zlobil Posted January 6, 2009 Share Posted January 6, 2009 пф тия са яки я дай 2 боНбона Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted January 7, 2009 Share Posted January 7, 2009 Махнах гадните софийски номера от колата ми.Вече официално е пловдивска Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoqoJIa3a Posted January 7, 2009 Share Posted January 7, 2009 Аз vs УНСС - 2:0 тройта майна кой ти я дава Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
echo Posted January 8, 2009 Share Posted January 8, 2009 ЩЕ СТАВАМ ТАТКО! Това е един от най- хубавите дни в живота ми!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted January 8, 2009 Share Posted January 8, 2009 ЩЕ СТАВАМ ТАТКО! Това е един от най- хубавите дни в живота ми!!! Айде честито , тва наистина е за хвалби! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted January 8, 2009 Share Posted January 8, 2009 ЩЕ СТАВАМ ТАТКО! Това е един от най- хубавите дни в живота ми!!! ЧЕСТИТО!!! Да сте живи и здрави всичките! (И да се наспите преди да се роди малкото че после следващата година си е***о ма***та спането) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pazu Posted January 8, 2009 Share Posted January 8, 2009 (edited) Честито ... няма как малкият да не те отлепи от пс-то Иначе аз .. аз движа с "дядо" За 20 години и 350 000 км , нищо до сега освен карбуратор и амортисьори не му е пипано на моя Летящ Холандец Edited January 8, 2009 by pazu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted January 8, 2009 Share Posted January 8, 2009 ЩЕ СТАВАМ ТАТКО! Това е един от най- хубавите дни в живота ми!!! Ей тва е! Най - голямата новина! След 9 месеца и снимки!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted January 8, 2009 Share Posted January 8, 2009 (edited) Ей тва е! Най - голямата новина! След 9 месеца и снимки!!! Аз искам след 10 месеца и половина близък план и особено добре да се виждат очите (говоря за тези на бащата и майката) Edited January 8, 2009 by djadomraz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted January 8, 2009 Share Posted January 8, 2009 Липсата на сън осезателна ли е? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted January 8, 2009 Share Posted January 8, 2009 Липсата на сън осезателна ли е? Може само при мен да е било по-така но след 4тия ден в който спах под 2часа аз бях заспал облегнат на едно шкафче (къде легнал отгоре къде висящ, къде подпрян - такава неописуема поза само по разни смешни снимки има) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunc Posted January 9, 2009 Share Posted January 9, 2009 Пък искам да ви се изфукам че вече съм пълнолетен Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaToNik Posted January 9, 2009 Share Posted January 9, 2009 (edited) .... Ей, Дедо! Ай стига си плашил хората с това недоспиване! Ако се разпредели правилно времето спрямо режима на детето между двамата родители и неговите баби, що де не се наспи човек по някое време? А недоспиването от работа или напиване по приятно ли е? Мен ако питаш това недоспиване ще ми е далеч-далеч по приятно Пък и то нали от сън спомени няма.... ЕДИТ: Пък и като чета в темата за зомбитата ти си най-честия посетител след Мидекс и май не е заради бебето... Тогава какво: Ще спреш и да работиш ли? Да...винаги "след" ...чак ми е неудобно вече да пиша в оная тема. :ph34r: (Сори, че ти пиша в поста, но днес нямам друго, с което да се похваля). Edited January 9, 2009 by Midex Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted January 9, 2009 Share Posted January 9, 2009 Мдаааа, болида дойде. С него станаха 3 колички, шалове, шапки, облекла(зимни летни),маратонки, бутилка вино......и всички с емблема ФЕРАРИ. Не ме пере много съчмата Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
letalis Posted January 9, 2009 Share Posted January 9, 2009 Абе ако нещо, по-към после може да ти предложа някакви литиеви съединения дето казват, че помагали в твоя случай(антиманийни средства) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted January 9, 2009 Share Posted January 9, 2009 (edited) Абе ако нещо, по-към после може да ти предложа някакви литиеви съединения дето казват, че помагали в твоя случай(антиманийни средства) Нямам кинтите, иначе това щеше да капка в морето.....И сега не е всичко де. Може да прибавим калъфки за възгалвници, чаршаф, боксерки и дънки За малко да боядисам(е не аз де) моята стена с емблемата на Ферари Болида върви прилично с около 10тна км в час . Занася чат-пат :). Edited January 9, 2009 by DON_CHEFO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pazu Posted January 9, 2009 Share Posted January 9, 2009 (edited) Направих добро впечатление на тъщата тая вечер ... Edited January 9, 2009 by pazu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted January 9, 2009 Share Posted January 9, 2009 чакай ве човек ква тъща... не ти ли е ранко още Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pazu Posted January 9, 2009 Share Posted January 9, 2009 чакай ве човек ква тъща... не ти ли е ранко още абее .. така се казва ся .. пък човек знае ли .. Политиката от рано трябва да почва ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 9, 2009 Share Posted January 9, 2009 чакай ве човек ква тъща... не ти ли е ранко още Смирнооофффф....изоставаш....той човекът вече редовно й праща цветя с куриери, поздравителни картички й пише....ти говориш, че му било рано...според мен даже вече му е късно...безвъзвратно късно. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted January 9, 2009 Share Posted January 9, 2009 Я да не убивате детското в pazu! Освен това е много хубаво и правилно да се държи по този начин - евалата! А аз съм засрамен защото не съм правил такива работи с моята тъща... Като гледам и той я е харесал... Ако едно нещо мога да кажа това е че няма правилна/идеална възраст и момент за тези неща. В един момент проблемите са едни, после други, ако човек чака идеални моменти - по-добре да се откаже отначало... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pazu Posted January 9, 2009 Share Posted January 9, 2009 (edited) За да стигнеш до Рим , трябва първо да идеш в Италия .. нали тъй ... ПП . [01:22:53] Милото каза: Я да не убивате детското в pazu! Освен това е много хубаво и правилно да се държи по този начин - евалата! А аз съм засрамен защото не съм правил такива работи с моята тъща... Като гледам и той я е харесал... Ако едно нещо мога да кажа това е че няма правилна/идеална възраст и момент за тези неща. В един момент проблемите са едни, после други, ако човек чака идеални моменти - по-добре да се откаже отначало... [01:22:54] Милото каза: той [01:22:54] Милото каза: ме [01:22:57] Милото каза: остави [01:22:57] Милото каза: потресена [01:23:00] Милото каза: мислех го за по-кух [01:23:11] Милото каза: виж само как си промених мненито за него... :D Edited January 9, 2009 by pazu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted January 9, 2009 Share Posted January 9, 2009 [01:22:54] Милото каза: той[01:22:54] Милото каза: ме [01:22:57] Милото каза: остави [01:22:57] Милото каза: потресена [01:23:00] Милото каза: мислех го за по-кух [01:23:11] Милото каза: виж само как си промених мненито за него... Аз ще и кажа на нея кой е кух и кой не..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pazu Posted January 9, 2009 Share Posted January 9, 2009 Абе сега .. не пали от раз ... показвал съм и някой твой бисери , смяли сме се от сърце Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted January 9, 2009 Share Posted January 9, 2009 Абе сега .. не пали от раз ... показвал съм и някой твой бисери , смяли сме се от сърце Eee тъй кажи. Бисери да чакаш от мен. Аз откога говоря никой да не ме взима много насериозно за всичко дето казвам Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts