RaptoR Posted August 10, 2008 Share Posted August 10, 2008 (edited) станах преди 10минути , главата ми е като тъпан , проклинам всичко свързано с ром и лимони , ужассссс а е 1.30 , добре че ме офертираха да ходим да пием по 1 бира ..... ебавам ти коктейлите повече такива работи няма да пия ....... Васенце хубаво е да рабереш, че батко ти нема те излъже... Знаеш ли колко пъти преди теб се е спъвал.... За всеки случай, но макар и късно: НЕ СЕ НАПИВАЙ С КОКТЕЙЛИ Единственото по-лошо нещо, което може да си причиниш е напиване с Шампанско Edited August 10, 2008 by R_a_p_t_o_R Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted August 10, 2008 Share Posted August 10, 2008 Васенце хубаво е да рабереш, че батко ти нема те излъже... Знаеш ли колко пъти преди теб се е спъвал.... За всеки случай, но макар и късно: НЕ СЕ НАПИВАЙ С КОКТЕЙЛИ Единственото по-лошо нещо, което може да си причиниш е напиване с Шампанско А кво ще кажеш за напиване с мастика Вчера с Ванчо усетихме въздействието на анасона в/у човешкия език, пробвахме дали след 1/2кг ще се разбираме нормално, добре беше. Единствения проблем беше, че след като спряхме да пием ни одари изведнъж и аз се прибирах на авто-пилот до нас Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 10, 2008 Share Posted August 10, 2008 Добре бе мили мои момченца, не ви ли разказах историята с мача, 3 литра мастика и 3-мата хубавци после Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted August 10, 2008 Share Posted August 10, 2008 Добре бе мили мои момченца, не ви ли разказах историята с мача, 3 литра мастика и 3-мата хубавци после Аз съм я пропуснал. Дали ще може като за мен да разкажеш въпросната история че ме заинтригува сериозно Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted August 10, 2008 Share Posted August 10, 2008 Добре бе мили мои момченца, не ви ли разказах историята с мача, 3 литра мастика и 3-мата хубавци после Просто много ни се ослажда и докато пием няма проблем, с изключение на това, че свършва и трябва да си на ливаме пак, а на никой не му се става, щото ти знаеш кво се случва при отмесване на главата с милиметър Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted August 10, 2008 Share Posted August 10, 2008 (edited) Добре бе майна - как въобще понасяте миризмата на тва чудо Edited August 10, 2008 by sasho_1989 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoqoJIa3a Posted August 10, 2008 Share Posted August 10, 2008 Изкарах една седмица в невероятната...магическата местност "Беглика", заедно с група доброволци от Португалия, Чехия, Украйна, Турция и Сърбия помогнах за изграждането на фестивала "Беглика free fest", една седмица в невероятно шарената компания от уникални индивиди от цяла европа, много смях, много веселие, поприпомних си почти забравения руски език, говорейки го с изключително симпатична украика, спуснах се поне 15 пъти по първия в България "North Shore", като минах почти всички препрятствия, запознах се с някои от топ-състезателите в България и имам поне десет охлузвания и синини от паданията по рампите и скоковете, играх пейнтбол с мултинационална компания и пих ракия в компанията на админите на двата ми любими форума Бахти якото Аз изкарах само 1 ден там, ама беше уникум Някви тарамбуки, някви гайди, някви тъпани ... няква мъгла над някво езеро в 6 сутринта, някъв далечен транс дето се чува, някво изкуфях просто ... http://i46.photobucket.com/albums/f109/KoWaLsk1/IMG_1883.jpg http://i46.photobucket.com/albums/f109/KoWaLsk1/IMG_1851.jpg http://i46.photobucket.com/albums/f109/KoWaLsk1/IMG_1759.jpg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted August 10, 2008 Share Posted August 10, 2008 Добре бе майна - как въобще понасяте миризмата на тва чудо То в това и в кристалите е чара на мастиката, ние заради това я пием. Просто явно не си я опитвал с айран, комбинацията е неповторима. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 10, 2008 Share Posted August 10, 2008 Аз съм я пропуснал. Дали ще може като за мен да разкажеш въпросната история че ме заинтригува сериозно Европейско ли беше, световно ли .... вече ми се губи.... чувал маруля... и некой каза - МАСТИКА ША ПИЙМ.... Почваме с TZANTHALI кило, и оттам нататък пещерски емоции - 4 шишета. Тва с чувал маруля.... Аз, бащата, вуйчо - красиво усмихнати - на другия ден отказах МАСТиката.... Езиците ни така се подуха от шибания анасон....Чак след 36 часа си хванахме приказката отново - в смисъл нормализира се дикцията.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted August 10, 2008 Share Posted August 10, 2008 Йесссссс! Мастика = LEGENDARY! По цяло лято, как върви само, малейййй! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted August 10, 2008 Share Posted August 10, 2008 (edited) Не знам за мастиката - не съм пил скоро и нямам спомени да ми е харесало, но определено това което сега си посръбвам си е класика: Chivas-on-the-rocks Наздраве на всички любители на хубавите питиета! Edited August 10, 2008 by djadomraz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted August 10, 2008 Share Posted August 10, 2008 (edited) Грешка... моля изтриите. Edited August 10, 2008 by BlackGuardian Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted August 10, 2008 Share Posted August 10, 2008 Васенце хубаво е да рабереш, че батко ти нема те излъже... Знаеш ли колко пъти преди теб се е спъвал.... За всеки случай, но макар и късно: НЕ СЕ НАПИВАЙ С КОКТЕЙЛИ Единственото по-лошо нещо, което може да си причиниш е напиване с Шампанско аз съм упорит , започвам да влагам всички средства в науката . ще измисля сигурно и действащо лекарство срещу махмурлука и без тва от 4 дена не съм спрял да пия та поне да направя нещо добро за света , сигурен съм че като измисля лекарството цял свят ще ми благодари Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted August 11, 2008 Share Posted August 11, 2008 возих се на влак за сефте от 6-ти клас първия срок.....Те сега съм 4-ти курс след месец. Бая време даго еВа. Ама и по-добре се получи, че слушам страшотни задръствания е имало по това време около Сливен Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted August 11, 2008 Share Posted August 11, 2008 возих се на влак за сефте от 6-ти клас първия срок.....Те сега съм 4-ти курс след месец. Бая време даго еВа. Ама и по-добре се получи, че слушам страшотни задръствания е имало по това време около Сливен Вчера Созопол-Пазарджик го взех за 7 часа заради тях...Мн хубаво си направил, че си се возил с влак Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted August 11, 2008 Share Posted August 11, 2008 Вчера Созопол-Пазарджик го взех за 7 часа заради тях...Мн хубаво си направил, че си се возил с влак 4 часа и 10 минути като съм сигурен, че с малко импровизация падаме под 4 часа Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted August 11, 2008 Share Posted August 11, 2008 (edited) 4 часа и 10 минути като съм сигурен, че с малко импровизация падаме под 4 часа Значи си бил един от тези, които караха здраво в насрещното и се врезваха пред колите Може да сме се псували с тебе значи Edited August 11, 2008 by simbata Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted August 11, 2008 Share Posted August 11, 2008 Имам рожден ден! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thief Posted August 11, 2008 Share Posted August 11, 2008 Честит! Жив и Здрав! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted August 11, 2008 Share Posted August 11, 2008 ЧРД жив и здрав и твоето желание е мое пожелание. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted August 11, 2008 Share Posted August 11, 2008 Честит! Жив и Здрав! ЧРД жив и здрав и твоето желание е мое пожелание. Мерси много и на двамата! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted August 12, 2008 Share Posted August 12, 2008 ЧРД, Томахокс! Голям да пораснеш! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted August 12, 2008 Share Posted August 12, 2008 (edited) Значи си бил един от тези, които караха здраво в насрещното и се врезваха пред колите Може да сме се псували с тебе значи малко е криво да си в насрещното с влак .......нали тогава бях с валака, та се радвах, че съм пропуснал задръстването Edited August 12, 2008 by DON_CHEFO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted August 12, 2008 Share Posted August 12, 2008 Имам рожден ден! Честит да ти е! Много светли дни и много празници ти желая.И повечко воля! Силата е с теб :] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted August 12, 2008 Share Posted August 12, 2008 ЧРД, Томахокс! Голям да пораснеш! Мерси , ти май искаш да съм още по-дълъг от теб Честит да ти е! Много светли дни и много празници ти желая.И повечко воля! Силата е с теб :] Мерси , let the force be with you too! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts