Killerincho Posted January 13, 2009 Share Posted January 13, 2009 Tva e napraveno za da moje da se chudite shto migat lampichkite i da pitate tuka iz foruma. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 13, 2009 Share Posted January 13, 2009 Според мен това е някакъв дефект в инсталацията на Иван Все пак, Опел си е . Ако при изгасена кола и изваден ключ светят, ще дават консумация. Ако примерно си купи нов акумулатор, няма да му заверят гаранцията. Това вече ми се случи на мен, като след щателна проверка в сервиза на Еуратек се оказа, че касетофонът ми е бил вързан на грешния + и е консумирал постоянно (баш колкото за една крушка). Изпуснах срока на заверка и гаранцията си замина, но аз нямам съмнения в Бош-а, така че здраве да е. Погрижих се да се оправи грешката и сега всичко е в час. Принципно подобни дребни консумации не са никакъв проблем, освен ако човек не си запали колата 15-на дена - тогава акумулаторът вече заминава. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
second.life.syndrome Posted January 13, 2009 Share Posted January 13, 2009 Някаква мацка от Молдова упорито ми праща либовни смс-и Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 13, 2009 Share Posted January 13, 2009 Някаква мацка от Молдова упорито ми праща либовни смс-и Това си е просто чудесно! Сега установи дали е наистина мацка от Молдова, че да няма изненади Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiMy_SuN Posted January 13, 2009 Share Posted January 13, 2009 След няколкодневно търсене, с половинката си купихме акустична китара Голямо дрънчене ще пада А най-странното е, че след никаква покупка досега не съм се чувствала толкова щастлива Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted January 13, 2009 Share Posted January 13, 2009 Според мен това е някакъв дефект в инсталацията на Иван Все пак, Опел си е . Ако при изгасена кола и изваден ключ светят, ще дават консумация. Ако примерно си купи нов акумулатор, няма да му заверят гаранцията. Много си е добре Опел-а. За 145 000 километра не е мръднало нищо. Щом и по окачването не съм сменил нищо . При среден разход от 5 на 100 няма как да не съм доволен. От Сараево до Пловдив ми дава среден разход от 4,7 на 100. Дано и да си продължава всичко така . Не си прочел явно какво написах. Това мигане продължава само за минута след като заключа колата. Единственият случай при който не спира е когато ключа е в стартера. При всеки друг случай мигат по 1-2 минути и спират. Ако не ме мързи после ще ви направя едно клипче да видите. Снощи охраната на местоработата ми ме бъзикаха че съм като полиция. Лошото е че мигът не по начина по който те са свикнали и дано не стане някой гаф. Най - много да ме застрелят . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEMO Posted January 13, 2009 Share Posted January 13, 2009 (edited) Карах на един приятел кабрио-то със свален покрив Още не мога да се стопля Edited January 13, 2009 by HEMO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted January 13, 2009 Share Posted January 13, 2009 еее това си е вече чист мазохизъм Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted January 13, 2009 Share Posted January 13, 2009 Карах на един приятел кабрио-то със свален покрив Още не мога да се стопля Беше се развалило и не можахте да го вдигнете или има друга по-сериозна причина за подобен мазохизъм - примерно хванали сте се на бас за 1000лв че ще го караш 10 мин със свален покрив и после ще си способен да кажеш някоя скороговорка и да си напишеш името с химикалка? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEMO Posted January 13, 2009 Share Posted January 13, 2009 Беше се развалило и не можахте да го вдигнете или има друга по-сериозна причина за подобен мазохизъм - примерно хванали сте се на бас за 1000лв че ще го караш 10 мин със свален покрив и после ще си способен да кажеш някоя скороговорка и да си напишеш името с химикалка? Мне,падам си малко екстремист Наложи се да го трнспортирам от един сервиз до друг а не успяхме да вдигнем тавана... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted January 13, 2009 Share Posted January 13, 2009 Мен ме е яд, че нямам снимки или видео клип как комшията кара мотор в доста дълбок сняг. Индиец е. Явно за тях няма граници. Като добавим и къде се намира(Босна) става страшно. Ето ви и видеото което обещах по - рано. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted January 13, 2009 Share Posted January 13, 2009 Ми добре изглежда! Много е ефектно! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted January 14, 2009 Share Posted January 14, 2009 Мен ме е яд, че нямам снимки или видео клип как комшията кара мотор в доста дълбок сняг. Индиец е. Явно за тях няма граници. Като добавим и къде се намира(Босна) става страшно. Ето ви и видеото което обещах по - рано. Еми радвай се...хората пари дават за този ефект Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoqoJIa3a Posted January 16, 2009 Share Posted January 16, 2009 Пренесен в новата къща хохохохохохохохохохохохохохо Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 17, 2009 Share Posted January 17, 2009 Пропуснах да се похваля , че пракарах една от най-жестоките новогодишни нощи! Определено е в топ 3! Невероятно и уникално шоу в Ялта с флагман MARK KNIGHT! Няма думи да се опише - успях да направя само някoлко снимки - СНИМКА 1, СНИМКА 2, СНИМКА 3 (уникален кадър - гледа точно мен ), СНИМКА 4, СНИМКА 5... Невероятна, незабравима нощ, която поприключи към 8 сутринта Неприятно впечатление ми направи обаче масовата консумация на наркотични вещества, която се наблюдава в София. Апаратите за тоалетна хартия в тоалетната на Ялта бяха целите в "бело" (голямо количество юзъри са чужденци и въпреки високата цена и наште и те се не стряскат). Иначе като цяло мога да кажа, че тук в Пловдив имаме да догонваме с години столицата откъм партита... MARK KNIGHT е наистина уникален - не разбрахме как минаха тези 8 часа... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted January 18, 2009 Share Posted January 18, 2009 утре след едно лееко чипче от АБТ а4-ката ще стане 190 кончета....... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lautahools Posted January 19, 2009 Share Posted January 19, 2009 спечелих ХХХ лв от еврофутбола първата печалба за тази година дано цялата година да ми върви така Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
INCINERATOR Posted January 19, 2009 Share Posted January 19, 2009 еее това си е вече чист мазохизъм И аз съм карал зимата веднъж, не е чак такъв мазохизъм. Вдигаш прозорците, слагаш wind deflector-a, пускаш парното на max и подгряването на седалките. Отпред не духа, но в моя случай не бях сложил wind deflector-a и на задната седалка имаше хора - те малко замръзнаха. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 19, 2009 Share Posted January 19, 2009 12 часа под земята + новооткрити части на пещера.Ебати кефа Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted January 19, 2009 Share Posted January 19, 2009 Взех си двата изпита 2:0 засега . Третия и последен е песен биохимия и се надявам този семестър да се отърва без поправки . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted January 19, 2009 Share Posted January 19, 2009 и аз мисля, че направих 2:0 за мен, ама идват комутационната и задвиждането да ГЕ. мъкааааа Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted January 19, 2009 Share Posted January 19, 2009 Открих богаство при резервната гума на Мегана. Половин кило кестени, 2 домата, 1 евроцент, няколко винтчета, някаква пластмасова тапичка, някакви метални скобички и няква гумичка Как са се навряли там незнам Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted January 19, 2009 Share Posted January 19, 2009 Открих богаство при резервната гума на Мегана. Половин кило кестени, 2 домата, 1 евроцент, няколко винтчета, някаква пластмасова тапичка, някакви метални скобички и няква гумичка Как са се навряли там незнам Тая гумичка да не е някоя от 20ст. с изтекъл срок за ползване . Внимавай да не се налага да продаваш купето и да търсиш седан Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted January 19, 2009 Share Posted January 19, 2009 Тая гумичка да не е някоя от 20ст. с изтекъл срок за ползване . Внимавай да не се налага да продаваш купето и да търсиш седан Хахахахаха.Не е такава гума. Пък и аз вулканизирани не ползвам Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted January 19, 2009 Share Posted January 19, 2009 Тая гумичка да не е някоя от 20ст. с изтекъл срок за ползване . Внимавай да не се налага да продаваш купето и да търсиш седан Що бе виж каква хубава двойка бяха 2мката... баш това им трябва ако питаш мен. Пък и първите 2 години няма нужда от седан - е аз 2 пъти ходих на почивка с VW Polo а то е по-малко от неговата, после тъкмо като му омръзне тази кола ще стане време за по-голяма - може да трампим моята Тойота на около 50,000 максимум ще е, пък аз ще взема някой друг дзвер 4х4 или каквото друго ми дойде на ум тогава Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts