Tomahawx Posted November 14, 2008 Share Posted November 14, 2008 Купих си супер як суитчър pimp Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted November 14, 2008 Share Posted November 14, 2008 Всички казваха преди , че аз не мога да си купя оригинални игри , това е от части вярно , не си ги купих от тук . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted November 15, 2008 Share Posted November 15, 2008 Има 85% вероятност да започна работа като помощник-главен редактор. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted November 15, 2008 Share Posted November 15, 2008 Днеска подкарах новото Автомобил! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted November 15, 2008 Share Posted November 15, 2008 Хашкулсум битер махала! Пожелавам ти да не я блъскаш, да не ти я блъскат и да не ти я крадат. И да не ти гасне на светофари Каква е? Пусни някоя друга снимка! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted November 15, 2008 Share Posted November 15, 2008 Олеле... още едно камикадзе по пътя. Накрая ще си взема един голф нула, опел кадет, или форд сиеста лада петичка, трабант, вартбург и ще се отбранявам! Айде да ти е честито возилото, Ваньо, безаварийно и спокойно каране ти желая. А за да не съм 100% офтъпик - след като снощи си потроших мишката, след като я отворих с права отверка, чупейки корубата... установих, че просто се е кривнал диода и не свети в лещата... Е, вече днес си имам сравнително добра мишка, абе делукс, ама кефи като дизайн и dpi-то е задоволително, като за n00b gamer като мен. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted November 15, 2008 Share Posted November 15, 2008 Има 85% вероятност да започна работа като помощник-главен редактор. Айде...днес помощник ; утре - ти да имаш помощник. Днеска подкарах новото Автомобил! Пусна ли обява във вестника, днес да се излиза в града само в краен случай? Купих си безжичен парктроник с дисплейче, че с тая новата дълга кола не й виждам къде свършва багажника (старата 4 метрова си я паркирах без проблем на ~10 см отзад и отпред с 1-2 маневри). Като го монтирам ще дам отзиви в темата за колите. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted November 15, 2008 Share Posted November 15, 2008 Новото звяр. В момента му се правят разни подобрения от инженерите Psihara^^ и chistacha. 1.9 TDI 90 hp. Климатиче, ПАРНО, ел. всичко. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted November 15, 2008 Share Posted November 15, 2008 4estito , izbral si to4nata marka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted November 15, 2008 Share Posted November 15, 2008 Psihara^^, а честито и поздравления за избора! Сега и аз да се изфукам с една придобивка от днес: (И преди някой да попита защо не съм взел самсунга или някоя от другите изгъзици които се канех да взема - отговора е: защото не минават през вратата мамка им, отделно че и мястото където трябва да я навра е тясно... тяхната мама архитекти загубени да направят банята и кенефа по-малки от 2х2... ръчичките да им изсъхнат!) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted November 16, 2008 Share Posted November 16, 2008 Psihara^^, а честито и поздравления за избора! Сега и аз да се изфукам с една придобивка от днес: (И преди някой да попита защо не съм взел самсунга или някоя от другите изгъзици които се канех да взема - отговора е: защото не минават през вратата мамка им, отделно че и мястото където трябва да я навра е тясно... тяхната мама архитекти загубени да направят банята и кенефа по-малки от 2х2... ръчичките да им изсъхнат!) Честито !! А високият люк е за да те мята по-лесновътре булката... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted November 16, 2008 Share Posted November 16, 2008 А високият люк е за да те мята по-лесновътре булката... Нищо високо няма в люка - само така изглежда... освен това е тесен и ми запират рамената (това защото рамената са ми изключително широки не че е толкова тесен люка) Между другото - добра машинка се оказа - доста сухи излизат дрехите, само бръмчи по-особено, което беше и описано в ръководството - че издава малко по-различен звук и да не се шашка никой - така трябвало. Но този звук малко повече ме дразни отколкото на старата - сигурно защото бяхме свикнали с другия. Пу д***а, още ме е яд за тесните врати и помещения..... само ако разбера кой е проектирал кооперацията и ми е направил банята 2х2 лично ще го удуша по възможно най-бавния и мъчителен начин!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thief Posted November 16, 2008 Share Posted November 16, 2008 И ся кво? Не влиза ли? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted November 16, 2008 Share Posted November 16, 2008 И ся кво? Не влиза ли? Тая влезе... буквално на магия - за милиметри можеше да не влезе... а по-големите, които първоначално бях харесал и имат повече глезотии и touch screen lcd екранчета - тези не влизат. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 16, 2008 Share Posted November 16, 2008 Сега и аз да се изфукам с една придобивка от днес: Вече е ясно че онова Чивас-че ще го душим - те 100 работи станаха Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeRoX Posted November 16, 2008 Share Posted November 16, 2008 Най-накрая си взех нов телевизор! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted November 16, 2008 Share Posted November 16, 2008 Вече е ясно че онова Чивас-че ще го душим - те 100 работи станаха Ъхъм... ама нали знаеш кого чакаме? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted November 17, 2008 Share Posted November 17, 2008 Ъхъм... ама нали знаеш кого чакаме? Сигурно не съм аз....обаче ми отлей "за отлежаване" 100 гр. 'Чивас", че последното, дето ми хареса някъде беше май точно такова....на 5-ти другия месец се връщам. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted November 17, 2008 Share Posted November 17, 2008 Сигурно не съм аз....обаче ми отлей "за отлежаване" 100 гр. 'Чивас", че последното, дето ми хареса някъде беше май точно такова....на 5-ти другия месец се връщам. Еее ако трябва специално за теб още 1 чивас ще взема Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferante Posted November 17, 2008 Share Posted November 17, 2008 @djadomraz - би ли сподел каква е средната консумация на електроенергия при едно пране? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pazu Posted November 17, 2008 Share Posted November 17, 2008 (edited) Тоя комшията е Господа , Будата и Аллаха на ауспусите . След ремонта не стига че колата стана по-тиха от преди (преди да ми падне гърнето) , ами сякаш и по-бързо набира (Знам че няма никаква връзка ... ) Edited November 17, 2008 by pazu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted November 17, 2008 Share Posted November 17, 2008 ами сякаш и по-бързо набира (Знам че няма никаква връзка ... ) Бъркаш се. Има много връзка с това как ти е направен ауспуха . На мен мощността ми скочи страшно много след премахването на катализатора. Да си призная няма нищо общо с предишното вървене. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pazu Posted November 17, 2008 Share Posted November 17, 2008 Бъркаш се. Има много връзка с това как ти е направен ауспуха . На мен мощността ми скочи страшно много след премахването на катализатора. Да си призная няма нищо общо с предишното вървене. Не бе наистина .. като съм на газ имам чувството че съм на бензин , като съм на бензин имам чувството че съм на ... керосин + ред бул Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted November 17, 2008 Share Posted November 17, 2008 Бъркаш се. Има много връзка с това как ти е направен ауспуха . На мен мощността ми скочи страшно много след премахването на катализатора. Да си призная няма нищо общо с предишното вървене. Те за това бая хора са членове на Грийн Пийс и махат катализаторите за да не утрепят няколко "коня" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted November 17, 2008 Share Posted November 17, 2008 и аз ще взема да го махна тоя катализатор да го еба ...... я някой да ме светне къде да отида Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts