Jump to content
BulForum.com

Искам пък да ви се изфукам с.....

Recommended Posts

Я кажи рецептата, че и аз имам такива проблеми :lol:

Противогаз имаш ли?

Какъв Чистач си ти тогава! :D

С тротилова шашка в задника :laughing:

• Replies 11.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Противогаз имаш ли?
По-концентрирана от 37%(димяща) не може да съществува в отворено състояние, а ти не можеш да я направиш толкова концентрирана, така, че противогаз не ти трябва. Аз съм стандартизирал димяща солна киселина, заедно с още 10 човека в лабораторията - не е приятно изживяване, но с етер е по-забавно или, когато бяха забравили шишенцето с калиевия цианид (цианкалий) отворено - мирише на бадеми да си е... майката...

Не говоря за крайния продукт, а за работния процес ;) С етер съм си патил, с цианид не обичам да работя.

Хи-хи :D Химията е забавна наука. Единствено ме е страх да нагрявам разни неща и после да ги охлаждам, защото ми се е случвало в ръцете да ми гръмне мерителна колба с конентрирана сярна киселина - не е приятно! Добре, че само гърлото ми остана в ръцете, а колбата и съдържанието паднаха в мивката и съвсем леко ме опръска по едната ръка.

Хи-хи :D Химията е забавна наука. Единствено ме е страх да нагрявам разни неща и после да ги охлаждам, защото ми се е случвало в ръцете да ми гръмне мерителна колба с конентрирана сярна киселина - не е приятно! Добре, че само гърлото ми остана в ръцете, а колбата и съдържанието паднаха в мивката и съвсем леко ме опръска по едната ръка.

:blink: Е не ползвате ли колби от кварцово стъкло? И за какво си нагрявал сярната? Над мивката? А ако беше пръснало вода да речем?...

Edited by Grimjaur

Ми трябваше да се определи съдържанието на белтъци в кайма и част от тях се денатурират със сярна киселина. За да реагира трябва да се нагряват на кипяща водна баня и след това да се охладят пробите на чешмата. И понеже ме е страх да омокрям стъклото първо с ръце, сложих колбата директно под течащата вода. По принцип лабораторната стъклария няма проблем с високата температура, но намеси ли се вода...т.е. ако сложиш бехерова чаша или колба на котлона да топлиш нещо - няма проблем, но външната част не трябва да е мокра.

Порозирам, че дори знам коя е :D

Само 1 момиче ли е влезло тая година АФ? Бахти. Аз като бях, 70% бяха момичета.

Ако кажеш име, те признавам.

Аз бих го определил като я опека и изям. После може да се претегля на електронна везна да видя колко съм наддал :lol: Много сложна е тая химия, макя й!

Аз бих го определил като я опека и изям. После може да се претегля на електронна везна да видя колко съм наддал :lol: Много сложна е тая химия, макя й!

Ама я пиеш, нали :P

Хамсета вече са го уредили, я кажи коя е тая девойка и аз да забърша нещо :)

Цветелина се казва. На лично, ако ти е интересно, мога да ти пратя профила и във флиртчето.

Цветелина се казва. На лично, ако ти е интересно, мога да ти пратя профила и във флиртчето.

Че те на живо нали и без това ще се запознаят..така може само да си развали впечатлението от снимките или пък да й се вдигнат акциите в неговите очи,а като се срещнат си промени мнението :)

Живият конкакт дава много по-ясна представа за нещата ;)

Edited by sasho_1989

тия как си раздават мастиите все едно си менкат по 2 кинта назаем за бира.

аре с малко повече уважение, а? или и сестра си би шиткал така по клиенти?

Вие тая девойка кво е напрайте! :lol: Воокс, прати и на мен! :)

Ти вземи оттренирай номерът с " Кефиш мъ, щи звънна ! " ;) :)

Edited by gado

тия как си раздават мастиите все едно си менкат по 2 кинта назаем за бира.

аре с малко повече уважение, а? или и сестра си би шиткал така по клиенти?

няма такова нещо. аз не съм споменал за нищо интимно. просто човек, който да познава като отиде на първия ден :)