spot_ex Posted July 31, 2008 Share Posted July 31, 2008 Ти тия решения трябваше да ги взимаш маааааааааалко по-рано да ти кажа.. Пък може и за хубаво да е, знаеш ли.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 31, 2008 Share Posted July 31, 2008 (edited) Чета едно мисля си за друго.. я да взема да сложа 1 снимка тука че да се изфукам официално всъщност Edited July 31, 2008 by djadomraz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted August 1, 2008 Share Posted August 1, 2008 Ех, завидях ти благородно, макар че мисля да спирам кафето,,, Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted August 1, 2008 Share Posted August 1, 2008 Аз съм този до момчето с оранжевото, който е пък пред охраната с жълтия елек. Този със синьото. нищо лично, но всички покрай теб-сигурно компанията ви-сте супер заспали. може и точно в тоя момент да е така, но тва е концерт на най големите в даден жанр бе, баси. кво праите там? ако сте отишли да слушате музиката стойте си вкъщи пред уредбичката на спокойствие сори, просто не се сдържах. днеска съм на тема заяждане за тъпотии...ти си номер 3 от сутринта Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaToNik Posted August 1, 2008 Share Posted August 1, 2008 (edited) ....... ЧЕСТИТОООО! Ай закрийте оня другия форОм нищо лично, но всички покрай теб-сигурно компанията ви-сте супер заспали. може и точно в тоя момент да е така, но тва е концерт на най големите в даден жанр бе, баси. кво праите там? ако сте отишли да слушате музиката стойте си вкъщи пред уредбичката на спокойствие сори, просто не се сдържах. днеска съм на тема заяждане за тъпотии...ти си номер 3 от сутринта Ми легни си да не стане фатално! Edited August 1, 2008 by DaToNik Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted August 1, 2008 Share Posted August 1, 2008 Котката ми спи от час и половина. Голям рахат е Днес е краят на работната седмица. Утре отивам на събора в Гела. Айляк Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoqoJIa3a Posted August 1, 2008 Share Posted August 1, 2008 Ти тия решения трябваше да ги взимаш маааааааааалко по-рано да ти кажа.. Пък може и за хубаво да е, знаеш ли.. Тъпото е, че тряаа ся да уча майна и да права успех, че после може да са зачукам в няква акана специалност от направлението Иначе има много яки, които съм си харесал та в крайна сметка, се тая Колеги ша сме дейба тва е мн радващо Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted August 1, 2008 Share Posted August 1, 2008 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
laury Posted August 1, 2008 Share Posted August 1, 2008 Подарък за лаптопа ми, че много му е топло напоследък Belkin cooling pad Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted August 1, 2008 Share Posted August 1, 2008 нищо лично, но всички покрай теб-сигурно компанията ви-сте супер заспали. може и точно в тоя момент да е така, но тва е концерт на най големите в даден жанр бе, баси. кво праите там? ако сте отишли да слушате музиката стойте си вкъщи пред уредбичката на спокойствие сори, просто не се сдържах. днеска съм на тема заяждане за тъпотии...ти си номер 3 от сутринта По принцип си прав! Аз също споделям твоето мнение! Също не доумявам как пък точно в този момент сме уловени в това състояние - мога да ти гарантирам, че този тип пози по време на концерта бяха голяма рядкост! Почти през цялото време ръцете ми бяха на дяволчета и хвърчаха във въздуха. Не съм кофял но за сметка на това пеех като полудял на всяко парче - за това може да се съди по гласа ми след концерта и мускулната треска на вратните жили на другия ден! Наистина мога да те уверя, че това спокойствие на снимката е инцидентно! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted August 1, 2008 Share Posted August 1, 2008 По принцип си прав! Аз също споделям твоето мнение! Също не доумявам как пък точно в този момент сме уловени в това състояние - мога да ти гарантирам, че този тип пози по време на концерта бяха голяма рядкост! Почти през цялото време ръцете ми бяха на дяволчета и хвърчаха във въздуха. Не съм кофял но за сметка на това пеех като полудял на всяко парче - за това може да се съди по гласа ми след концерта и мускулната треска на вратните жили на другия ден! Наистина мога да те уверя, че това спокойствие на снимката е инцидентно! no offence dude, respect!!! по темата: отивам да си купя една бутилка от ходещия джони ...не се търпи до довечера...почвам сам Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted August 1, 2008 Share Posted August 1, 2008 no offence dude, respect!!! по темата: отивам да си купя една бутилка от ходещия джони ...не се търпи до довечера...почвам сам а така и пали към морето утре...оо ма то даже днеска трябваше да си тръгнал Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted August 4, 2008 Share Posted August 4, 2008 топнах си дупето в солената вода Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted August 4, 2008 Share Posted August 4, 2008 Аз пък си го топнах в прясната...за пръв път да видя едно от Големите езера, което да не е ледено студено. Ама то Ери е най-плитко и явно е успяло да се постопли... Море няма да видя това лято, но поне до езеро го докарах. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted August 5, 2008 Share Posted August 5, 2008 Искам да се изфукам, че най-сетне пуснах сайта, който замислям от половин година OSX-Files.net ...и му се радвам много Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted August 5, 2008 Share Posted August 5, 2008 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted August 5, 2008 Share Posted August 5, 2008 вече мога да пиша на бг от лаптопа , кефффффффффф бахти тъпата виста Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOKOMOTIVcho Posted August 6, 2008 Share Posted August 6, 2008 Приет в УНСС от първо класиране, първо желание - МИО Приет съм още и в ПУ по първо желание от първо класиране, но УНСС си е класи отгоре Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted August 6, 2008 Share Posted August 6, 2008 Приет в УНСС от първо класиране, първо желание - МИО Приет съм още и в ПУ по първо желание от първо класиране, но УНСС си е класи отгоре Да има повече яки женски Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOKOMOTIVcho Posted August 6, 2008 Share Posted August 6, 2008 Да има повече яки женски Аз си имам яка женска Не е само това Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
echo Posted August 6, 2008 Share Posted August 6, 2008 Е... Тва е за похвала... Респект! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted August 6, 2008 Share Posted August 6, 2008 offtopic: Само аз ли не се впечетлявам от обувки? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted August 6, 2008 Share Posted August 6, 2008 offtopic: Само аз ли не се впечетлявам от обувки? Не си само ти... Още повече от такива... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted August 6, 2008 Share Posted August 6, 2008 offtopic: Само аз ли не се впечетлявам от обувки? Не, но това че нещо не те впечатлява не е причина да чупим хатъра на някой друг То и аз не виждам нищо интересно в 99% от обувките (а интересното е само ако са ми удобни, как изглеждат е вторично качество и не ме вълнува чак толкова), но има хора които много се кефят на обувки - почти колкото аз се кефя на компютри и телефони примерно Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted August 7, 2008 Share Posted August 7, 2008 offtopic: Само аз ли не се впечетлявам от обувки? от такива и аз не.....но за Пуми Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts