gado Posted December 15, 2008 Share Posted December 15, 2008 (edited) ...Преди две години си купихме за фирмата 4 климатика от същата марка и ни дадоха 4 прахосмукачки, но с по-малка мощност. Климатиците все още работят без проблем, прахосмукачките - от 4 оцеля само 1 и тя работи без проблем. Фирмата е все още една от най-известните в града и расте. Най-вероятно сега дават бонуси, щото не е сезон. Лятото не дават и е със записване за месец напред... [Офф] Това ще го препратя на Ненчо Христев, та като седне на маса тия дни да има за какво да се дуе! [/Офф] А сега по темата Днес попаднах на невероятно кадърен автомонтьор (след неколкодневни обикаляния по какви ли не безхаберници). Сега колата ми не просто се движи, а лети ниско! Edited December 15, 2008 by gado Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted December 15, 2008 Share Posted December 15, 2008 ...Днес попаднах на невероятно кадърен автомонтьор (след неколкодневни обикаляния по какви ли не безхаберници). Сега колата ми не просто се движи, а лети ниско!Я сподели. Специално фордове ли оправя или каквото дойде? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pazu Posted December 15, 2008 Share Posted December 15, 2008 Колко жълтици те таксуваха за ксенона?И на h4 ли го сложи? h4 да .. 125 лв целия комплект + 35 лв монтаж Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted December 15, 2008 Share Posted December 15, 2008 (edited) Я сподели. Специално фордове ли оправя или каквото дойде? Специално Форд, много ги усеща, но съдружника ми е карал какви ли не коли при него и казва, че няма нито една засрана. Човека обаче работи предимно двигатели и ходова част с ел. не се занимава доколкото знам. Мен ме бяха кръстили за масметър или бордкомп. или нови дюзи или горивна помпа.... , абе през колкото главочи минах толкова диагнози получих ! Оказа се, че катализатора ми е двоен и едната секция се е отделила от корпуса и е застанала леко на криво (въпреки, че катализатора съвсем не беше затлачен) Човекът за половин час усети каква е хавата а на другите не им стигнаха дни..., е сега съм с изкормен катализатор, но всичките катъри и магарета са си по местата (пък и харчът няма да е 13-15 бенз.) Ако те интересува мога да ти дам телефона му... Edited December 15, 2008 by gado Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted December 16, 2008 Share Posted December 16, 2008 (edited) Ако те интересуват ксенони и монтаж - мога да съдействам. И за отстъпка мога да съдействам То не знам дали не е за оплакването, ама... почнах работа. Edited December 16, 2008 by Antares Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaToNik Posted December 16, 2008 Share Posted December 16, 2008 [Офф] Това ще го препратя на Ненчо Христев, та като седне на маса тия дни да има за какво да се дуе! [/Офф] А сега по темата Днес попаднах на невероятно кадърен автомонтьор (след неколкодневни обикаляния по какви ли не безхаберници). Сега колата ми не просто се движи, а лети ниско! Кажи му тогава и да ми прати нов ъглов климатик за безплатната реклама, щото стария изгоря от токов удар А днес най-накрая приключих с ходенето по мъките с новия комплект документи, които ми свиха през юли . Ако пак някой ми ги пипне, важен орган ще му изсъхне! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted December 16, 2008 Share Posted December 16, 2008 Ако те интересуват ксенони и монтаж - мога да съдействам. И за отстъпка мога да съдействам То не знам дали не е за оплакването, ама... почнах работа. Колко струва за Алфа156 ксенони? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted December 16, 2008 Share Posted December 16, 2008 Ако те интересуват ксенони и монтаж - мога да съдействам. И за отстъпка мога да съдействам То не знам дали не е за оплакването, ама... почнах работа. H1 с монтажа? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted December 16, 2008 Share Posted December 16, 2008 (edited) Колко струва за Алфа156 ксенони? 159 lv с монтаж и 1 година гаранция(ако късите и дългите са на една крушка е малко по-скъпо). Не ги слагам аз, но ги слагат на 50 метра от нас . Та дядо КолеТО ще ми донесе един от по-хубавите комплекти и RC болида на Кими от миналата година М1:10 . Дано имат болида на Маса H1 с монтажа? За теб е същото. Ако решиш обаче да сложиш angel eyes на FK automotive трябва H1 да стане комплект H7 ако правилно съм разбрал ситуацията дето ми обясняваха Edited December 16, 2008 by DON_CHEFO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 16, 2008 Share Posted December 16, 2008 Я припомнете кой правеше angel eyes момчета.... И стига с тоя офтопик хахаха Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted December 16, 2008 Share Posted December 16, 2008 Я припомнете кой правеше angel eyes момчета.... И стига с тоя офтопик хахаха Kaжете моля какво Ви тормози Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoqoJIa3a Posted December 16, 2008 Share Posted December 16, 2008 Освободих се от изпита по икономическа социология Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted December 17, 2008 Share Posted December 17, 2008 Заверих семестъра. Освободих 1 изпит, намерих тестовете за 2рия, освободил съм 1ва част от 3тия... Тая сесия я виждам розовка... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 19, 2008 Share Posted December 19, 2008 Намерих парче яспис колкото юмрука ми. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 19, 2008 Share Posted December 19, 2008 Ай ПО-ЗДРАВ по случая! Така и нищо не си ми донесъл на мен Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 19, 2008 Share Posted December 19, 2008 Хаххахахаахха, всяка сутрин се събуждам с нея Ще ти донеса, не си казал "Земля в илюминаторе, земля в илюминаторе..." Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted December 19, 2008 Share Posted December 19, 2008 Ай ПО-ЗДРАВ по случая! Така и нищо не си ми донесъл на мен Видене понеже знам, че си почитател на този вид музика, бих ти препоръчал едно местенце, където пеят такива песни на живо: пиано-бар "LimeLight" до площад "Съединение". Бяхме там с брат ми и останахме много изненадани и доволни, от това което пускат там. Ако си навит да отдем само кажи Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
second.life.syndrome Posted December 19, 2008 Share Posted December 19, 2008 (edited) Измислих highly profitable измама. С около 300% възвращаемост на вложените пари. Хъхъхъхъ! Edit: Нее, не... Ръчно изработените неща изобщо не са профитабъл Edited December 19, 2008 by second.life.syndrome Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted December 19, 2008 Share Posted December 19, 2008 Аферим, машала... Само гледай да не измамиш някой от форума... Че тогаа - беля! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 19, 2008 Share Posted December 19, 2008 Измислих highly profitable измама. С около 300% възвращаемост на вложените пари. Хъхъхъхъ! Моделинено човече на стойност 50 ст, пласирано за 3 лева? Нужни Валентину деньги, се ла ви! --------------------- Видене понеже знам, че си почитател на този вид музика, бих ти препоръчал едно местенце, където пеят такива песни на живо: пиано-бар "LimeLight" до площад "Съединение". Бяхме там с брат ми и останахме много изненадани и доволни, от това което пускат там. Ако си навит да отдем само кажи САМО ако някой изкара качествено Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 19, 2008 Share Posted December 19, 2008 САМО ако някой изкара качествено Изгадняваш Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 19, 2008 Share Posted December 19, 2008 Изгадняваш Що бре Какво лошо казах ----------------------- В момента Кими е паркирал под елхата: Само мойта жена може да ми подари нещо подобно за коледа Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted December 19, 2008 Share Posted December 19, 2008 (edited) Подарък от мъж ми, супер сладко стои като бижу на телефон Само че моето е 4GB. Баси огромната снимка... съжалявам... МОД ЕДИТ: Ти сериозно ли го пльосна това тука, имаш ли акъл Edited December 19, 2008 by RaptoR Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted December 19, 2008 Share Posted December 19, 2008 (edited) Що бре Какво лошо казах ----------------------- В момента Кими е паркирал под елхата: Само мойта жена може да ми подари нещо подобно за коледа Само, че Шуми е паркирал под елхата с болида от 2006-та. :) Моя за жалост ще бъде на Кими Edited December 19, 2008 by DON_CHEFO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 19, 2008 Share Posted December 19, 2008 Чефо ако е така ги сменяме ВЕДНАГА!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts