Kadravia Posted September 5, 2008 Share Posted September 5, 2008 Имам Kawasaki ZXR750 Ninja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted September 5, 2008 Share Posted September 5, 2008 Имам Kawasaki ZXR750 Ninja Ами честито ! Дълго и безаварийно каране и умната да не те четем после по вестниците. Аре пък от догодина и аз пак ще съм на манежа. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted September 6, 2008 Share Posted September 6, 2008 брей то тука много мотористи имало бе , и при мене работите ако не се объркат до 2-3 месеца трябва да ми пристигне к7-цата може някой път да си направим форумно каране Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naman Posted September 6, 2008 Share Posted September 6, 2008 (edited) Аз пък влязох в университет...от раз Edited September 6, 2008 by Naman Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted September 6, 2008 Share Posted September 6, 2008 http://vbox7.com/play:06d7e82f Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted September 6, 2008 Share Posted September 6, 2008 Снайперски костюм за 50лв Нека копеленцата ме засекат, като играем на страйкбол. И утре отивам пак да покарам водни ски. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted September 6, 2008 Share Posted September 6, 2008 Снайперски костюм за 50лв Нека копеленцата ме засекат, като играем на страйкбол. И утре отивам пак да покарам водни ски. С този костюм печелиш кастинга за ролята на Mud Monster в моите кошмари Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted September 6, 2008 Share Posted September 6, 2008 Како, а за мене това е кошмар Пък и аз се отучих да сънувам, леко ми е. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeGor Posted September 7, 2008 Share Posted September 7, 2008 Seagate 500 GB :> Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted September 7, 2008 Share Posted September 7, 2008 проблема само е че ми идва леееко сложен и от 4 часа се мъча да му сложа навигация Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stasio Posted September 7, 2008 Share Posted September 7, 2008 Направих си баница и е много вкусна (само където трябваше да се пече още 2 мин, ама като за първи път става) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted September 7, 2008 Share Posted September 7, 2008 6 часа мъки ама накрая успях да си сложа гармин навигацията , отивам на бачково да ям кебапчета Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted September 7, 2008 Share Posted September 7, 2008 6 часа мъки ама накрая успях да си сложа гармин навигацията , отивам на бачково да ям кебапчета Мда, и аз съм чувал че без навигация е трудно да ги намериш тези скрити бачковски кебапчета Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted September 7, 2008 Share Posted September 7, 2008 Мда, и аз съм чувал че без навигация е трудно да ги намериш тези скрити бачковски кебапчета На навигацията са отбелязани само тези с големината на трудовашки пи*ки Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted September 7, 2008 Share Posted September 7, 2008 На навигацията са отбелязани само тези с големината на трудовашки пи*ки Аааа това ли било? Тъй тъй, требе да се знае къде са "правилните" кебапчета! Един познат хубаво вика че българина го е страх най-много от 2 неща: "да не настине и да не се мине" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted September 7, 2008 Share Posted September 7, 2008 (edited) След 2 седмици бачкане се получава това(гледайте към втория етаж): Преди: Сега: Бая пот и труд хвърлихме, но си заслужаваше Edited September 7, 2008 by chistacha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted September 8, 2008 Share Posted September 8, 2008 (edited) Браво браво!Супер къщичка ще стане Аз пък най-накрая си купих Adidas Porsche Design...от кога искам да си намеря някой хубав модел на тази серия на Адидас и най-накрая успях ЛИНК към снимка- http://lh5.ggpht.com/_zWlSRhwl-TU/R90rYNxv...4w/P1030784.JPG Edited September 8, 2008 by xXx Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted September 8, 2008 Share Posted September 8, 2008 Имайки предвид пътя, който е поела тази тема, няма да се учудя, ако след някой друг ден прочета хвалби от рода на "Изпиках се, без да си намокря панталоните", "Направих си салата с краставици", "Днес си извадих един ей такъв сопол - мисля, че ще влезе в книгата на Гинес". Не може ли да оставите поне няколко теми, които да са поне малко смислени? Направих си баница и е много вкусна (само където трябваше да се пече още 2 мин, ама като за първи път става) Хаха. проблема само е че ми идва леееко сложен и от 4 часа се мъча да му сложа навигация 6 часа мъки ама накрая успях да си сложа гармин навигацията , отивам на бачково да ям кебапчета Като ти е толкова трудно, защо си взел смартфон? Хубаво се беше ориентирал към ония Prizm, Sirrocco и Arte небивалици. Ся с телефон, който реално върши работа ще ти е малко терсене. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted September 9, 2008 Share Posted September 9, 2008 Като ти е толкова трудно, защо си взел смартфон? Хубаво се беше ориентирал към ония Prizm, Sirrocco и Arte небивалици. Ся с телефон, който реално върши работа ще ти е малко терсене. (bow) да се похваля - тази седмица ще си откривам банкова сметка, а с колко пари...може да кажа в темата за "срам ме е" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted September 9, 2008 Share Posted September 9, 2008 Открих доста по-икономичен начин да си правя солна киселина в домашни условия А и вече не ми се налага да хвърлям празни пластмасови бутилки Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted September 9, 2008 Share Posted September 9, 2008 Ей го, лудия пак се е активирал! Пази се, човеко! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted September 9, 2008 Share Posted September 9, 2008 Ей го, лудия пак се е активирал! Пази се, човеко! Що бе, съквартирантите найш колко се изкефиха - почти унищожих хлебарките по време на работния процес, вече няма плесени в банята и кенефа е доста по-бял, даже след което и да е миене.А забравих - канала се отпуши на втората минута Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted September 9, 2008 Share Posted September 9, 2008 Що бе, съквартирантите найш колко се изкефиха - почти унищожих хлебарките по време на работния процес, вече няма плесени в банята и кенефа е доста по-бял, даже след което и да е миене.А забравих - канала се отпуши на втората минута Я кажи рецептата, че и аз имам такива проблеми Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted September 9, 2008 Share Posted September 9, 2008 Какъв Чистач си ти тогава! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted September 9, 2008 Share Posted September 9, 2008 Какъв Чистач си ти тогава! Човек не може ли да научи нещо ново? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts