DON_CHEFO Posted October 14, 2008 Share Posted October 14, 2008 А? Кво? Тази част малко не успях да стопля... МКЛ - може би пак няма да ти стане ясно както в съкращението...ама 1 бройка повече към мненията Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted October 14, 2008 Share Posted October 14, 2008 МКЛ - може би пак няма да ти стане ясно както в съкращението...ама 1 бройка повече към мненията Разбира се че няма да ми стане ясно. Обясни ми като за дърт и вече затъпял човек. А бройката на мненията е изключително важна. Какъв респект имат разни хлапетии като видят 3000 поста... поклон! (абе що нямаме такава емотикона ебати?) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted October 14, 2008 Share Posted October 14, 2008 (edited) Разбира се че няма да ми стане ясно. Обясни ми като за дърт и вече затъпял човек. А бройката на мненията е изключително важна. Какъв респект имат разни хлапетии като видят 3000 поста... поклон! (абе що нямаме такава емотикона ебати?) McLaren, Lewis Hamilton......сега стана ли ясно Детска игра . Пак да се пофаля. Имам 23000 такива мнения Edited October 14, 2008 by DON_CHEFO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted October 14, 2008 Share Posted October 14, 2008 Чефо всички знаем, че си шампиона на форума по мнения, за теб 1000-2000 мнения си е направо новак Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 15, 2008 Share Posted October 15, 2008 Имам си лична пещерняшка седалка.И ми излезе 1000000 по-евтино, ако си бях купувал. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted October 15, 2008 Share Posted October 15, 2008 Все бях правил точки (и пари) на таз зарибена игрица но чак толкова не бях успявал Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted October 16, 2008 Share Posted October 16, 2008 С последния живот :) минал си го на косъм :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZGAN Posted October 17, 2008 Share Posted October 17, 2008 Бях на парти на Kindzadza в Гърция. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted October 18, 2008 Share Posted October 18, 2008 Сдобих се с лаптопче, но Линукса ми скъси живота с 10 години. Нищичко не мога да правя Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted October 18, 2008 Share Posted October 18, 2008 Сдобих се с климатик Osaka CH-12-CN.Не намерих хубава снимка в нета за това прилагам Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted October 18, 2008 Share Posted October 18, 2008 (edited) Честито и на двамата, момчета, със здраве да ги ползвате . На следващото състезание, като се съберем трябва да почерпите Edited October 18, 2008 by chistacha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiMy_SuN Posted October 18, 2008 Share Posted October 18, 2008 Имаме си вече това В момента прави първото ни домашно хлебче Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted October 18, 2008 Share Posted October 18, 2008 Честито и на двамата, момчета, със здраве да ги ползвате . На следващото състезание, като се съберем трябва да почерпите По едно чеверме ПОНЕ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted October 18, 2008 Share Posted October 18, 2008 Ще почерпим Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted October 18, 2008 Share Posted October 18, 2008 Сдобих се с лаптопче, но Линукса ми скъси живота с 10 години. Нищичко не мога да правя Ако решиш да останеш на linux ми изпрати лично съобщение да ти напиша някои насоки. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted October 18, 2008 Share Posted October 18, 2008 (edited) Ако решиш да останеш на linux ми изпрати лично съобщение да ти напиша някои насоки. Бъкел не вдявам. То е един черен досовски екран и само команди. В нета видях как е командата ШЪТ ДАУН. Че и това не можеше да стане от "голямото копче". Утре дано ми сложат Уиндоус, че кофти тръпка. Но все пак може да спомеш как да си пусна ЦД РОМ-а. Или да буутва от него. Баси на настолния е мноооого по-лесно Edited October 18, 2008 by DON_CHEFO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 21, 2008 Share Posted October 21, 2008 Лешпер Аудио Видео вече има първи студиен албум."Камънак и пиво" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted October 21, 2008 Share Posted October 21, 2008 Взех си фенерче... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopche Posted October 21, 2008 Share Posted October 21, 2008 (edited) 1. Днес ми донесоха книжките, които поръчах онлайн от Пингвините Не са повредени, за което се опасявах по-рано. Единственият недостатък е, че им отне цяла седмица, за да се организират. Но все едно - аз нямаше да имам време да ги прочета тогава :smile: 2. Днес се записах за втория курс на магистратурата, която не исках да започвам и от която не съм взела 3 изпита. Хич не ме и попитаха дали съм назад с материала, направо си ми взеха 213-те лева (?!?!?!??!?!) и ме check-наха в големия тефтер. Дааа, в най-прочутия български университет се пише в тефтери, а кумпютурът се ползува за Солитер и Донка. Донка Hearts ли е? Йес, както казва другарят Уго Чавес. Edited October 21, 2008 by kopche Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted October 21, 2008 Share Posted October 21, 2008 Донка Hearts ли е? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 22, 2008 Share Posted October 22, 2008 IT'S JUST A QUESTION OF TIME Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted October 23, 2008 Share Posted October 23, 2008 Правлния израз е *IT'S JUST A MATTER OF TIME* Мале ставам като curu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 23, 2008 Share Posted October 23, 2008 Правлния израз е *IT'S JUST A MATTER OF TIME* Мале ставам като curu За да станеш като него трябва много повече мисловна дейност да вложиш. А за да не се излагаш като кифладжия е по-добре да не се обаждаш без да имаш какво да кажеш. Особено като не знаеш отсрещният какво е казал и защо. ----------------------- DEPECHE MODE - A QUESTION OF TIME I've got to get to you first Before they do It's just a question of time Before they lay their hands on you And make you just like the rest I've got to get to you first It's just a question of time Well now you're only fifteen And you look good I'll take you under my wing Somebody should They've persuasive ways And you'll believe what they say It's just a question of time It's running out for you It won't be long Until you do Exactly what they want you to I can see them now Hanging around To mess you up To strip you down And have their fun With my little one It's just a question of time It's running out for you It won't be long Until you do Exactly what they want you to It won't be long Until you do Exactly what they want you to Sometimes I don't blame them For wanting you You look good And they need something to do Until I look at you And then I condemn them I know my kind What goes on in our minds It's just a question of time It should be better It's just a question of time It should be better with you It's just a question of time ----------------- Песента може да видиш и чуеш ТУК Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted October 23, 2008 Share Posted October 23, 2008 Шшшш... Алоу! Няма да се заяждаш с Абецето! Щото иначе... Няма да държа куфраж поече! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nerv Posted October 23, 2008 Share Posted October 23, 2008 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts