Ferante Posted July 2, 2008 Share Posted July 2, 2008 Мечтата ми ще се сбъдне до края на следващата седмица Много скоро ще разбереш, че си купил най-евтиното нещо - самия апарат.... След това идват и изключително скъпите обективи Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoqoJIa3a Posted July 2, 2008 Share Posted July 2, 2008 Много скоро ще разбереш, че си купил най-евтиното нещо - самия апарат.... След това идват и изключително скъпите обективи Тва си го знам от как ми е щукнала идеята да си зимам DSLR Жалко но факт ... Поне ша е нещо качествено хъх Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted July 3, 2008 Share Posted July 3, 2008 (edited) Днес най-накрая ми пристигна Unreal Anthology и с него бонус 14-Day trial диск на WoW довечера ще се поразцепя !!! Edited July 3, 2008 by gado Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted July 4, 2008 Share Posted July 4, 2008 днес ще вечерям на черноморието Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted July 6, 2008 Share Posted July 6, 2008 Нови чехли и плажна кърпа на ферари. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spot_ex Posted July 6, 2008 Share Posted July 6, 2008 Аз пък искам да се изфукам с успешно проведената ПЪРВА АВТОМОБИЛНА СБИРКА НА ФОРУМА !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted July 7, 2008 Share Posted July 7, 2008 взех статистиката най-накрая, минавам си вече спокойно в следващия курс. Много зор беше... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 7, 2008 Share Posted July 7, 2008 взех статистиката най-накрая, минавам си вече спокойно в следващия курс. Много зор беше... Кажи ми само аз ли съм така или половината задачи са от сорта "умен съм бил - сетил съм се" ... Такава мъгла ми беше на мен статистиката и половината от историите там ако тръгнеш по друг начин да решаваш нещата, не просто не може да се реши а се получава други резултати които са коренно различни и разбира се грешни според проверяващите ... за сведение - взех го с 5 или 6, не помня вече, и на въпроса - добре де всичко ли е до усет и да се сещаш интуитивно кое е правилното, асистента ми отговори че е точно така - явно съм бил достатъчно "умен" да се сетя тогава какво да правя... Нищо общо с останалите математики където или става или не и всичко е точно отвсякъде.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted July 7, 2008 Share Posted July 7, 2008 Смених чарковете на компютъра. И този път си взех каквото си харесам, без да правя компромиси за нещо си. Каквото исках - това си купих Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 7, 2008 Share Posted July 7, 2008 Смених чарковете на компютъра. И този път си взех каквото си харесам, без да правя компромиси за нещо си. Каквото исках - това си купих Е дай по-подробно де, че любопитните като мен сега ще ги гризе отвътре и няма да могат да заспят Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted July 7, 2008 Share Posted July 7, 2008 CPU Intel E8200 6MB cache ~ 2.6 GHz RAM 2x2GB Corsair Dominator (1066MHz - те взеха, че дойдоха и с едно охлаждане с три вентилаторчета) VC - XFX GTX8800 768MB DDR3 384 bit (май - помня че беше над 300 бита, ама колко точно ) HDD 320 GB Seagate Baracuda 7200 SATA2 16MB cache MB MSI K7N Diamond (3 SLI - ама по-нататъка да паднат малко цените на 8800-то) - дойде и със звукова карта Creative X-Fi PCI-E 7+1 Захранване Fortron 600W full range active Epsilon600 Ми това е. Скоро ще сменям и кутията с някоя по-голяма да наслагам вентилатори, пък и сега видеокартата почти опира до хардовете. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted July 7, 2008 Share Posted July 7, 2008 Аз съм по-скромен повиших си капацитета с още 320Gb. И така по малко, по малко ще вземе да се получи накрая компютърозавър - рекс Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted July 7, 2008 Share Posted July 7, 2008 Бях на 10 часова екскурзия из Босна. Посетих места които не са отворени за публиката. Най - уникалното беше бункер на Тито. Строен е близо 30 години. Наистина вълнуващо беше. Ще кача и малко снимки в скоро време. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoqoJIa3a Posted July 8, 2008 Share Posted July 8, 2008 Айде ... дойде 400D-то преди половин час Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Remix1912 Posted July 8, 2008 Share Posted July 8, 2008 (edited) Аз си смених видеото със Galaxy GeForce 8600GT 512Mb DDR3 Over Clock DX10 и съм много по-доволен от колкото при 7300гт,а и ша си зимам DVI кабел за да напрая телевизора на монитор ,а той е SAMSUNG LCD 32'' 1360x768 и 5000:1 контраст Edited July 8, 2008 by Remix1912 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
deflax Posted July 10, 2008 Share Posted July 10, 2008 Defl(or)ax live @ Ecological Sound of Varna Тази година ще се tour-ва явно Подготвил съм dark ambient / dark dubstep / drumandbass mix-че от авторски парчета както и на любими изпълнители http://fest.gaddict.net/ flyer Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 10, 2008 Share Posted July 10, 2008 ----------> ХОП Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted July 10, 2008 Share Posted July 10, 2008 tva ne moje da stapi i na malkiqt prast na mideks na vadenkite Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 10, 2008 Share Posted July 10, 2008 .....понеже са тефлонови с карбонови нишки Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted July 10, 2008 Share Posted July 10, 2008 Видене, честито! Имам малко забележки, относно подхождането цвета на рисунката с цвета на колата, но иначе драконът сам по себе си е много добър. За да не съм офтопик....днес си взех едно хууубаво голямо хард-че. П.П. Променям малко заглавието на темата ако нямате нищо против... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 10, 2008 Share Posted July 10, 2008 П.П. Променям малко заглавието на темата ако нямате нищо против... Пламене я го направи "Малки и големи лични успехи". Много е оплетено така _____________________________ Нека и другите да се изкажат все пак...няма проблем да го сменя при консенсус... Просто исках да уточня, че не става дума само за някакви глобални ("най-големи") успехи, а и за ежедневни постижения, тъй като в темата отдавна се пише най-вече за тях. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 10, 2008 Share Posted July 10, 2008 Най-добре да е само "Искам да ви се похваля с....." останалото само допринася за оплитането Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 10, 2008 Share Posted July 10, 2008 (edited) А може ли да изказваме мнение за рисунката? Че моето сигурно ще породи полемики... Редакция: Тръгнах толкова отдалече, защото вероятно ще се засегнеш, след толкова положени усилия и вероятно инвестиции. Змея наистина изглежда добре, но цялостно композицията ми се вижда малко "на свинче звънче". Просто на толкова семпъл и посредствен цвят на колата такава пищна графика ми се струва нелепо. Сиво, сиво, сиво, сиво, пльок - шарено. Неиздържано ми се вижда. Edited July 10, 2008 by Antares Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted July 10, 2008 Share Posted July 10, 2008 ----------> ХОП <---------- Искам само да разбера, защо не виждам пантерата? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 10, 2008 Share Posted July 10, 2008 А може ли да изказваме мнение за рисунката? Че моето сигурно ще породи полемики... Всичко (в рамките на Правилата) може Пешо - форум е Искам само да разбера, защо не виждам пантерата? Нали се разбрахме за пантерата - лежи в хола до тарантулата Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts