Grimjaur Posted September 9, 2008 Share Posted September 9, 2008 Я кажи рецептата, че и аз имам такива проблеми Противогаз имаш ли? Какъв Чистач си ти тогава! С тротилова шашка в задника Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted September 9, 2008 Share Posted September 9, 2008 Противогаз имаш ли?По-концентрирана от 37%(димяща) не може да съществува в отворено състояние, а ти не можеш да я направиш толкова концентрирана, така, че противогаз не ти трябва. Аз съм стандартизирал димяща солна киселина, заедно с още 10 човека в лабораторията - не е приятно изживяване, но с етер е по-забавно или, когато бяха забравили шишенцето с калиевия цианид (цианкалий) отворено - мирише на бадеми да си е... майката... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted September 9, 2008 Share Posted September 9, 2008 Не говоря за крайния продукт, а за работния процес С етер съм си патил, с цианид не обичам да работя. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted September 9, 2008 Share Posted September 9, 2008 Хи-хи Химията е забавна наука. Единствено ме е страх да нагрявам разни неща и после да ги охлаждам, защото ми се е случвало в ръцете да ми гръмне мерителна колба с конентрирана сярна киселина - не е приятно! Добре, че само гърлото ми остана в ръцете, а колбата и съдържанието паднаха в мивката и съвсем леко ме опръска по едната ръка. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted September 9, 2008 Share Posted September 9, 2008 (edited) Хи-хи Химията е забавна наука. Единствено ме е страх да нагрявам разни неща и после да ги охлаждам, защото ми се е случвало в ръцете да ми гръмне мерителна колба с конентрирана сярна киселина - не е приятно! Добре, че само гърлото ми остана в ръцете, а колбата и съдържанието паднаха в мивката и съвсем леко ме опръска по едната ръка. Е не ползвате ли колби от кварцово стъкло? И за какво си нагрявал сярната? Над мивката? А ако беше пръснало вода да речем?... Edited September 9, 2008 by Grimjaur Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted September 9, 2008 Share Posted September 9, 2008 Студент Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted September 9, 2008 Share Posted September 9, 2008 Сериозно? Някой е отпаднал? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted September 9, 2008 Share Posted September 9, 2008 Сериозно? Някой е отпаднал? Дам Е не е това което исках но по - добре от нищо 1 Курс английска филология Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted September 9, 2008 Share Posted September 9, 2008 Късно се похвали, препоръчах готината мадама 1 курс на Хамстера, заедно с пълно физическо описание Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted September 9, 2008 Share Posted September 9, 2008 Ми трябваше да се определи съдържанието на белтъци в кайма и част от тях се денатурират със сярна киселина. За да реагира трябва да се нагряват на кипяща водна баня и след това да се охладят пробите на чешмата. И понеже ме е страх да омокрям стъклото първо с ръце, сложих колбата директно под течащата вода. По принцип лабораторната стъклария няма проблем с високата температура, но намеси ли се вода...т.е. ако сложиш бехерова чаша или колба на котлона да топлиш нещо - няма проблем, но външната част не трябва да е мокра. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted September 9, 2008 Share Posted September 9, 2008 Една приятелка също е АФ 1 курса тая година. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted September 9, 2008 Share Posted September 9, 2008 Порозирам, че дори знам коя е Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted September 9, 2008 Share Posted September 9, 2008 Порозирам, че дори знам коя е Само 1 момиче ли е влезло тая година АФ? Бахти. Аз като бях, 70% бяха момичета. Ако кажеш име, те признавам. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted September 9, 2008 Share Posted September 9, 2008 Ми трябваше да се определи съдържанието на белтъци в кайма Мразя качествени реакции Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted September 9, 2008 Share Posted September 9, 2008 Не е кач. р-я - трябваше да им определим количеството, не наличието. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted September 9, 2008 Share Posted September 9, 2008 Аз бих го определил като я опека и изям. После може да се претегля на електронна везна да видя колко съм наддал Много сложна е тая химия, макя й! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted September 9, 2008 Share Posted September 9, 2008 Аз бих го определил като я опека и изям. После може да се претегля на електронна везна да видя колко съм наддал Много сложна е тая химия, макя й! Ама я пиеш, нали Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted September 9, 2008 Share Posted September 9, 2008 Една приятелка също е АФ 1 курса тая година. Хамсета вече са го уредили, я кажи коя е тая девойка и аз да забърша нещо Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted September 9, 2008 Share Posted September 9, 2008 Хамсета вече са го уредили, я кажи коя е тая девойка и аз да забърша нещо Цветелина се казва. На лично, ако ти е интересно, мога да ти пратя профила и във флиртчето. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted September 9, 2008 Share Posted September 9, 2008 Вие тая девойка кво е напрайте! Воокс, прати и на мен! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted September 9, 2008 Share Posted September 9, 2008 (edited) Цветелина се казва. На лично, ако ти е интересно, мога да ти пратя профила и във флиртчето. Че те на живо нали и без това ще се запознаят..така може само да си развали впечатлението от снимките или пък да й се вдигнат акциите в неговите очи,а като се срещнат си промени мнението Живият конкакт дава много по-ясна представа за нещата Edited September 9, 2008 by sasho_1989 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted September 9, 2008 Share Posted September 9, 2008 тия как си раздават мастиите все едно си менкат по 2 кинта назаем за бира. аре с малко повече уважение, а? или и сестра си би шиткал така по клиенти? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted September 9, 2008 Share Posted September 9, 2008 BULLSHIT! Виж ма къв съм готян у нетя, уа! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted September 9, 2008 Share Posted September 9, 2008 (edited) Вие тая девойка кво е напрайте! Воокс, прати и на мен! Ти вземи оттренирай номерът с " Кефиш мъ, щи звънна ! " Edited September 9, 2008 by gado Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted September 9, 2008 Share Posted September 9, 2008 тия как си раздават мастиите все едно си менкат по 2 кинта назаем за бира. аре с малко повече уважение, а? или и сестра си би шиткал така по клиенти? няма такова нещо. аз не съм споменал за нищо интимно. просто човек, който да познава като отиде на първия ден Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts