Tomahawx Posted November 26, 2008 Share Posted November 26, 2008 A4tech X7 AK-47 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
d9thc Posted November 26, 2008 Share Posted November 26, 2008 (edited) На 21-ви декември в Петното, живот и здраве... ще поизциклим със малко drum and bass. edit: от най-грубия Edited November 26, 2008 by d9thc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoqoJIa3a Posted November 26, 2008 Share Posted November 26, 2008 Малко остана да се преместя ... малко малко ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted November 29, 2008 Share Posted November 29, 2008 Горд собственик на този параход ! Върви като самолет и вози като презокеански лайнер Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted November 29, 2008 Share Posted November 29, 2008 Fix Or Repair Daily Иначе аз да се изфукам - пренесох си балите със софийски боклуци (не в Цалапица, в Тракия) и вече отново съм официално и напълно Пловдивчанин. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEMO Posted November 29, 2008 Share Posted November 29, 2008 Fix Or Repair Daily Иначе аз да се изфукам - пренесох си балите със софийски боклуци (не в Цалапица, в Тракия) и вече отново съм официално и напълно Пловдивчанин. Това си е за хвалене верно Нали знаеш кое е най хубавото нещо в София...табелата за Пловдив Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted November 29, 2008 Share Posted November 29, 2008 Fix Or Repair Daily Ха ха ха... , нека ! Бе, то и един приятел дето има сервиз ми каза, че ще си купя недвижимо имущество, ама днес като я качи на подемника и я обслужи съвсем друга песничка затананика ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pazu Posted November 29, 2008 Share Posted November 29, 2008 (edited) Оттървах акт за 50 лв със две пакетчета солети за 2 лева Edited November 29, 2008 by pazu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted November 30, 2008 Share Posted November 30, 2008 Оттървах акт за 50 лв със две пакетчета солети за 2 лева Това направо си е за хвалба...попаднал си на някфи бедни,гладни ушеви Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ton4o Posted November 30, 2008 Share Posted November 30, 2008 днеска един колега от форума ми реши голям проблем със едни смоли Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted November 30, 2008 Share Posted November 30, 2008 Оттървах акт за 50 лв със две пакетчета солети за 2 лева А акта щеше да е за...? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted November 30, 2008 Share Posted November 30, 2008 Колан? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pazu Posted November 30, 2008 Share Posted November 30, 2008 Спирам на една спирка за 30 секунди да си купя кафе , и докато си го купувам няква патрулка кацва пред мен Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
d9thc Posted November 30, 2008 Share Posted November 30, 2008 AMON TOBIN Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted December 1, 2008 Share Posted December 1, 2008 (edited) Събота вечер прекарах една от най - невероятните вечери в живота си. Хвалим са чак сега, щото чак сега се осиферих. Надявам се да има повторение с подобрение! @afex - нов вид джанка? Edited December 1, 2008 by Psihara^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
d9thc Posted December 1, 2008 Share Posted December 1, 2008 (edited) @afex - нов вид джанка? poor guy... amon tobin е един от най-интересните електронни artist-и на сцената в момента. Създава уникална атмосфера със музиката си, пък и се простира в доста стилове вкл. и във филмовата музика. WIKI Просто имах удоволствието да го чуя на живо в София този уикенд в комбинация със на Бalkansky dubstep-а + Теодосий Спасов & Влатко Стефановски Трио! Беше уникално!! Edited December 1, 2008 by d9thc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted December 1, 2008 Share Posted December 1, 2008 То на Ваньо все сливи са му в главата Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted December 1, 2008 Share Posted December 1, 2008 (edited) Слива, не сливи. В момента само 1 слива ми е в главата. Edited December 1, 2008 by Psihara^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted December 1, 2008 Share Posted December 1, 2008 Наистина ли е само това съдържанието й? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
d9thc Posted December 1, 2008 Share Posted December 1, 2008 Слива, не сливи. В момента само 1 слива ми е в главата. Интересно е как не минават 5 поста без да споменеш колко сексуално задоволен си. Много жалко Едно време като беше малък и девствен сигурно си се дразнил на сексуално активните си връстници и си се успокоявал с мисълта че много често тези хора загърбват отрано образованието си след като открият секса като ултимативната истина за своя живот. Ако сега се чувстваш по-велик от тях, добре... но тогава някак си не мисля че ти е присъщо да избиваш комплекси Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted December 1, 2008 Share Posted December 1, 2008 Ей да не ви каже нещо човек. Кво го загризахте толкова Ванката не знам. Ся ако ме почнете и за колата че била прекалено голяма и избивал комплекси може би направо не знам. То човек колело да взема да кара по тая логика и пак ще се намери някой да го критикува... Освен това ми хареса отговора че става дума за една само и други не го вълнуват... настрана че на неговата възраст КАКВО смятате че трябва да го вълнува - ядрена физика може би? Аз като си спомня тогава бях като във вица за Иванчо дето и тухла да му покажат пак за секс се сещах... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
d9thc Posted December 1, 2008 Share Posted December 1, 2008 Нали все тряаа се чепкаме за нещо без да има конкретна причина Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted December 1, 2008 Share Posted December 1, 2008 (edited) Ей да не ви каже нещо човек. Кво го загризахте толкова Ванката не знам. Ся ако ме почнете и за колата че била прекалено голяма и избивал комплекси може би направо не знам. То човек колело да взема да кара по тая логика и пак ще се намери някой да го критикува... Освен това ми хареса отговора че става дума за една само и други не го вълнуват... настрана че на неговата възраст КАКВО смятате че трябва да го вълнува - ядрена физика може би? Аз като си спомня тогава бях като във вица за Иванчо дето и тухла да му покажат пак за секс се сещах... за колелото питай скорпа. едва напоследък го пропускат да го заядът. а за колата, явно сам си знаеш какви комплекси си избиваш следователно няма нужда и ние да ти напомняме. хем си много доволен, хем я жулиш я в бордюри, я във врати на гаражи - да не би подсъзнателно да компенсираш за нещо пред съвестта си? онтопик: сутрин, мъгла, планински път, летни гуми, задно предаване, недооценен завой с непреценена скорост, маалко презавиване и авариен дрифт. все още съм тук. Edited December 1, 2008 by mobo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted December 1, 2008 Share Posted December 1, 2008 за колелото питай скорпа. едва напоследък го пропускат да го заядът. а за колата, явно сам си знаеш какви комплекси си избиваш следователно няма нужда и ние да ти напомняме. хем си много доволен, хем я жулиш я в бордюри, я във врати на гаражи - да не би подсъзнателно да компенсираш за нещо пред съвестта си? онтопик: сутрин, мъгла, планински път, летни гуми, задно предаване, недооценен завой с непреценена скорост, маалко презавиване и авариен дрифт. все още съм тук. някъде го наричат "сгоден завой" , въпреки че не е много смешно Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted December 1, 2008 Share Posted December 1, 2008 Интересно е как не минават 5 поста без да споменеш колко сексуално задоволен си. Много жалко Едно време като беше малък и девствен сигурно си се дразнил на сексуално активните си връстници и си се успокоявал с мисълта че много често тези хора загърбват отрано образованието си след като открият секса като ултимативната истина за своя живот. Ако сега се чувстваш по-велик от тях, добре... но тогава някак си не мисля че ти е присъщо да избиваш комплекси Щото си сексуално активен за тва през 5 поста споменаваш думата мастурбация? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts