RaptoR Posted December 1, 2008 Share Posted December 1, 2008 Интересно е как не минават 5 поста без да споменеш колко сексуално задоволен си. Много жалко Интересно как ти откакто си тука (барабар и с клонингите) един път не си споменал дали изобщо някога си бил сексуално задоволен... Иван поне си казва каквото му е на душата, освен това го и показва, не е като да си измисля. Момичето е налице, явно си го е харесал не като за веднъж и прочее. Да са живи и здрави, това са хубави неща. Отделно за секс нищо не се спомена. Освен от ... тебе. Завист ли те гони? Теб срам ли те е да се похвалиш със сексуална задоволеност като говорим за такава? Или май няма какво да кажеш ми се струва? Като че ли при тебе отговора на въпроса за сексуалната задоволеност е това: --------------------- Или пък въпроса за сексуалната задоволеност при тебе е на заден план... Сам се оправяш... --------------------- Един съвет - когато се заяждаш безсмислено и "за спорта" е хубаво в сферата на това, за което се заяждаш да имаш поне няколко положителни постижения, за да не ставаш за смях на аудиторията. ЕДИТ: Да не съм съвсем офтопик като някои - тази вечер ще се проведе първото събиране на "сериозно пиЮщите". Макар и в намален състав поради некои недоразумения се предвижда приятно прекарване на групата, както и липса на жадни сред нея Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted December 1, 2008 Share Posted December 1, 2008 а за колата, явно сам си знаеш какви комплекси си избиваш следователно няма нужда и ние да ти напомняме. хем си много доволен, хем я жулиш я в бордюри, я във врати на гаражи - да не би подсъзнателно да компенсираш за нещо пред съвестта си? Ай стига де... ти се изкара бахти и майстора... ако някой ми каже (не само ти, кой да е от форума че и извън него), че НИКОГА ама НИКОГА не е застъргвал отпред маската в бордюр (не говорим за хора с джипове!) и никога не се е подпирал в никакви части на гаража или входа на кооперацията (те ги правят вече такива че G-класата ще минава на по 10см от всяка стена)... Та ако ми посочиш такъв човек отивам лично да го напия с шотландко уиски докато вземе да повръща!!! Особено като се е качил на друга кола а не тази дето е карал последните 5 години и докато свикне с габаритите, а това не става нито за 5 минути нито за 1 ден, просто няма начин да не я тръкнеш някъде леко. Нали донякъде за това са застраховките... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted December 1, 2008 Share Posted December 1, 2008 (edited) @афекс, тва за образованието не го разбрах. Аз не съм си загърбил образованието. Дори напротив - развивам се. Преди 1 седмица защитих 1 теория, която ще влезе в учебник. С това ли да се похваля? Имам и прилична работа. И с това ли да се похваля?! Не те разбирам. Аз НЕ СЕ заядох за тревата, а се пошегувах, а ти откровено се заяде. Сексуалната ти ориентация отдавна ни е ясна. Ти се заяждаш с мен, защото не можеш да ме имаш. Е... Такъв е живота. Баси... Точно, когато щях да ти похваля единия от сетовете... @мобо, няква беля по колата? И да... Да се похваля - сексуално задоволен съм. Edited December 1, 2008 by Psihara^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted December 1, 2008 Share Posted December 1, 2008 (edited) Ти и за брудуора имаш да ме черпиш, така че ще вземе доста да ти се събира. Единствения ми паркингов инцидент е остъргване на страничния борд във висок бордюр, което не се вписва в нито един от изброените ти инциденти. Особено и като се има предвид, че за последните две години карам само чужди коли и съм сменил четири. Та, викаш, да се зареждам с аналгини и кисело мляко Edited December 1, 2008 by Antares Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted December 1, 2008 Share Posted December 1, 2008 (edited) ... Та ако ми посочиш такъв човек отивам лично да го напия с шотландко уиски докато вземе да повръща!!!Особено като се е качил на друга кола а не тази дето е карал последните 5 години и докато свикне с габаритите, а това не става нито за 5 минути нито за 1 ден, просто няма начин да не я тръкнеш някъде леко. Нали донякъде за това са застраховките... Ми то да взема и аз да се наредя ли.... А карам все я ванове , я комбита ... Edited December 1, 2008 by gado Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted December 1, 2008 Share Posted December 1, 2008 (edited) Ай стига де... ти се изкара бахти и майстора... ако някой ми каже (не само ти, кой да е от форума че и извън него), че НИКОГА ама НИКОГА не е застъргвал отпред маската в бордюр (не говорим за хора с джипове!) и никога не се е подпирал в никакви части на гаража или входа на кооперацията (те ги правят вече такива че G-класата ще минава на по 10см от всяка стена)... Та ако ми посочиш такъв човек отивам лично да го напия с шотландко уиски докато вземе да повръща!!! Особено като се е качил на друга кола а не тази дето е карал последните 5 години и докато свикне с габаритите, а това не става нито за 5 минути нито за 1 ден, просто няма начин да не я тръкнеш някъде леко. Нали донякъде за това са застраховките... стига бе, дедо. не се пали толкоз, да не те подкачи човек. пази я малко тая кола, нова ти е, а за нямането на начин - не се оправдавай. иначе да си жив и здрав тази да си я изстържеш цялата и нова да си купиш. .....................@мобо, няква беля по колата? ....... нито по нея, нито по мен. задействаха ми се рефлекси, които отдавна си мислех, че съм приспал и забравил, а и за късмет камиончето насреща не се беше засилило достатъчно, за да ме посрещне подобаващо. Edited December 1, 2008 by mobo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted December 1, 2008 Share Posted December 1, 2008 (edited) стига бе, дедо. не се пали толкоз, да не те подкачи човек. пази я малко тая кола, нова ти е, а за нямането на начин - не се оправдавай. иначе да си жив и здрав тази да си я изстържеш цялата и нова да си купиш. Абе то майтап майтап ама на собствен гъз си е чисто е**не... Пък застъргването ми е само 1 и то първата седмица преди да свикна с габаритите (все пак от Поло минах на Авенсис).. и мислех че минава... а тя за малко не мина и опря.. точно 5см е белега даже като се понацапа не личи А бордюрите е защото не я пазя особено пък и то е пластмаса ебати, нова ще взема ако трябва след година... няма какво толкова да и треперя... не е като да съм прегърнал някое дърво! Ти и за брудуора имаш да ме черпиш, така че ще вземе доста да ти се събира. Единствения ми паркингов инцидент е остъргване на страничния борд във висок бордюр, което не се вписва в нито един от изброените ти инциденти. Особено и като се има предвид, че за последните две години карам само чужди коли и съм сменил четири.Та, викаш, да се зареждам с аналгини и кисело мляко О да ... теб за BroodWar-a сериозно най-мисля да те черпя докато паднеш под масата! Аналгин и кисело мляко - не... виж Алка Зелцер (за киселините) и нещо по-силно - я аулин я нещо още по-така! И в този ред на мисли - да се похваля - от седмица нямам нито една загуба с Terran... просто ги отнасям като куцо пиле домат Припомних си я леко тази игра ей... То е и за оплакване че в HeadOff играят само лапетии дето ги мързи да мислят и единствено на Big Game Hunters цъкат и взе да ми дотъпява... пробвах с корейците - там пък другата крайност... Edited December 1, 2008 by djadomraz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 1, 2008 Share Posted December 1, 2008 6-ти литър бира, 6-ти литър бира и посягъм към следващите два литра, а има и вокда и вино и домашна ракия...И утре на работа...Майната му... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted December 1, 2008 Share Posted December 1, 2008 и посягъмСерем ти на филологиу! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
d9thc Posted December 1, 2008 Share Posted December 1, 2008 Сексуалната ми ориентация няма нужда от доказване. Бих го сложил на всичко с пулс Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted December 1, 2008 Share Posted December 1, 2008 (edited) Сексуалната ми ориентация няма нужда от доказване. Бих го сложил на всичко с пулс Значи на надуваемите кукли ще откажеш? Балък! :P Абе пак минахме offtopic с тия заяждания... дайте да оставим темата да си е за хвалбите d9thc - горното беше в сферата на шегата.... Edited December 1, 2008 by djadomraz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
d9thc Posted December 1, 2008 Share Posted December 1, 2008 Аз ако се приемах насериозно за нещата които пиша тук щеше да съм ебати нещастника Спокс Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted December 1, 2008 Share Posted December 1, 2008 Не бе шефе, слага се на всичко на два крака и с пулс, не бъди толкоз груб Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
d9thc Posted December 1, 2008 Share Posted December 1, 2008 Защо отхвърляш inter-species еротиката Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted December 1, 2008 Share Posted December 1, 2008 Inter-species е като ми се нахвърлят извънземни с физика на гръцка богиня, другото е просто да лузиш козички Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
d9thc Posted December 1, 2008 Share Posted December 1, 2008 (edited) Друго си е козичката. Не тряаа да й пишеш лични съобщения за да си уредиш среща ontopic: http://www.last.fm/event/853083 <- dark ambient party Edited December 1, 2008 by d9thc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted December 2, 2008 Share Posted December 2, 2008 Сексуалната ми ориентация няма нужда от доказване. Бих го сложил на всичко с пулс Мисля, че ТЯ все още отворена за любов, можеш да се пробваш Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
d9thc Posted December 2, 2008 Share Posted December 2, 2008 (edited) Мисля, че ТЯ все още отворена за любов, можеш да се пробваш Признай си че още ти е в главата, след като й пазиш link-а към профила... или най-малкото си отделил 1-2 минути от живота си само и само да се опиташ да ме затапиш с него Опасна работа е любовта, било то към козичките или багеристките Edited December 2, 2008 by d9thc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 2, 2008 Share Posted December 2, 2008 Ква багеристка, тя сама по себе си е багер!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted December 2, 2008 Share Posted December 2, 2008 А как може да я забравиш таз видна мома - 1 път видиш ли я няма забравяне! Ако ще и на снимка, за на живо не ми се мисли Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted December 2, 2008 Share Posted December 2, 2008 Признай си че още ти е в главата, след като й пазиш link-а към профила... или най-малкото си отделил 1-2 минути от живота си само и само да се опиташ да ме затапиш с него Опасна работа е любовта, било то към козичките или багеристките Ти каза каза, че обичаш всичко с пулс , изобщо не се опитвам да затапя никой, просто направих предложение, защото ти в другата тема спомена, че и тя има нужда от любов и т.н. , при което аз реших да пробвам дали найстина е всичко с пулс, но явно не е Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted December 2, 2008 Share Posted December 2, 2008 А как може да я забравиш таз видна мома - 1 път видиш ли я няма забравяне! Ако ще и на снимка, за на живо не ми се мисли Po-dobre samo na snimka Ne sym siguren che bih prejivql sreshtata na jivo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted December 2, 2008 Share Posted December 2, 2008 що. може да е свястно момичето Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 3, 2008 Share Posted December 3, 2008 Да, от време на време може да те вози в кофата на багера Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pazu Posted December 3, 2008 Share Posted December 3, 2008 4ри броя чисто нови зимни tyfoon-а Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts