pazu Posted January 9, 2009 Share Posted January 9, 2009 (edited) Eee тъй кажи. Бисери да чакаш от мен. Аз откога говоря никой да не ме взима много насериозно за всичко дето казвам Даже ся и стана криво от тва че ти си си развалил мнението за нея (тва че не се познавате ... карай ся .. ), за тва че те е нарекла "кух" ... та чете в момента и ако може да и простиш ... Edited January 9, 2009 by pazu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted January 9, 2009 Share Posted January 9, 2009 Дядо да не станеш кума на сватбата.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pazu Posted January 9, 2009 Share Posted January 9, 2009 (edited) Аз изчаквам евентуалната прошка ... и викам да спираме , Midex .. тъй и тъй не спи , поне да не ни бие , че осрахме И ТАЯ тема ... Edited January 9, 2009 by pazu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted January 9, 2009 Share Posted January 9, 2009 (edited) Даже ся и стана криво от тва че ти си си развалил мнението за нея (тва че не се познавате ... карай ся .. ), за тва че те е нарекла "кух" ... та чете в момента и ако може да и простиш ... Еее аз от толкова малко не се засягам... къде ще излезе края ако човек от нещо такова се засегне? А особено пък ако обещае да почерпи един хубав коктейл... леле откога не съм излизал да пия подобни неща... Дядо да не станеш кума на сватбата.. Че кво му е лошото Аз изчаквам евентуалната прошка ... и викам да спираме , Midex .. тъй и тъй не спи , поне да не ни бие , че осрахме И ТАЯ тема ... А? Кво? Пропуснали ли сме някоя? Midex е добричък, надявам се да не ни дърпа много ушите и като че ли днес поне гледам е в добро настроение, не е недоспал, нито го боли глава нито г*з... може и да ни се размине Edited January 9, 2009 by djadomraz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pazu Posted January 9, 2009 Share Posted January 9, 2009 Като каза коктейл ... и без тва си ми обещал бира ... ще те заведа на едно място дето правят такъв sex on the beach - алкохолен и безалкохолен вариант ... че направо ще ти се завърти главата ... ади . аз ще почерпя Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 9, 2009 Share Posted January 9, 2009 Алоооууу...к'во правите бе - толкова офтопици в толкова кратко време. Сега ще ви оставя за 2-3 часа и като се върна да сте разчистили всичко! Всъщност карай...нека утре хората ви (ни) четат простотиите дето ги ръсим посред нощ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted January 9, 2009 Share Posted January 9, 2009 (edited) Midex, аз пак не съм спал та ми е простено... (надявам се)... Кафетата днес отдавна спрях да ги броя... обаче обещавам след малко спирам да пиша глупости и си лягам. Между другото забравих да благодаря за комплимента на "Милото" защото то си беше точно такова -------------------------------------- За да не съм изцяло офтопик - за има-няма няколко седмици натворих такива неописуеми неща, които сигурно цял офис индийци нямаше да успеят и за половин година. Много съм горд от себе си и страшно добре се получи. Има още малко работа но като цяло много добре се получи. Не ми обръщайте внимание ако взема да изпростявам повече - от недоспиването ще да е - особено последната седмица бачкам почти денонощно, но пък съм изключително доволен какво направих Edited January 10, 2009 by djadomraz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted January 10, 2009 Share Posted January 10, 2009 (edited) Еб*х ви в неуморните спамери, легайте да спите, бе!Жените ви/Милуто ви не упражнява ли контрол.Ши пусна тема в БГ Мама да направят комисия и протест за контрол на пишещите тука :D По темата, написах сам доклад за 3 човека, никога повече същата грешка. Edited January 10, 2009 by host Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted January 10, 2009 Share Posted January 10, 2009 Az da se pohvalq 4e nai-nakraq sym blizo do lqgane Ama pyk utre trqbva da stavam rano ama s tva moga da ospamq temata za oplakvaniqta. E da ama me myrzi Leka i meka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted January 10, 2009 Share Posted January 10, 2009 (edited) 30% warn в ггбитския форум за 2-3 поста.. и май май отивам към 100 както се уважаваме с модераторите там Edited January 10, 2009 by Tomahawx Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pazu Posted January 10, 2009 Share Posted January 10, 2009 (edited) ШматУрок ... аз пък имам 60% тук .. и то за глупости xd Да бях напсувал поне някой , та да не съжелявам Edited January 10, 2009 by pazu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted January 10, 2009 Share Posted January 10, 2009 (edited) Аз пък нямам николко (Нека си остане така моля ) Edited January 10, 2009 by BlackGuardian Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 10, 2009 Share Posted January 10, 2009 (edited) Аз сумарно имам всъщност 100..ама пустите мнодератори от недоглеждане все ми го махат...Разсеян народ, ей...Сложи ти го за нищо, мане ти го нещо...Иди ги разбери Edited January 10, 2009 by Grimjaur Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted January 10, 2009 Share Posted January 10, 2009 явно модовете много го обичат грим. слагат му го, махат му го, пак му го слагат..... онтопик: сдържах се да не коментирам повече от това Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 10, 2009 Share Posted January 10, 2009 Завиждаш?Искаш и на тебе да ти слагат?Ела, ще ти го сложа /Не се заяждам, просто се събудих в добро настроение/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted January 10, 2009 Share Posted January 10, 2009 Като чета мисля, че пазу и Дедо имат бая да си приказват, я вземете да дойдете другата седмица на срещата на форума, да го разискаме F2F, пък може Пазу да доведе и Пазинка За повече информация има линк в подписа ми Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted January 10, 2009 Share Posted January 10, 2009 (edited) о не небезизвестната приятелка на пазу чете всички форумни мнения заедно с него и преценява кой е задръстен и кой не ..... ъъъ да не би да ти дава позволение да си пишеш само с незадръстените хора от форума ? щото и мене май ме беше изкарала някъв такъв...... ПС: тва беше девойчето облечено с ХанЦунГ и палто нали ПС2 : Можете да седнете да обсъдите и моето мнение , само да добавя че не ми пука Edited January 10, 2009 by zlobil Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted January 10, 2009 Share Posted January 10, 2009 ПС2 : Можете да седнете да обсъдите и моето мнение , само да добавя че не ми пука Ти нема ли а до'иш на сращата на форума? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted January 10, 2009 Share Posted January 10, 2009 а добро утро на всички искам да се изфукам, че днес за втори път тази година спах повече от 5 часа май почвам да се връщам към нормалния режим Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted January 10, 2009 Share Posted January 10, 2009 10-11 часа съннн кеффффффффффффф! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 10, 2009 Share Posted January 10, 2009 Мдаааа, болида дойде. С него станаха 3 колички, шалове, шапки, облекла(зимни летни),маратонки, бутилка вино......и всички с емблема ФЕРАРИ. Не ме пере много съчмата Моят отдавна е тука Вече правя яки дрифтове с него Викам да ги съберем да спретнем една гонка! Или да изчакаме да почне сезона и да ги опънем на село по асфалта Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted January 10, 2009 Share Posted January 10, 2009 Моят отдавна е тука Вече правя яки дрифтове с него Викам да ги съберем да спретнем една гонка! Или да изчакаме да почне сезона и да ги опънем на село по асфалта Ай ай и аз ще се включа!!Аз имам F430 Cabrio Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 10, 2009 Share Posted January 10, 2009 Алооооууу...динозавъра по-горе - да не обърка темата? Ай ай и аз ще се включа!!Аз имам F430 Cabrio И аз ще дойда, но с едно черно 599, щото си имам 7 бр. даже.....вярно, в мащаб 1:38...ама нали все отнякъде трябва да се започне. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted January 10, 2009 Share Posted January 10, 2009 Моят отдавна е тука Вече правя яки дрифтове с него Викам да ги съберем да спретнем една гонка! Или да изчакаме да почне сезона и да ги опънем на село по асфалта може ли да се включа с моето субару с нитро ? обещавам да ви дам преднина http://rcmodeli.com/article.php?id=52 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pazu Posted January 10, 2009 Share Posted January 10, 2009 (edited) С максимална цедка , рекорда е подобрен !! От 130 -> 132 ... линка казва всичко ... Цък Edited January 10, 2009 by pazu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts