host Posted September 12, 2008 Share Posted September 12, 2008 Така е, което не е забранено е позволено.Златно правило, както и разграничаването на действията на субектите по типове ама да не говоря, че Ташев дебне от някъде и ще ме скъса пак. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted September 13, 2008 Share Posted September 13, 2008 Аха... е то си има тънкости винаги Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted September 13, 2008 Share Posted September 13, 2008 Аха... е то си има тънкости винаги всъщност заобикалянето на закона автоматично превръща договора в нищожен. но по-интересно е коя от страните ще иска тази нищожност да бъде прогласена, при положение, че и е изгодно остава някое трето лице да се напъне, но тва заобикаляне е почти невъзможно да го докаже в съда Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted September 13, 2008 Share Posted September 13, 2008 Искам да ви се изфукам,че последната една седмица всяка седмица се събуждам щастлив,смея се много през деня и си лягам с усмивка на лицето...май в днешно време не много хора могат да се похвалят с това ... И също така най-накрая успях да си купя парфюм Най-новия аромат на Diesel И си купих книгата на Хю Лори-Търговецът на Оръжие и мога да ви кажа че е супер Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted September 13, 2008 Share Posted September 13, 2008 (edited) имам един приятел с автосалон който наскоро си е взел ето такъв звяр , след 30мин обеждения ми го даде да му направя едно кръгче...... ииии ЕБАХТИ колата , направо свърших от кеф , от ускорението ти се повдига........... основавам си касичка и почвам да събирам за такова....... Edited September 13, 2008 by zlobil Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted September 14, 2008 Share Posted September 14, 2008 Утре ми идва : Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted September 15, 2008 Share Posted September 15, 2008 Аматьори Коли, телефончета... Аз вчера минах първия си тесняк, вярно, позаклещих се, но без това не може. Понякога, за да стигне до тук, човек трябва да мине през тук. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted September 15, 2008 Share Posted September 15, 2008 ако са мушна там и трябва да ма вадат с тирбушон...... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted September 15, 2008 Share Posted September 15, 2008 ако са мушна там и трябва да ма вадат с тирбушон...... Видях как много по-едър от мене човек си мина от там като пич. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted September 15, 2008 Share Posted September 15, 2008 отзад опитваха ли се да го вкарат с обувалка ..... не бе майтап и мене ми е кеф да гледам такива работи ама проблема е че ми става кофти от такива тясни гадости ..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted September 15, 2008 Share Posted September 15, 2008 Е, ся...не може да сравняваме Мазера с пещерата... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted September 15, 2008 Share Posted September 15, 2008 Аматьори Коли, телефончета... Аз вчера минах първия си тесняк, вярно, позаклещих се, но без това не може. Понякога, за да стигне до тук, човек трябва да мине през тук. Само като те гледам и ме хваща клаустрофобия! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted September 15, 2008 Share Posted September 15, 2008 то мойто си е за темата с оплакванията ...... като дойде време да слизам и ме измъкнаха 3ма човека даже надрах волана защото се дърпах и се бях зачепил за него Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted September 15, 2008 Share Posted September 15, 2008 отзад опитваха ли се да го вкарат с обувалка ..... не бе майтап и мене ми е кеф да гледам такива работи ама проблема е че ми става кофти от такива тясни гадости ..... Абе кофти е ако някой пръдне.Има си техника на навлизане. Е, ся...не може да сравняваме Мазера с пещерата... Оооо, може и още как! Само като те гледам и ме хваща клаустрофобия! Аз затова се навирам - имам клаустрофобия, ама си я лекувам по тоя начин. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goonie Posted September 15, 2008 Share Posted September 15, 2008 (edited) Искам да ви се похваля, че на 19.08.2008 г. станах леля. Малкият шумозамърсител се казва Моника, като не е кръщавана на никого, за да няма сърдити. Ето и няколко снимки на пухкавелника Edited September 15, 2008 by Zaec Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted September 15, 2008 Share Posted September 15, 2008 Да е жива и здрава и да слуша теб най-много като порасне Имам 2-ма племенника да идваме да просим момата Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted September 16, 2008 Share Posted September 16, 2008 Аз и мъж ми отслабнахме 6-7 кила за 1 месец Борбата продължава!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted September 16, 2008 Share Posted September 16, 2008 Завършен е първият филм на LAV/Leshper Audio Video/.Утре ще пусна линк за да видите Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted September 17, 2008 Share Posted September 17, 2008 Аз и мъж ми отслабнахме 6-7 кила за 1 месец Борбата продължава!!! Аз пък познавам един човек който за 3 месеца свали 25кг защото се хвана на бас... дръж се да не паднеш - баса беше за 25,000 евро (да, двадесет и пет хиляди евро.... може и да се бъркам леко и да е било за повече даже) И аз чакам подобни предложения... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted September 17, 2008 Share Posted September 17, 2008 днес ще се явявам за първи път в съда Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted September 17, 2008 Share Posted September 17, 2008 Дени Крейн! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted September 17, 2008 Share Posted September 17, 2008 http://www.vbox7.com/play:ee9f3a90 Десантът над Брестница. (първият филм на LAV/Leshper Audio Video/) С участието на моя милост, Морския и сестра ми.Ето с какво се занимаваме през почивните дни Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted September 17, 2008 Share Posted September 17, 2008 2:10 - MAN CLEAVAGE, MAN CLEAVAGE! Нямах нужда да виждам това... нещо Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted September 17, 2008 Share Posted September 17, 2008 2:10 - MAN CLEAVAGE, MAN CLEAVAGE! Нямах нужда да виждам това... нещо ? Tова 2:10 какво означава? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted September 17, 2008 Share Posted September 17, 2008 2:10 във видеото на Джаура Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts