Psihara^^ Posted June 24, 2008 Share Posted June 24, 2008 Нов монитор + ролери + бясен черен панталон = 2 заплати. Но не ме е яд!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ Wonder Posted June 24, 2008 Share Posted June 24, 2008 Днес си купих тези двете чудесийки: http://jarcomputers.bg/l_bg/?m=7&i=529759 http://jarcomputers.bg/l_bg/?m=7&i=977 ---------------- Now playing: Dj Iv ! & Groove - Live @t Plazma - Insomnia (15-Sep-07) via FoxyTunes Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted June 24, 2008 Share Posted June 24, 2008 (edited) Писна ми да спя в сауна и взех един НЛО днес Скоро и още един в спалнята за гости ще се приземи Edited June 24, 2008 by R_a_p_t_o_R Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted June 24, 2008 Share Posted June 24, 2008 взех си обувки за оффроуд на дайнезе .... а и паднах с атв-то за първи път , сега осъзнах приказките на приятелите ми че атв-тата не са правени за асфалт ..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted June 25, 2008 Share Posted June 25, 2008 Горд собственик на ТОЗИ дзвер Сега остава да се сборя с мързела и да го инсталирам в машината С него вече капацитета ще достигне 1.14 терабайта Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ Wonder Posted June 25, 2008 Share Posted June 25, 2008 Понеделник или Вторник заминавам за моретоооо Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted June 26, 2008 Share Posted June 26, 2008 трябва да се изфукам, че на работата климатик, в нас климатик... само в колата дето нямам... Направо тва лято съм се уредил много добре Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted June 26, 2008 Share Posted June 26, 2008 Купих си туйо https://www.ozone.bg/games/product/pc/steelpad_qck Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted June 26, 2008 Share Posted June 26, 2008 Купих си туйо https://www.ozone.bg/games/product/pc/steelpad_qck A аз това и това Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted June 27, 2008 Share Posted June 27, 2008 BioStar NF520 , Socket AM2 , 520 6-ch audio , 2 PCI , PCI-E , 2DDR2 800 , SATA RAID , LAN ,6 USB2.0 mATX AMD ATHLON64 4800+ X2 BOX,512K , 1.40 V , s.AM2 2 x RAM 2 GB DDR2/800 Elexir - 60 m.w. 250 GB Hitachi SATA II , 7200 rpm , 8MB XFX 8600GT 256MB DD3 , 128 bit , 540M HDTV , DVI , PCI-Express PV-T84J-UALG DVD-R LiteOn Black DH-20A4P 20X Dual Double Layer DVD RAM BLACK Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted June 27, 2008 Share Posted June 27, 2008 ДИПЛОМААААААААААА 5,90 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiMy_SuN Posted June 28, 2008 Share Posted June 28, 2008 Продадохме първата си рисувана туника Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
deflax Posted June 28, 2008 Share Posted June 28, 2008 http://beglika.org/content/%D1%81%D1%86%D0%B5%D0%BD%D0%B0 Deflax @ Beglika dam free fest ще има dubstep darkness по горите.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted June 28, 2008 Share Posted June 28, 2008 Няма нужда да карам картинг поне до края на октомври...понеже днес се класирах за "Големия финал" на BECK’S GRAND PRIX (поздрав за Zlobil ) Качих се на стълбицата, връчиха ми купа и разни др. работи, снимаха ни репортери, пръскахме се с шампанско както си е редът... За кратката ми половингодишна "кариера" хич не е зле. (мерси на R_a_p_t_o_R, че ме зариби в края на миналата година ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted June 28, 2008 Share Posted June 28, 2008 (edited) ujas , bqx 4ul 4e sa snijili iziskvaniqta i vseki moje da stane 6ampion ama 4ak puk midex.....4oveka koito go zatvarqh s edna obikolka .... lele male.... (Edit by Midex): Ха-ха... Васко, ела да покараме малко някой ден...пък може аз да покарам, а ти да пиеш бира...то не е срамно да се притесняваш да караш с по-добри от тебе... едит : тая седмица съм свободен абсолютно всеки ден след 7 вечерта ако искате може да лашнем по 1-2 бири Edited June 28, 2008 by zlobil Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted June 29, 2008 Share Posted June 29, 2008 http://beglika.org/content/%D1%81%D1%86%D0%B5%D0%BD%D0%B0 Deflax @ Beglika dam free fest ще има dubstep darkness по горите.... Ха, вярно ли ш'си там бре?! Ако нещо не се прецака - ще участвам в организационната дейност, по изграждането на сцената, трасетата, норт-шора, както и най-вероятно ще се включа в състезанието Има ли тема за този фестивал? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
deflax Posted June 29, 2008 Share Posted June 29, 2008 Ооо Ми май няма още. Абе да те питам - знаеш ли кой е Мишака. Човека май е от организаторите някъв тип (дето се занимава със сайта и със музикантите като цяло) Можеш ли да ме насочиш ... че трябва да се свръжа с него по някое време Въпреки първоначалните трудности и неясноти имам чувството че в крайна сметка всичко ще се нареди и ще се изкъртим на тоя фестивал Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoqoJIa3a Posted June 29, 2008 Share Posted June 29, 2008 Наааай-добрите ми приятели ми подариха наааааай-яката тарамбука Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted June 30, 2008 Share Posted June 30, 2008 Спечелих си чаша от Coca-Cola .Много е готина Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted June 30, 2008 Share Posted June 30, 2008 В събота бях на много як концерт на Filter. Даже си купих и фланелка на турнето, която обаче не мога да ви покажа, защото не я продават online, а само по концертите. То това турне е някакво чудовищно и има към 100 концерта на 5 континента. Ще минат и през Турция и Гърция, та ако има фенове...препоръчвам, шоуто беше на ниво. Още ми пищят леко ушите, а вратът...той няма да се оправи скоро, щото утре може да ходя на Russian Circles... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted July 1, 2008 Share Posted July 1, 2008 Току що се върнах от Джулай в Бургас... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoqoJIa3a Posted July 1, 2008 Share Posted July 1, 2008 Аз карах в пловдивско и беше супер яко, само дето някви куки решиха, че ша развалат купона на тепето и ма заплашиха с акт заради тарамбуката, че някви са обадили заради шума Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted July 1, 2008 Share Posted July 1, 2008 взех си нова златна на гривна на супер изгодна цена , подариха ми климатик за офиса , цял ден мързелувах ..... абе екстра ден беше днеска Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoqoJIa3a Posted July 2, 2008 Share Posted July 2, 2008 В очакване на ... Мечтата ми ще се сбъдне до края на следващата седмица Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
err0r^ Posted July 2, 2008 Share Posted July 2, 2008 взех си нова златна на гривна на супер изгодна цена На колко лева го взе грама ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts