lil_stenly Posted August 12, 2008 Share Posted August 12, 2008 Честито , пожелавам ти много здраве ... най-хубавото нещо . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted August 12, 2008 Share Posted August 12, 2008 Ще ти честитя, като си получа бирата, която ми дължиш от миналото ти РД!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted August 12, 2008 Share Posted August 12, 2008 Честито , пожелавам ти много здраве ... най-хубавото нещо . Мерси , Стенли Ще ти честитя, като си получа бирата, която ми дължиш от миналото ти РД!!! Аз няколко пъти ти казах - казваш кога и бирата я получаваш Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleutherios Posted August 12, 2008 Share Posted August 12, 2008 Имам рожден ден! Честито Томахавка Жив и здрав бате пп И много коли, жени, пари Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted August 12, 2008 Share Posted August 12, 2008 Честито Томахавка Жив и здрав бате пп И много коли, жени, пари Благодаря ти и на тебе! Не съм очаквал , че толкова хора ще ми честитят! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted August 12, 2008 Share Posted August 12, 2008 А , аз не съм очаквал хората да си търсят миналогодишните бири от теб точно сега . п.п. И за да съм по темата ... купих си няколко дънки , маратонки , тениски и всякакви работи преди няколко дена . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted August 12, 2008 Share Posted August 12, 2008 вчера получих най-хубавата свирка за която мога да мечтая Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted August 12, 2008 Share Posted August 12, 2008 Имам рожден ден! Честито ! От здраве да не се оттървеш и каквото хубаво си помислиш да ти се случва ! вчера получих най-хубавата свирка за която мога да мечтая Хе хе... Честито и на тебе ! Майсториците в този занаят са изключителна рядкост. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted August 12, 2008 Share Posted August 12, 2008 вчера получих най-хубавата свирка за която мога да мечтая От какво дърво ти я направиха Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted August 12, 2008 Share Posted August 12, 2008 (edited) От какво дърво ти я направиха Млада върба предполагам Edited August 12, 2008 by sasho_1989 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted August 12, 2008 Share Posted August 12, 2008 (edited) тя свирката още нашите са я направили навремето , само трябваше да се намери добър свирач Edited August 12, 2008 by zlobil Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted August 12, 2008 Share Posted August 12, 2008 Метафорите! Мисля, че няма да мога да ги понеса! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted August 12, 2008 Share Posted August 12, 2008 след като ми откраднаха старите или по-точно след като ги подарих на някой като си ги забравих на капака на колата , вчера се обзаведох с ей тия , няма по велика марка http://www99.shopping.com/xPC-Ray-Ban-Ray-...Gradient-Lenses Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted August 12, 2008 Share Posted August 12, 2008 Хахаха, ебати имената! RAY BAN! Бан на лъчите! Яко е! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted August 12, 2008 Share Posted August 12, 2008 (edited) след като ми откраднаха старите или по-точно след като ги подарих на някой като си ги забравих на капака на колата , вчера се обзаведох с ей тия , няма по велика марка http://www99.shopping.com/xPC-Ray-Ban-Ray-...Gradient-Lenses Съгласен съм - култова е! Честито! Само че за мен по-култови са Silhouette с титаниевите рамки Преди година като си взимах мойте Ray Ban не се сетих за тези инак щях такива да си взема. Най-леките и същевременно много здрави... http://www.silhouette.com/ Edited August 12, 2008 by djadomraz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sk8er Posted August 12, 2008 Share Posted August 12, 2008 Имам рожден ден! ЧРД бре,машино. Жив и здрав да си и много успехи във всичко. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted August 12, 2008 Share Posted August 12, 2008 малко е криво да си в насрещното с влак .......нали тогава бях с валака, та се радвах, че съм пропуснал задръстването Да бе, аут съм нещо, не забелязах че ти каза, че си с влак По темата : Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted August 13, 2008 Share Posted August 13, 2008 тя свирката още нашите са я направили навремето , само трябваше да се намери добРА свирачКА така не е ли по-добре Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
empty soul Posted August 13, 2008 Share Posted August 13, 2008 Двамата (zlobil и XpucTyyy) попрекалихте. Вижте пак първа и втора точка от правилата на форума. Единият съвсем съзнателно се заяжда и провокира другия. Вторият почти веднага се поддава и започва да сипе обиди. +20% на всеки. Поне избягвайте да се обиждате в този раздел. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted August 13, 2008 Share Posted August 13, 2008 (edited) Аз съм единствения офис с ток в SSSSSSSSSSSSSSградата. Няма такова шоу! Edited August 13, 2008 by Psihara^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted August 13, 2008 Share Posted August 13, 2008 Двамата (zlobil и XpucTyyy) попрекалихте. Вижте пак първа и втора точка от правилата на форума. Единият съвсем съзнателно се заяжда и провокира другия. Вторият почти веднага се поддава и започва да сипе обиди. +20% на всеки. Поне избягвайте да се обиждате в този раздел. super takmo stariqt mi warn mi lipsva6e Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
po_taka Posted August 13, 2008 Share Posted August 13, 2008 Най-накрая Първата ми реклама към сайта ми Продадох се да 4$/месец 3,56 по-точно , зарди таксата на paypal за превода току що ми ги пратиха еиии разбивам се. След няколко години, като видите няква яка тунингувана кола на която пише po_taka , да знайте - аз ще съм Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted August 13, 2008 Share Posted August 13, 2008 Тея дни съм Опелджия Карам на един приятел Вектрата и взе да ми харесва да имам климатик в колата Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted August 13, 2008 Share Posted August 13, 2008 Тея дни съм Опелджия Карам на един приятел Вектрата и взе да ми харесва да имам климатик в колата Мани бре.....Аз съм член на грийн пийс и не мога да убия няколко коня с климатика.........Къде да изрежа катализатора Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
the_alien Posted August 13, 2008 Share Posted August 13, 2008 Най-накрая Първата ми реклама към сайта ми Продадох се да 4$/месец 3,56 по-точно , зарди таксата на paypal за превода току що ми ги пратиха еиии разбивам се. След няколко години, като видите няква яка тунингувана кола на която пише po_taka , да знайте - аз ще съм Офф. Как може Хилъри Дъф да е сложиш при рока? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts