Aquila Posted July 27, 2008 Share Posted July 27, 2008 Игра йок, стара е майка й, нета вече е пълен с всякакви други бози и трудно се намират по-стари неща. Не се сещам за името, търсих с всякакви комбинации на "mech" "robot" "isometric" "2d" "freeware" и т.н.Сетих се откъде е играта. Някакъв промо брой на РС мания с два диска, единия с демо на някаква стратегия, другия беше пълен с подобни игрички(дискът беше жълт). Спомних си, защото това беше едно от двете компютърни списания, които съм купувал през живота си Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted July 27, 2008 Share Posted July 27, 2008 (edited) Имаше един брой с един жълт и един лилав диск, на тях ли е? Щото всичките ми дискове от PC Мания след 5 дена заминават на село и няма да видят бял свят повече, ако е там и ако ги нямаш вече, кажи да ги изровя. [Edit] Не е от тия! Юбилейния си го спомих, бяха направили ревю на един тон хубави безплатни игрички и пуснаха списание с дискове с freeware, ще потърся да видя дали дисковете са живи, но мисля, че точно тия ги няма :| [/Edit] Edited July 27, 2008 by Curunir Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted July 28, 2008 Share Posted July 28, 2008 ДВА ПАДНАХА ! Остават още 3 и може да съм студент на есен Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spot_ex Posted July 29, 2008 Share Posted July 29, 2008 Батко ви Жорко е приет: ВИНС - Първо класиране, Първо желание - Финанси, редовно.. Бал 23.77 от 24 Лош, лош тиги уиги.. .. и все още дружно чакаме 4-ти (класирането на УНСС)! :allien Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyber4o Posted July 29, 2008 Share Posted July 29, 2008 В първата си година като студент си взех всички изпити Да се надяваме, че и за напред ще е така. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted July 29, 2008 Share Posted July 29, 2008 Отивам на наредена среща. Аз никога не съм я виждал, тя никога не ме е виждала. Довечера ша дам feedback. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted July 29, 2008 Share Posted July 29, 2008 и аз съм пробвал подобно нещо , ама работите не потръгнаха и още при срещата аз си измислих важна работа и си заминах...... ако те е запознало момиче работата е зле , мноооого зле , мене момиче ме запозна , вика яка е ала бала ....... верно беше яка има няма 120кг-ма така че ако приятелка ти урежда тая среща бягай колллкот се може по далеч ..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted July 29, 2008 Share Posted July 29, 2008 Отивам на наредена среща. Аз никога не съм я виждал, тя никога не ме е виждала. Довечера ша дам feedback. Що кво става с Петя? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted July 29, 2008 Share Posted July 29, 2008 (edited) и аз съм пробвал подобно нещо , ама работите не потръгнаха и още при срещата аз си измислих важна работа и си заминах...... ако те е запознало момиче работата е зле , мноооого зле , мене момиче ме запозна , вика яка е ала бала ....... верно беше яка има няма 120кг-ма така че ако приятелка ти урежда тая среща бягай колллкот се може по далеч ..... Абсолютно си прав! Дори бих казал не само ако те урежда приятелка... Чиста руска рулетка си е да ходиш без да си я виждал Edited July 29, 2008 by NEO_DDT Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 29, 2008 Share Posted July 29, 2008 Отивам на наредена среща. :Нареден "човек" на к'ва среща да иде? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted July 29, 2008 Share Posted July 29, 2008 (edited) Абсолютно си прав! Дори бих казал не само ако те урежда приятелка... Чиста руска рулетка си е да ходиш без да си я виждал OFF /Втози ред на мисли... , се сетих за два лафа : Лаф 1 : Няма грозни жени !!! Има недостатъчно пили мъже ! Лаф 2 : Един х..й почне ли да подбира... - режи и хвърляй ! Edited July 29, 2008 by gado Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted July 29, 2008 Share Posted July 29, 2008 Me own! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted July 29, 2008 Share Posted July 29, 2008 Девойката беше убава... Доста убава. Малко чалната... Но убава. Но съдейки колко рано свърши срещата, сами можете да си направите сметка. @chistacha Какво да е станало с Петя? Петя... Си е Петя. Не забравяй, че имам да наваксвам. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 29, 2008 Share Posted July 29, 2008 Куру, кажи само кога ти е рожденния ден да ти купя електрически дудук с "уа-уа" ефект... Ваньо, нали знаеш, че аз те обичам Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted July 29, 2008 Share Posted July 29, 2008 Но съдейки колко рано свърши срещата, сами можете да си направите сметка. Oт "сайта" ли е? И с "темплейта" ли я изкара на среща? Само на тези въпроси отговори и ще придобия представа Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted July 29, 2008 Share Posted July 29, 2008 OFF /Втози ред на мисли... , се сетих за два лафа : Лаф 1 : Няма грозни жени !!! Има недостатъчно пили мъже ! Лаф 2 : Един х..й почне ли да подбира... - режи и хвърляй ! абе то и аз не съм антонио бандерас ама батка има толкова грозни жени , ама тоооолллкова грозни че всичкият алкохол на земята да изпия и да съм в алкохолна кома тая като е на по-малко от 20 метра до мен направо ми се отщява всичко като казвам всичко ти говоря за всичко не само за консумация .... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted July 29, 2008 Share Posted July 29, 2008 Me own! Трябваше да си вземеш с активна електроника! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted July 29, 2008 Share Posted July 29, 2008 Ейй мале и аз веднъж бях на уредена среща .Пристигам с 10 минути закъснение и глеам момата кибичи и ма чака и нещо си ровичка по GSM-a...само в момента,в който я видях си помислих-Баце бягай бързо и продължително .Ама нали съм женталмен отидох...срещата продължи 45 минути защото на мен ми изникна "неотложна работа" и трябваше да тръгвам .... повече уредени срещи НЕ-Око да види,ръка да пипне А иначе да се похваля-заминавам 15 дена на балкан със супер яка компания .Най-якото на балкана,е че няма нет,няма обхват на телефона(има на една поляна ) дори кабелна нямаше миналата година-ПЪЛЕН РЕЛАКС.Никой не те занимава с глупости-само спокойствие и басейнче насред балкана-КЕФФФФФФ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted July 29, 2008 Share Posted July 29, 2008 (edited) ...А иначе да се похваля-заминавам 15 дена на балкан със супер яка компания .Най-якото на балкана,е че няма нет,няма обхват на телефона(има на една поляна ) дори кабелна нямаше миналата година-ПЪЛЕН РЕЛАКС.Никой не те занимава с глупости-само спокойствие и басейнче насред балкана-КЕФФФФФФ Еха, къде бе ? Edited July 29, 2008 by simbata Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted July 29, 2008 Share Posted July 29, 2008 и аз все си мечтая за такива неща ама на вторият ден ме хваща съклета и полудявам.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted July 30, 2008 Share Posted July 30, 2008 Малко ти е било пиенето... @чистача Не. Не от там. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 30, 2008 Share Posted July 30, 2008 Даже не съм сигурен, че е това темата, но аз пък вчера видях gal4enceto на центъра в обедната си почивка. Не че съм я виждал, но по снимките дето ги е показвала, разбрах, че е тя. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted July 30, 2008 Share Posted July 30, 2008 Снимах в студио с професионално осветление и много много много скадък/красив/разбран модел и дори да не мина изпита съм на 7 небе няма такъв кеф просто немога да го опиша Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted July 30, 2008 Share Posted July 30, 2008 Аз мога : Чикиджия! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted July 30, 2008 Share Posted July 30, 2008 Аз мога : Чикиджия! По - яко беше Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts