zlobil Posted November 2, 2008 Share Posted November 2, 2008 Имаш ли Порше, за да си поръчваш такъв? ponedelnik go pora4vam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zingam Posted November 2, 2008 Share Posted November 2, 2008 (edited) Получих подарък, нова видеокарта за именият си ден от жена ми.Катрата е 7300 gts 256mb. 256bit. gddr. И аз много се кефя. Ебаси жената! А на какво се кефиш? На картата? На жената? Имаше един филм Prime. Каката искаше да подари на момчето, с което спеше, Nintendo. Психоаналитичката й каза: "Ако искаш секс, забрави Nintendo-то". После сценката беше: Каката иска, но момчето бясно бутоните на Nintendo натиска! Айде и аз да се похваля нещо да не само спам. Онзи ден поставих Началото на Края - отне ми точно 13 години и 2 месеца Edited November 2, 2008 by Zingam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted November 2, 2008 Share Posted November 2, 2008 (edited) ponedelnik go pora4vam Поршето или ключодържателя Edit:Аз много добре прочетох че ключодържателя го има...може да е решил да си поръча още един Edited November 2, 2008 by xXx Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zingam Posted November 2, 2008 Share Posted November 2, 2008 Поршето или ключодържателя Ако четеш преди да пишеш, щеше да разбереш, че ключодържател вече има Значи ще поръчва Поршето! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted November 2, 2008 Share Posted November 2, 2008 харесал съм си един кайен като си продам аудито ми остават точно 470 999лв да намеря от някъде Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted November 2, 2008 Share Posted November 2, 2008 Подарих на съквартирантката си пазарска количка от Кауланд.От един месец разправя колко искала да си има.Е, има си вече Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 3, 2008 Share Posted November 3, 2008 Хахахаха - не знаех, че имаме вече елитни клошарки в Ню Йорк-ски стил.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted November 3, 2008 Share Posted November 3, 2008 Горд абонат съм вече на ITD Network или с търгоското наименование CooolBox. Който не вярва че пускат оптиката до вас да заповяда да му покажа.Оптиката ми е точно до компа и от там към трансмитера имам точно 1 метър ЮТП кабел до ЛАН-ката Направо е невероятен нета Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted November 3, 2008 Share Posted November 3, 2008 Най-накрая си получих дивана. Вече мога да си лежа гледайки телевизия или да чета. А не да се гърча на сгъваемите столове. И за подарък си взехме и маса, която без да искаме нацелихме да е в цвета като на вратите. Е не е 100%, ама то и в магазина 3 маси уж един цвят ама не си съвпадаха на 100%. Остава да изкараме месеца на фотосинтеза. Да живеят кредитните карти! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted November 3, 2008 Share Posted November 3, 2008 ... A снимки? Къде са снимките? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted November 3, 2008 Share Posted November 3, 2008 лаптопът е най-после онлайн Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted November 3, 2008 Share Posted November 3, 2008 (edited) Behold My DCF Edited November 3, 2008 by Aquila Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted November 4, 2008 Share Posted November 4, 2008 A снимки? Къде са снимките? Довечера като разтоваря картата Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted November 4, 2008 Share Posted November 4, 2008 БАНЯАААААААА!!!! След 19 дена пот, кир, смрад и обездвижване, лявата ми ръка най-накрая е свободна! ...и почти безполезна ...засега. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted November 4, 2008 Share Posted November 4, 2008 След пулофер, няколко яки ризки и обувки обявявам края на заплатата... Която взех днес. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted November 4, 2008 Share Posted November 4, 2008 ИМАМ НОВ ТЕЛЕВИЗООООР .Philips 42'' LCD След пулофер, няколко яки ризки и обувки обявявам края на заплатата... Която взех днес. Коментара ми е само- Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted November 4, 2008 Share Posted November 4, 2008 След малко ще пробвам дали новия Gillette Fusion с 5 ножчета си заслужава рекламите по тв. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted November 4, 2008 Share Posted November 4, 2008 След малко ще пробвам дали новия Gillette Fusion с 5 ножчета си заслужава рекламите по тв. Миналия декември ми го донесоха от Щатите. Една година вече ползвам и съм супер доволен. Но едва от рекламата разбрах че като се обърне е за мустака ахаха супер удобно е Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted November 4, 2008 Share Posted November 4, 2008 Миналия декември ми го донесоха от Щатите. Една година вече ползвам и съм супер доволен. Но едва от рекламата разбрах че като се обърне е за мустака ахаха супер удобно е Що не си питал? Аз от миналия май го ползвам и само се дразнех че мина повече от година откакто аз си го взех от там а още не са го пуснали тука - добре че приятели ми донесоха резервни ножчета... хем на ниския курс на долара та вместо 20лв за 4 ножчета ми излезна малко над 10 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted November 4, 2008 Share Posted November 4, 2008 Що не си питал? Аз от миналия май го ползвам и само се дразнех че мина повече от година откакто аз си го взех от там а още не са го пуснали тука - добре че приятели ми донесоха резервни ножчета... хем на ниския курс на долара та вместо 20лв за 4 ножчета ми излезна малко над 10 То го има от 2 години на американския пазар . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted November 4, 2008 Share Posted November 4, 2008 То го има от 2 години на американския пазар . А рекламата на сайта им я има от близо 3, но кой да гледа Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted November 5, 2008 Share Posted November 5, 2008 Ползвам mach3-то с вибратора на Жилета. С ножчета, купени от тук - 5-6 бръснения и почват да дерат яко. Тъста ми донесе ножчета от Германия, като ходиха. С едно вече карам сума време. Защо така, не знам. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted November 5, 2008 Share Posted November 5, 2008 То го има от 2 години на американския пазар . Мисля, че го има някъде от две години и половина, защото го ползвам от самото начало на кампанията тук. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted November 5, 2008 Share Posted November 5, 2008 Що не си питал? Аз от миналия май го ползвам и само се дразнех че мина повече от година откакто аз си го взех от там а още не са го пуснали тука - добре че приятели ми донесоха резервни ножчета... хем на ниския курс на долара та вместо 20лв за 4 ножчета ми излезна малко над 10 /оффтопик Ами а де! Да не мислиш че много съм я оглеждал.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted November 5, 2008 Share Posted November 5, 2008 пълен ташак е тоя жилет и аз го имам от година , донесоха ми го от някъде даже не помна кой , мене си ме кефат тия обикновенните БИК с едно ножче без някви такива глезотии като сапун и т.н. На мястото на сапуна има желязо Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts