AssassiN Posted October 23, 2008 Share Posted October 23, 2008 Един малък сладур ме намери до една кола по страхотно стечение на обстоятелствата. He got Lucky... Подробности и снимков материал по-късно... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted October 23, 2008 Share Posted October 23, 2008 @R_a_p_t_o_R и аз съм сектор А, щото тия випове свършили още първия ден ебати... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 23, 2008 Share Posted October 23, 2008 @R_a_p_t_o_R и аз съм сектор А, щото тия випове свършили още първия ден ебати... Не първия ден - първите 3 часа. За Пловдив от 25 ВИП-а, един шебек веднага е взел 20... Забележи на схемата със секторите, че и ние, и ВИП-овете сме в лилаво... Много интересно кой е в грешка, но като отидем там ще се разбере Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 24, 2008 Share Posted October 24, 2008 Инструктора ми оказва доверие по време на курса...Ебахти кефа, помагам на другите курсанти.А за такъв курс да ти окажат доверие хич не е малко Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted October 24, 2008 Share Posted October 24, 2008 щастлив съм Спечелих "битката" с работодателя 2 месеца и половина съм в болнични, шефа не искаше да задвижи нещата и да си подаде коригиращите декларации в НОИ и се опитваше да мине с обяснението, че съм закъснял с даването на болничния лист. Ама не, след близо 2 седмици разговори, най-накрая склониха да си вдигнат гъзовете от столовете и да направят 2 разходки до НОИ и до 2 седмици ще си получа парите А било невъзможно - да бе да... така е като всички си мълчат и оставят да ги мачкат - шефовете си въобразяват, че са богове или нещо от сорта... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopche Posted October 25, 2008 Share Posted October 25, 2008 (edited) щастлив съм Спечелих "битката" с работодателя 2 месеца и половина съм в болнични, шефа не искаше да задвижи нещата и да си подаде коригиращите декларации в НОИ и се опитваше да мине с обяснението, че съм закъснял с даването на болничния лист. Ама не, след близо 2 седмици разговори, най-накрая склониха да си вдигнат гъзовете от столовете и да направят 2 разходки до НОИ и до 2 седмици ще си получа парите А било невъзможно - да бе да... така е като всички си мълчат и оставят да ги мачкат - шефовете си въобразяват, че са богове или нещо от сорта... Хъм, би трябвало ти да не си получавал заплата за тези 2,5 месеца, тоест - работодателят ти не е давал пари за теб, докато те е нямало. С други думи - той не е ощетен (освен ако не смятаме твоята липса на работното място) и няма защо да не прояви разбиране и да придвижи документите ти. (не че допринесох за темата "Искам да се изфукам пък") Edited October 25, 2008 by kopche Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted October 25, 2008 Share Posted October 25, 2008 Имам си вече ново телефонче. G900 Още ми е мъка за стария, ама с този някак си го преодолявам. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted October 25, 2008 Share Posted October 25, 2008 Хъм, би трябвало ти да не си получавал заплата за тези 2,5 месеца, тоест - работодателят ти не е давал пари за теб, докато те е нямало. С други думи - той не е ощетен (освен ако не смятаме твоята липса на работното място) и няма защо да не прояви разбиране и да придвижи документите ти.(не че допринесох за темата "Искам да се изфукам пък") именно нито заплата, нито осигуровки плащат. Тяхната логика незнам каква е, обаче не искаха и не искаха да задвижат нещата... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted October 25, 2008 Share Posted October 25, 2008 От днес баба Лада е оборудвана с гуми Fulda EcoControl като тези. За без пари са направо екстра Имам си вече ново телефонче. G900 Още ми е мъка за стария, ама с този някак си го преодолявам. Не е зле телефончето.Имам възможност вече 1 месец да го тествам ама тоя Симбиан ме нерви ужастно. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted October 25, 2008 Share Posted October 25, 2008 Ако не е тайна, някой може ли да ми каже, колко струва тоя телефон G900 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted October 25, 2008 Share Posted October 25, 2008 Ако не е тайна, някой може ли да ми каже, колко струва тоя телефон G900 Жената го купи за 635 лв. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted October 26, 2008 Share Posted October 26, 2008 Аз пък за 639 лв. Обаче ако отидеш в магазините партньори на който и да е оператор, се продава за 800. Можех да го взема с 20 лв. по-малко от интернет, ама нервите не ми издъжаха и се реших накрая. Даже продавачката ми направи отстъпка 10 лв. от цената за 1 GB мемори карта. Иначе симбиана не ме нерви много. Зарежда си бързо. Единственото неудобство е че трябва да му мисля от къде да дръпна антивирусна. А това, което не ми харесва, е че са го направили като нокия, да запаметява директно във входящи съобщения, но ще го преживея. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted October 26, 2008 Share Posted October 26, 2008 Темата, в която се пише за подобни "телефони" е под тази Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted October 26, 2008 Share Posted October 26, 2008 Събрах смелост и най-накрая скъсах с може би най-красивото същество от женски пол което познавам. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted October 26, 2008 Share Posted October 26, 2008 Ама може ли такова нещо, я сподели с нас тази персона - ние сме далеч по-смели от теб и ще подходим по-практично към ситуацията. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted October 27, 2008 Share Posted October 27, 2008 Спечелих оборудване от томболата на Булсат Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SouLReAVeR Posted October 27, 2008 Share Posted October 27, 2008 ... С новата си работа във EVN ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted October 27, 2008 Share Posted October 27, 2008 ... С новата си работа във EVN ... -Алоо топлофикация ли сте? -Не енергото -Еми и на вас да ви еба майката Да ти е честита новата работа П.П.Вица не е персонално към теб...просто се сетих П.П.2 Аз мога да ви се похваля с нов телевизор който си купихме и съм сууупер щастлив .Samsung е марката,40'' LCD Display Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SouLReAVeR Posted October 27, 2008 Share Posted October 27, 2008 Знам Всичките ми приятели казаха че трябва да се подготвя за яки сърбежи на задника, че идва зимния сезон и ще прекъсват захранването по на честичко P.p.Благодаря! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted October 27, 2008 Share Posted October 27, 2008 -Алоо топлофикация ли сте?-Не енергото -Еми и на вас да ви еба майката Няма такова нещо. Вече и 2те са собственост на EVN Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted October 27, 2008 Share Posted October 27, 2008 Няма такова нещо. Вече и 2те са собственост на EVN Абе то в оригинал става дума за ВиК и Енергото, ама нейсе..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted October 27, 2008 Share Posted October 27, 2008 Кучето ми спечели 5-то място на киноложка изложба в събота.Кофти е че се шашна от многото хора защото му е първо участие иначе щеше да е друго класирането Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted October 27, 2008 Share Posted October 27, 2008 Кучето ми спечели 5-то място на киноложка изложба в събота.Кофти е че се шашна от многото хора защото му е първо участие иначе щеше да е друго класирането 5 място от 4 участника ли беше Това в кръга на шегата, иначе да живо и здраво, а защо още не си дал снимки с учасника и грамотата за участие Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted October 27, 2008 Share Posted October 27, 2008 това каракачанката, за която говореше ли е? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
artilerist Posted October 28, 2008 Share Posted October 28, 2008 Получих подарък, нова видеокарта за именият си ден от жена ми. Катрата е 7300 gts 256mb. 256bit. gddr. И аз много се кефя. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts