Psihara^^ Posted October 28, 2008 Share Posted October 28, 2008 Я е дай на заем за 7ми януари, че ми тряа ново дъно! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted October 28, 2008 Share Posted October 28, 2008 5 място от 4 участника ли беше Това в кръга на шегата, иначе да живо и здраво, а защо още не си дал снимки с учасника и грамотата за участие Трябва да го снимам, че скоро не съм.Доста голяма мечка стана преди зимата това каракачанката, за която говореше ли е? Дам същата каракачанка.Тази от която имах и малки кученца.Още 1 доказателство че е чистокръвно кучето Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted October 28, 2008 Share Posted October 28, 2008 днеска някъв бонуКс към стотинките Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
artilerist Posted October 28, 2008 Share Posted October 28, 2008 Сядам да вечерям много ама много яка пица. Направена от мен. Вече направо се виждам как е изчждам поне половината. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted October 28, 2008 Share Posted October 28, 2008 йей! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted October 28, 2008 Share Posted October 28, 2008 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted October 29, 2008 Share Posted October 29, 2008 Надявам се модела със SSD? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kennyg Posted October 29, 2008 Share Posted October 29, 2008 Спечелих оборудване от томболата на Булсат Това, ако някой още не е разбрал го печели всеки който се регистрира в томболата им, печели толкова пъти колкото се регистрира, оборудването е безплатно, но сключваш договор към тях (тоест нищо ново под слънцето, защото и досега си беше така, но сега само са добавили уж "томбола"), само дано не си имал глупостта да спечелиш няколко пъти, че ще трябва да плащаш няколко месечни такси за всяка чиния, ако разбира се подпишеш договора като ти цъфнат у вас след като си им казал адреса ти когато са ти се обадили. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoqoJIa3a Posted October 29, 2008 Share Posted October 29, 2008 Legop4o ти си гаден плагиат Не бе ебавам се, мн добър избор Няколко страници по-назад и аз съм изтипосал една снимка на стъклото Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted October 29, 2008 Share Posted October 29, 2008 (edited) Това, ако някой още не е разбрал го печели всеки който се регистрира в томболата им, печели толкова пъти колкото се регистрира, оборудването е безплатно, но сключваш договор към тях (тоест нищо ново под слънцето, защото и досега си беше така, но сега само са добавили уж "томбола"), само дано не си имал глупостта да спечелиш няколко пъти, че ще трябва да плащаш няколко месечни такси за всяка чиния, ако разбира се подпишеш договора като ти цъфнат у вас след като си им казал адреса ти когато са ти се обадили. To реално тва оборудване за нищо друго не става, понеже приемниците работят само с Булсат и ако не искаш да сключиш договор никва работа няма да ти върши Както ти писах на ПМ, разбрах с момчето, което ми се обади, да ми го включат към второто тв като ще си платя само таксата за монтаж А иначе някой заядливец може ли, или не може да иде в съюза на потребителите и да каже "Абе спечелих оборудване, ама тея ме задължават да сключа договор иначе не ми го дават" та гледай кво става след това :> Edited October 29, 2008 by Stenli Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted October 30, 2008 Share Posted October 30, 2008 А иначе някой заядливец може ли, или не може да иде в съюза на потребителите и да каже "Абе спечелих оборудване, ама тея ме задължават да сключа договор иначе не ми го дават" та гледай кво става след това :> Може, може. Аз например . Ама не съм спечелил още Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferante Posted October 30, 2008 Share Posted October 30, 2008 (edited) За първи път ям в изискан френски ресторант. Никога до сега не са ми сервирали толкова изискана и вкусна вечеря. Верно че на повечето хора не им прави впечатление какво има на масата, но дето се казва човек е добре да се радва на елементарните неща... Сметка накрая за 6 човека беше ~ 2300лв Edited October 30, 2008 by Ferante Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted October 30, 2008 Share Posted October 30, 2008 За първи път ям в изискан френски ресторант. Никога до сега не са ми сервирали толкова изискана и вкусна вечеря. Верно че на повечето хора не им прави впечатление какво има на масата, но дето се казва човек е добре да се радва на елементарните неща... Сметка накрая за 6 човека беше ~ 2300лв поне наяде ли се, ама така че да ти се подуе шкембенцето , или си остана гладен/ наяден духовно от изискаността, обстановката, сървиса и т.н./ п.с.: аз ще се изфукам в най-скоро време с топлап/ако се навия, че нещо му се мая/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferante Posted October 30, 2008 Share Posted October 30, 2008 не се нахраних до поддуване, даже като се прибрах леко ми стържеше стомаха... но беше изключително вкусно. И виното беше на ниво Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted October 30, 2008 Share Posted October 30, 2008 Сметка накрая за 6 човека беше ~ 2300лв RAM AM 1, или изродска щайга с осмоядрен проФесор и киноекран за монитор, или Голф двойка с тунинга, или 'ба ли му мамата... Ужас! Не вярвах, че снобизма може да достигне до такива нива... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted October 30, 2008 Share Posted October 30, 2008 RAM AM 1, или изродска щайга с осмоядрен проФесор и киноекран за монитор, или Голф двойка с тунинга, или 'ба ли му мамата... Ужас! Не вярвах, че снобизма може да достигне до такива нива... ...наистина ... Ferante ти да не си някой от синовете на Ветко Арабаджиев Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted October 30, 2008 Share Posted October 30, 2008 Що му се бъркате на човека?Щом може да си позвли такива вечери значи парите не са му проблем( на него/нея или който плаща ). Аз да се похваля дадоха ми да карам бял голф 2-ка Вече мога да умра спокоен :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted October 30, 2008 Share Posted October 30, 2008 Ужас! Не вярвах, че снобизма може да достигне до такива нива... High five! o/\o Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 30, 2008 Share Posted October 30, 2008 Много дребни душици в тоя Форум... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted October 30, 2008 Share Posted October 30, 2008 Много дребни душици в тоя Форум... нещо имаш да ми казваш ли чеде мило? Ако е така - стреляй - ако не, не си ври Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted October 30, 2008 Share Posted October 30, 2008 Legop4o ти си гаден плагиат Не бе ебавам се, мн добър избор Няколко страници по-назад и аз съм изтипосал една снимка на стъклото Хахах, не съм видял.. но много му се радвам, сложих му леко прашен UV филтър и успя да фокусира прахта Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted October 30, 2008 Share Posted October 30, 2008 имам нов лаптоп сега се боря с преинсталацията acer aspire 6930g=1160лв. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted October 30, 2008 Share Posted October 30, 2008 Открих сезона на дините!!! (отвориха басейна най - после) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted October 30, 2008 Share Posted October 30, 2008 ...наистина ... Ferante ти да не си някой от синовете на Ветко Арабаджиев RAM AM 1, или изродска щайга с осмоядрен проФесор и киноекран за монитор, или Голф двойка с тунинга, или 'ба ли му мамата... Ужас! Не вярвах, че снобизма може да достигне до такива нива... За човек под 25 години и живял единствено в България изглеждат като невероятно много пари особено оставени в ресторант... само че малко по-назапад $500/човек е съвсем нормална сметка в не-чак дотам изискан ресторант (верно не в някоя квартална кръчма с цаца и бира) но даже да подминеш $2000/човек пак няма да учудиш никой. За снобизъм и цифромания - иди в капитан Кук и попитай за ХУБАВИТЕ вина и се наслаждавай на три и четирицифрени суми за бутилка. Може и в Новотела да отидеш и да попиташ за 100гр отлежало поне 18-20 години уиски (single malt някое по-така)... поне наяде ли се, ама така че да ти се подуе шкембенцето , или си остана гладен/ наяден духовно от изискаността, обстановката, сървиса и т.н./ п.с.: аз ще се изфукам в най-скоро време с топлап/ако се навия, че нещо му се мая/ В подобни ресторанти не ходиш за да се намуаш кат' прасе. За подобни неща се ходи в кварталната кръчма или сандвиджийница. ----------------------- Ferante, аз пък имам 1 въпрос - всичко е хубаво и вкусно обаче кажи сега няколко часа по-късно не ти ли се вдигнаха зверски киселини от тез френски манджи. Аз където стомаха ми е доста здрав последния път като ядох оригинални френски манджи и пуках поне 4-5 вида от техните сирена после 2 дена имах киселини като за световно... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted October 30, 2008 Share Posted October 30, 2008 вече втори човек възприема поста ми за шкембенцето не в правилната насока затова пояснявам - трябваше да има саркастичен остътък с елементи на ирония Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts