането че ако се засиля,ще съборя стената Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted January 21, 2009 Share Posted January 21, 2009 И кви пари е една сносна щека? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted January 21, 2009 Share Posted January 21, 2009 Ами зависи каква щека - pool или снукър.Моята е снукър и ми е подарък, но играя pool с нея.Виж http://www.impulse-billiard.com/index.htm Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted January 22, 2009 Share Posted January 22, 2009 Скоро не съм се хвалил та да взема да го направя. Фирмата ми стана консултант на канадската щаб-квартира на най-голямата специализирана търговска верига за компютри и електроника в Северна Америка (а може би и в света) Best Buy. Това е корпорация, която върти повече от 1300 специализирани магазина и няколко мащабни e-commerce сайта за онлайн продажби. Интересното е, че фирмата подготвя съвсем скоро откриването на магазин в Турция и евентуално e-commerce сайт. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted January 22, 2009 Share Posted January 22, 2009 Скоро не съм се хвалил та да взема да го направя. Фирмата ми стана консултант на канадската щаб-квартира на най-голямата специализирана търговска верига за компютри и електроника в Северна Америка (а може би и в света) Best Buy. Това е корпорация, която върти повече от 1300 специализирани магазина и няколко мащабни e-commerce сайта за онлайн продажби. Интересното е, че фирмата подготвя съвсем скоро откриването на магазин в Турция и евентуално e-commerce сайт. пожелавм ти да им станеш шеф на всите там . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted January 22, 2009 Share Posted January 22, 2009 Взех си първият изпит като студент Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted January 22, 2009 Share Posted January 22, 2009 Честито. Желая ти да завършиш без поправка !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted January 22, 2009 Share Posted January 22, 2009 Най-накрая! MSI 7369 AMD ATHLON 64 x2 4600+ 2,4 GHz 2x1GB Dual Channel PQI DDR2 800 nVidia GeForce 7950GT 256bit 256MB DDR3 250GB S-ATA II Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted January 22, 2009 Share Posted January 22, 2009 Ха честито де! Със сдраве да си го ползваш! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted January 23, 2009 Share Posted January 23, 2009 пожелавм ти да им станеш шеф на всите там . Благодаря, но засега смятам да се съсредоточа върху развитието на моята фирма, пък другите само ще ги консултираме. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ddp Posted January 24, 2009 Share Posted January 24, 2009 приеха ме да уча в чубжбина Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted January 24, 2009 Share Posted January 24, 2009 приеха ме да уча в чубжбина Честито! Дай малко повече подробности - къде ,каква спец,с какъв изпит влезе Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pazu Posted January 24, 2009 Share Posted January 24, 2009 (edited) Набарах си най-страхотния рингтон евър Част от Саундтрака на Layer Cake Edited January 24, 2009 by pazu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted January 24, 2009 Share Posted January 24, 2009 Днеска капарирах АТВ , ето такъв звяр като първото ми което продадох : Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted January 25, 2009 Share Posted January 25, 2009 Днес ни биха първата ваксина, но това не ни пречи да продължаваме да гледаме лошо: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted January 25, 2009 Share Posted January 25, 2009 Имам 5 на първия изпит от сесията... Само още 5 Оф, да се махат, че да не ги мисля... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Бегемот Posted January 25, 2009 Share Posted January 25, 2009 Днес ни биха първата ваксина, но това не ни пречи да продължаваме да гледаме лошо: Аз не мисля че гледа лошо, супер си е кучето, имаш вкус, браво Поздрави Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted January 26, 2009 Share Posted January 26, 2009 Днес ни биха първата ваксина, но това не ни пречи да продължаваме да гледаме лошо: Винаги съм се чудил на хората, които си взимат тези кучета да ги гледат тук. Все си мисля, че е мъчение за куче, пригодено да живее на -15 20 градуса да го пльоснещ нашите +30 градусови жеги. Отделно, че са и бегачи и е хубаво да навъртат по 10-на км на ден, което тук ако го направят, направо ще прегреят. Иначе са много хубави и симпатични, спор няма. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts