Xciter Posted June 16, 2008 Share Posted June 16, 2008 първи ден държавна работа...след малко си тръгвам, бахти кефа Днес ми беше последният ден на работа за дъъгло време. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted June 16, 2008 Share Posted June 16, 2008 4uda se dali da vi zavijdam ama men moiata rabota si me kefi taka che... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted June 16, 2008 Share Posted June 16, 2008 Много ме радват Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEFARIOUS Posted June 17, 2008 Share Posted June 17, 2008 Първи работен ден!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted June 17, 2008 Share Posted June 17, 2008 Взех си матурите !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted June 17, 2008 Share Posted June 17, 2008 Не си единствен Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sek800 Posted June 17, 2008 Share Posted June 17, 2008 http://www.watchesbg.com/catalog/product_i...products_id=788 С т'ва да се изфукам и аз.Подарък за Ч.Р.Д. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted June 17, 2008 Share Posted June 17, 2008 Ех тия часовници....сега чакам Злобил да пусне пост с най-новия, дето си е взел....че той нали ги сменя през 2 месеца... Btw,...и аз си взех наскоро една реплика......че и последната бройка беше. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spot_ex Posted June 17, 2008 Share Posted June 17, 2008 След резултатите от матурите и след предварителния ...... май някой ще учи в УНСС Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoqoJIa3a Posted June 17, 2008 Share Posted June 17, 2008 След резултатите от матурите и след предварителния ...... май някой ще учи в УНСС Жоре, дано сме колеги есента Само да дигна малко географията юли месец, че 4.80 мн мн не ма устройва Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spot_ex Posted June 17, 2008 Share Posted June 17, 2008 Жоре, дано сме колеги есента Само да дигна малко географията юли месец, че 4.80 мн мн не ма устройва 5.50 на икономика, приятелю.. А искам ОЩЕЕ, важното е, че смятам, че заслужавам повече. Не е само тропане с крак "искам искам", а и някво вътрешно чувство за неудовлетвореност от оценката.. Ще видим, квото сабя покаже. Бтв аз на математика изкарах 4.81 и ми беше едно такова тъъъъъъъъъпо тъъъъъъъъпо.... Така че те разбирам. П.С. Бе ти кой си? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
deflax Posted June 18, 2008 Share Posted June 18, 2008 (edited) Ммм .. новия firefox 3 ми харесва 1. Зарежда по-бързо от 2.x поне тука на макчето ми 2. default темата rulz и изобщо няма да я сменям.... 3. тръгна ми foxmarks-a веднага... 4. реши се досадния проблем със малкия шрифт на кирилицата .. тва си е специфичен проблем за операционната система май.. 5. като цяло върви по-мазничко... тепърва ще тестваме по-нататък + https://www.bulforum.com/index.php?showtopi...entry1495159087 Edited June 18, 2008 by deflax Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoqoJIa3a Posted June 18, 2008 Share Posted June 18, 2008 5.50 на икономика, приятелю.. А искам ОЩЕЕ, важното е, че смятам, че заслужавам повече. Не е само тропане с крак "искам искам", а и някво вътрешно чувство за неудовлетвореност от оценката.. Ще видим, квото сабя покаже. Бтв аз на математика изкарах 4.81 и ми беше едно такова тъъъъъъъъъпо тъъъъъъъъпо.... Така че те разбирам. П.С. Бе ти кой си? Вальо съм бе мозък Мноо алчен ставаш майна ... още искал Стискай палци да не ма фане пак няква болест, че тая година няма изпит да съм бил здрав Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vartkes Posted June 19, 2008 Share Posted June 19, 2008 Взех си изпита по висша математика Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
deflax Posted June 19, 2008 Share Posted June 19, 2008 Взех си изпита по висша математика коя част Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vartkes Posted June 19, 2008 Share Posted June 19, 2008 коя част Първа Втората ще я видим догодина Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
deflax Posted June 19, 2008 Share Posted June 19, 2008 (edited) Матриците бяха лесни... Надявам се си се справил добре с аналитичната геометрия че без нея а доста зор 3-тата част на висшата математика и гадните интеграли и повърхнини... там вече е криво ако я учиш де.. На мен силите ми ми стигнаха до 4-тата част... там просто... с тия резидууми... ми стана прекалено абстрактно всичко http://en.wikipedia.org/wiki/Residue_(complex_analysis) Edited June 19, 2008 by deflax Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vartkes Posted June 19, 2008 Share Posted June 19, 2008 Матриците бяха лесни... Надявам се си се справил добре с аналитичната геометрия че без нея а доста зор 3-тата част на висшата математика и гадните интеграли и повърхнини... там вече е криво ако я учиш де.. На мен силите ми ми стигнаха до 4-тата част... там просто... с тия резидууми... ми стана прекалено абстрактно всичко http://en.wikipedia.org/wiki/Residue_(complex_analysis) Аз уча психология и за щастие ще имам само 2 части, въпреки че когато се записвах въобще не знаех, че ще се учи математика, иначе щях да си помисля много сериозно преди да се запиша, защото мене никога не ме е бивало по тва чудо Както и да е. Важното е да се взимат изпитите Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sk8er Posted June 19, 2008 Share Posted June 19, 2008 Спечелихме турнира по футбол в даскало нашия клас.Наааай-големите!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted June 19, 2008 Share Posted June 19, 2008 йей, за сефте ми публикуват читателско писмо някъде чакането си заслужаваше! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted June 20, 2008 Share Posted June 20, 2008 утре по обяд отивам да си взема АТВ-то , не мога да заспя от кеф Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted June 21, 2008 Share Posted June 21, 2008 Матриците бяха лесни... Надявам се си се справил добре с аналитичната геометрия че без нея а доста зор 3-тата част на висшата математика и гадните интеграли и повърхнини... там вече е криво ако я учиш де.. На мен силите ми ми стигнаха до 4-тата част... там просто... с тия резидууми... ми стана прекалено абстрактно всичко http://en.wikipedia.org/wiki/Residue_(complex_analysis) Аматьор. Аз какво да кажа като съм учил 10 висши математики, явил съм се на 9 и съм взел 8 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferante Posted June 21, 2008 Share Posted June 21, 2008 Аматьор. Аз какво да кажа като съм учил 10 висши математики, явил съм се на 9 и съм взел 8 ВМ са само 4-части... как ги удвои не е ясно... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
deflax Posted June 21, 2008 Share Posted June 21, 2008 (edited) 10 са Просто не винаги се учат всички... дори не искам да си представям кво става след 4... Edited June 21, 2008 by deflax Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted June 21, 2008 Share Posted June 21, 2008 Четири са в ТУхларницата. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts