AssassiN Posted July 10, 2008 Share Posted July 10, 2008 От няколко месеца насам постигнах четирицифрена заплата!!! Тъпо е да се хваля с това, но аз си знам какво ми е струвало! Така че съм горд! Който не ме разбира - улево!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted July 10, 2008 Share Posted July 10, 2008 Нали се разбрахме за пантерата - лежи в хола до тарантулата Само внимавай тарантулата да не я изяде Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted July 11, 2008 Share Posted July 11, 2008 малък успех - втора поредна седмица на морето...довечера заминавам Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted July 14, 2008 Share Posted July 14, 2008 Имаме си дъщеричка!!! 49 см, 3.190 кг. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted July 14, 2008 Share Posted July 14, 2008 Имаме си дъщеричка!!! 49 см, 3.190 кг. Честито ! Да ти е жива и здрава и само да те радва ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
deflax Posted July 14, 2008 Share Posted July 14, 2008 Имаме си дъщеричка!!! 49 см, 3.190 кг. Честито! Да ви е жива и здрава Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 14, 2008 Share Posted July 14, 2008 Имаме си дъщеричка!!! 49 см, 3.190 кг. ЧЕСТИТО и от мен !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted July 14, 2008 Share Posted July 14, 2008 Имаме си дъщеричка!!! 49 см, 3.190 кг. Да ви е жива и здрава! И много да ви радва Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted July 14, 2008 Share Posted July 14, 2008 ОООООоооо, Алкими! Честито ти бебе! Да ти е жива и здрава! Като малка да ти е топчеста, да я мачкаш, като порасне да стане стройна мома, да и се радваш! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 14, 2008 Share Posted July 14, 2008 Да ти е живо и здраво детето! Много щастливи моменти и много поводи за бащина гордост да ти донесе Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted July 14, 2008 Share Posted July 14, 2008 Благодаря за пожеланията. Аз пък на свой ред ви пожелавам един ден да сте честити татковци поне колкото мен, че и повече! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiMy_SuN Posted July 14, 2008 Share Posted July 14, 2008 Имаме си дъщеричка!!! 49 см, 3.190 кг. Честито бебе Усмихна ме поне за седмица напред Да е живичка, и здравичка, и розова, и да си я гушкате много, много, много! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted July 14, 2008 Share Posted July 14, 2008 (edited) Няма по - хубава новина от това! Да ти е жива и здрава! Стройна и красива! Твоя глас, но не и твойта фигура... Нищо лично! @нетроот ГРУБ СИ! Edited July 14, 2008 by Psihara^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted July 14, 2008 Share Posted July 14, 2008 Наистина си струва да се похвали човек с такова нещо. Май си е в графата най - големи успехи . Да ти е жива и здрава и много да ви радва. И след 15 години да я криете от Psihara^^ . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted July 14, 2008 Share Posted July 14, 2008 Вчера за пръв път играх боулинг и спечелих 2 от 3 игри с резултат съответно 124-84-159. Не е зле като за начало... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted July 14, 2008 Share Posted July 14, 2008 Имаме си дъщеричка!!! 49 см, 3.190 кг. Вчера за пръв път играх боулинг и спечелих 2 от 3 игри с резултат съответно 124-84-159. Не е зле като за начало... Let's see now.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEMO Posted July 14, 2008 Share Posted July 14, 2008 Имаме си дъщеричка!!! 49 см, 3.190 кг. Ей това е новина!!! Жива и здрава да ви е,нищо по-хубаво на тоя свят няма от детенце в къщи Казвам го от личен опит... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted July 15, 2008 Share Posted July 15, 2008 Имаме си дъщеричка!!! 49 см, 3.190 кг. Честито! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted July 15, 2008 Share Posted July 15, 2008 Ей това е новина!!! Жива и здрава да ви е,нищо по-хубаво на тоя свят няма от детенце в къщи Казвам го от личен опит... И от мен честито. Искаме снимка... Аз пък ми пратиха писъмце че съм приет в Холандия, Амстердам, Диемен, Inholland University. Ще ставам студент... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
deflax Posted July 15, 2008 Share Posted July 15, 2008 Аз пък ми пратиха писъмце че съм приет в Холандия, Амстердам, Диемен, Inholland University. Ще ставам студент... Честито! Как се влиза там? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted July 15, 2008 Share Posted July 15, 2008 (edited) Хахаха, Xciter, това да не е твойта майка, дето идва да превежда при мен документи? Чакай иначе да го попитам, Харизанов ли ти е фамилията? Edited July 15, 2008 by Curunir Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEFARIOUS Posted July 15, 2008 Share Posted July 15, 2008 И от мен честито. Искаме снимка... Аз пък ми пратиха писъмце че съм приет в Холандия, Амстердам, Диемен, Inholland University. Ще ставам студент... Можеш ли да избираш между тоя и други унита или не си кандидатствал другаде? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted July 15, 2008 Share Posted July 15, 2008 ДИПЛОМИРАХ сееее. Миналата седмица ми бяха защитите и едва сега успявам да седна. Вече спокойно може да ми викате инж. breakneck А на alchemy, честито за щерката. С годините да ви радва все повече. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted July 15, 2008 Share Posted July 15, 2008 (edited) Честито!Жив и здрав и да си бачкаш доволно по специалността.Сега магистратура ли ще записваш и къде евентуално Edited July 15, 2008 by sasho_1989 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted July 15, 2008 Share Posted July 15, 2008 ДИПЛОМИРАХ сееее. Миналата седмица ми бяха защитите и едва сега успявам да седна. Вече спокойно може да ми викате инж. breakneck А на alchemy, честито за щерката. С годините да ви радва все повече. Честита диагноза , пожелавам ти огромни професионални успехи ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts