Grimjaur Posted December 3, 2008 Share Posted December 3, 2008 http://bt.wrzru.com/details.php?id=22771 Не правете това вкъщи освен ако не сте: квалифицирани спелеолози квалифицирани алпинисти квалифицирани идиоти квалифицирани смотаняци обикновени педерасти Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 5, 2008 Share Posted December 5, 2008 Днес няма да се бачка.Цял ден лежачка, даже може по-рано да тръгна за пЛакатник Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted December 5, 2008 Share Posted December 5, 2008 (edited) Днес видях новият ни офис на работата.Чисто нова сграда хич не е зле. Скоро ще трябва да се местим и дано е по-скоро Edited December 5, 2008 by jozo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoqoJIa3a Posted December 5, 2008 Share Posted December 5, 2008 Ремонтираното общежитие ме зове Край на безсмислени харчове за таксита и пътуване по 1 час до унито Само дано съквартирантите не са уникалните злета, само разбирателство искам, нищо повече. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 6, 2008 Share Posted December 6, 2008 Преодолях си клаустрофобията напълно!!бахти яката серия тесняци дето изкарах днеска Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted December 7, 2008 Share Posted December 7, 2008 (edited) Е те това ми е подаръка по случай именния ден Edited December 7, 2008 by djadomraz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thief Posted December 7, 2008 Share Posted December 7, 2008 Май си нарушил цялостта на подаръка с 1/7 ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pazu Posted December 7, 2008 Share Posted December 7, 2008 Еврофутбол ... 2 лв. ... 5 срещи ... 52.27 лв. Лягам си усмихнат и малко по-богат Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted December 7, 2008 Share Posted December 7, 2008 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 7, 2008 Share Posted December 7, 2008 Неопрен? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted December 7, 2008 Share Posted December 7, 2008 Май си нарушил цялостта на подаръка с 1/7 ? Късно се сетих да го снимам. С малко повече от 1/7ма е вече... Все пак не е за гледане или мирисане... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
second.life.syndrome Posted December 8, 2008 Share Posted December 8, 2008 Първите подаръци за handmade Коледата са готови [Цък] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZGAN Posted December 8, 2008 Share Posted December 8, 2008 Поредното Psychedelic парти с поредният Psychedelic Adventure из Солун...поредната доза Psychedelic experience. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 9, 2008 Share Posted December 9, 2008 Ааа, бахти кефа със Шейн Маконки сме дружки! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted December 9, 2008 Share Posted December 9, 2008 (edited) Огънче, два сача, пилешки пържолки, уиски и червено вино, готини хора...толкова е просто, толкова е хубаво.А сутринта, да видиш планината, да вдишаш чистия въздух...И ПОСЛЕ ПЕДАЛИТЕ ОТ ХАСКОВО ПО ПЪТЯ ДЕТО КАРАТ КАТО ИДИОТИ КАТО СЕ ВРЪЩАШ КЪМ ПЛОВДИВ...но...нека ги оставим да се развиват...сега си пускам чил-оут и се отнасям пак в спокойствието. Дам, наистина...ама не можаха да ми осерат кефа тия по пътя.Доста се постараха, но не успяха http://3.bp.blogspot.com/_OdjdIPkewRI/ST5u...h/IMG_0906a.jpg Edited December 9, 2008 by host Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 9, 2008 Share Posted December 9, 2008 Браво за чушчиците!!!!! Мръвката обаче ви е грешна (лично мнение) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted December 9, 2008 Share Posted December 9, 2008 Pileto sux, dam Neshto vratle ala bala po-dobre ama i tova e lichno mnenie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted December 9, 2008 Share Posted December 9, 2008 (edited) Момчета, не сте пробвали НАШЕТО пилешко иначе работим с материали на клиента.Каквото обича това.Правим и кафенце сутринта, и айрянче( шкембенце още не съм правил ама някой път ще направим ).Въобще, всичко е ток и жица. Edited December 9, 2008 by host Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted December 9, 2008 Share Posted December 9, 2008 Пилешки пържоли но от бут стават по-сочни. Свинско вратле или котлети също... Всъщност и бялото месо на пилето става добре но трябва доста време да кисне в марина. В този ред на мисли има едни овкусени пържоли в Билла - зелените са ми по-вкусни на мен лично. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted December 10, 2008 Share Posted December 10, 2008 Пилешки пържоли но от бут стават по-сочни. Свинско вратле или котлети също... Всъщност и бялото месо на пилето става добре но трябва доста време да кисне в марина. В този ред на мисли има едни овкусени пържоли в Билла - зелените са ми по-вкусни на мен лично. пилешка вратна пържола , телешки крилца и свински бузи с бакенбард Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pazu Posted December 10, 2008 Share Posted December 10, 2008 (edited) Днеска почувствах спортния дух на Honda R Упражних ласки върху волана и педалите в рамките 25 км градско Edited December 10, 2008 by pazu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted December 10, 2008 Share Posted December 10, 2008 Днеска почувствах спортния дух на Honda R Упражних ласки върху волана и педалите в рамките 25 км градско type r може би. Коя по-точно? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pazu Posted December 10, 2008 Share Posted December 10, 2008 type r може би. Коя по-точно? Ми .. не знам какво имаш предвид с "коя по-точно" но ... тази която е 2000 кубика , 200 коня Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted December 10, 2008 Share Posted December 10, 2008 Ми .. не знам какво имаш предвид с "коя по-точно" но ... тази която е 2000 кубика , 200 коня Хонди доста. За Civic ли говориш? От тези с готинката муцуна може би? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pazu Posted December 10, 2008 Share Posted December 10, 2008 (edited) Eй за тва говоря : Edited December 10, 2008 by pazu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts