Xciter Posted June 3, 2008 Share Posted June 3, 2008 Дам и на мен така ми обясниха. Странно, но пък е сравнително евтино... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoqoJIa3a Posted June 3, 2008 Share Posted June 3, 2008 KoЯn?! Rage Against the Machine?! Пич, бил си на R.A.T.M. ?! По-добре не се прибирай в България, защото ще бъдеш зверски убит от побеснял от ревност неуравновесен индивид... Ае да го трепем двамата И аз имам познат дето неска цветущо ми обясняваше колко е било мега прекалено уникално маниакално адски бахти якото в заграденото пред сцената на R.A.T.M. иии да ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted June 3, 2008 Share Posted June 3, 2008 Ае да го трепем двамата И аз имам познат дето неска цветущо ми обясняваше колко е било мега прекалено уникално маниакално адски бахти якото в заграденото пред сцената на R.A.T.M. иии да ... За кой говориш. Ние си мислехме че сме единствените бъглари там. Което е малко нереално при една бройка от около 170 000 посетили фестивала. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
po_taka Posted June 4, 2008 Share Posted June 4, 2008 ЛОООЛ статистиката за сайта ми: Статистика за днес 04.Юни.(Ср)Онлайн 3 Посещения 54 Уникални 48 Импресии 333 не знам ама за мен 48 уникални посещения <<<< олеее баси до ся не сам имал повече от 3 на ден. А още го правя такав пфф лудница.е тва е мотивация , или бъгнат брояч лол нз ама мнгоо се радвам ся такав Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted June 5, 2008 Share Posted June 5, 2008 ЕА втора част - 6 точки. Остават още три изпита Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted June 5, 2008 Share Posted June 5, 2008 TestDAF (изпит за сертификат по немски) - 5/5 на всичките четири части. В училище 6 по биология и физика. И с приятелката ми правим 1 месец. Днес е денЯТ. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted June 5, 2008 Share Posted June 5, 2008 TestDAF (изпит за сертификат по немски) - 5/5 на всичките четири части. В училище 6 по биология и физика. И с приятелката ми правим 1 месец. Днес е денЯТ. Gratz! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ Wonder Posted June 5, 2008 Share Posted June 5, 2008 ЛОООЛ статистиката за сайта ми:не знам ама за мен 48 уникални посещения <<<< олеее баси до ся не сам имал повече от 3 на ден. А още го правя такав пфф лудница.е тва е мотивация , или бъгнат брояч лол нз ама мнгоо се радвам ся такав Браво Чефо супер си.... Много поздрави на всички от махалата между другото ---------------- Now playing: Deep Dish Yoshiesque, Vol. 2 - John Creamer & Stephane K - I Wish You Were Here via FoxyTunes Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoqoJIa3a Posted June 6, 2008 Share Posted June 6, 2008 За кой говориш. Ние си мислехме че сме единствените бъглари там. Което е малко нереално при една бройка от около 170 000 посетили фестивала. Димитър (Шейда) От Пловдив, завърши миналата година МГ, мн висок и пробива уши за пиърсинг говора, да не си помислиш нещо Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted June 6, 2008 Share Posted June 6, 2008 Лелеееееее Тая маймуна к'во прави?! Споменаването му ми навя спомени... Вижте се бе, вижте се к'ви сте идиоти ;] Ще се разплача ;] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted June 6, 2008 Share Posted June 6, 2008 (edited) Ми че ние заедно бяхме. Три дни в една палтка...(демек заедно на феста бяхме) ти и мен ме познаваш, бира сме пили заедно... Иначе да се похваля че имам 106 точки на Toefl iBT без да барна учебник... ще мързелувам цяло лято... Edited June 6, 2008 by Xciter Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
deflax Posted June 7, 2008 Share Posted June 7, 2008 Оня ден си мислех за тоя човек.. липсва ми пратете му много поздрави Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ Wonder Posted June 7, 2008 Share Posted June 7, 2008 Иначе да се похваля че имам 106 точки на Toefl iBT без да барна учебник... ще мързелувам цяло лято... Колко са възможните ??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted June 7, 2008 Share Posted June 7, 2008 Оня ден си мислех за тоя човек.. липсва ми пратете му много поздрави Няма проблеми, той ще тътри насам към 17-и. Колко са възможните ??? 120. Мен ми трябваха над 80, с по 20 на всяка от 4 части. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ Wonder Posted June 7, 2008 Share Posted June 7, 2008 Няма проблеми, той ще тътри насам към 17-и.120. Мен ми трябваха над 80, с по 20 на всяка от 4 части. Пфф супер ти си гений направо ---------------- Now playing: Rachael Starr - Till There Was You (John Creamer & Stephane K Club Mix) via FoxyTunes Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted June 7, 2008 Share Posted June 7, 2008 Най-сетне намерих цаката как се записват каналите на толкова свръх модерния, сложен и логически непробиваем телевизор "Кристал". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted June 8, 2008 Share Posted June 8, 2008 Днес изпълних още едно от нещата, които трябва да направя, преди да навърша 21. Остават още 3! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted June 8, 2008 Share Posted June 8, 2008 Днес изпълних още едно от нещата, които трябва да направя, преди да навърша 21. Остават още 3! Какво си изпълнил. Кои са тези неща и какви ти остават? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted June 8, 2008 Share Posted June 8, 2008 Това не са неща, които се обсъждат във форум, пред публика. Поне не повечето. На бира, с удоволствие ще ти споделя.. Но ето примери - видях се с идола ми на живо, спас с идеала ми за женска красота, уча това, което искам... Съвсем нормални и тривиални неща.. С малки изключения, които не бих казал тук. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted June 8, 2008 Share Posted June 8, 2008 Просто не мога да се сдържа. Да не би човек който е участник в това изпълнение да чете форума и това да е причината да не искаш да се похвалиш? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted June 8, 2008 Share Posted June 8, 2008 (edited) Това не са неща, които се обсъждат във форум, пред публика. Поне не повечето. На бира, с удоволствие ще ти споделя.. Но ето примери - видях се с идола ми на живо, спас с идеала ми за женска красота, уча това, което искам... Съвсем нормални и тривиални неща.. С малки изключения, които не бих казал тук. Та какво си правил със Спас викаш? Edited June 8, 2008 by Crazy_Hamster Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted June 9, 2008 Share Posted June 9, 2008 @netroot Ами, не. Опасявам се, че дори не знае за съществуването на форума. @Хамстер Пръснах му дупето от любоф! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted June 9, 2008 Share Posted June 9, 2008 Опасявам се...Аз бих се радвал ;] Винаги съм се старал всячески форумите и чатовете(от времето на IRC), които посещавам да останат непосещавани от половинката, когато съм имал такава... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted June 9, 2008 Share Posted June 9, 2008 Ирония, Пеше... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted June 11, 2008 Share Posted June 11, 2008 ПОДКАРАХ СИ НОВАТА ВИДЕО КАРТАААААААААА Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts