zlobil Posted April 24, 2008 Share Posted April 24, 2008 днеска покарах за около 2 часа S 63 АМГ 2006та ..... няма такова животно....... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted April 24, 2008 Share Posted April 24, 2008 днеска покарах за около 2 часа S 63 АМГ 2006та ..... няма такова животно....... много коне на 7 тона кола . друго си е да си 1100 кг и да имаш същата мощ на задните колела - мъжки коли Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted April 24, 2008 Share Posted April 24, 2008 Божичко... мъжки и женски коли?! Лол как ги определяте? На мъжките коли има пишка ли? Или ауспуха е по-голям? Или може би по коляновия вал се определя някак? Освен това, да попитам, че все някой ден ще си взимам кола, сигурно, таа... женските коли имат ли менструален цикъл? И по-старите страдат ли от климактериум? Кое е еквивалента на простата при мъжките коли и как да се грижа по-добре за нея? Май трябваше да питам във форумите за коли, ама ме мързи да кликам толкова много... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
E.T. Posted April 24, 2008 Share Posted April 24, 2008 Божичко... мъжки и женски коли?! Лолкак ги определяте? На мъжките коли има пишка ли? Или ауспуха е по-голям? Или може би по коляновия вал се определя някак? Освен това, да попитам, че все някой ден ще си взимам кола, сигурно, таа... женските коли имат ли менструален цикъл? И по-старите страдат ли от климактериум? Кое е еквивалента на простата при мъжките коли и как да се грижа по-добре за нея? Май трябваше да питам във форумите за коли, ама ме мързи да кликам толкова много... по темата: имам рожден ден на Великден Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted April 24, 2008 Share Posted April 24, 2008 Един голям, временно пребиваващ в Сараево сладур ми подари това и ме направи едно голямо, щастливо Снежко Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
deflax Posted April 24, 2008 Share Posted April 24, 2008 Не знаех че щастието струва на жените $119.99 Ако е така... ще осъществя дългогодишната си мечта за харем за нула време чрез няколко 16 GB-тови mp3 плеъра Има Господ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted April 25, 2008 Share Posted April 25, 2008 Друго си е да си член на Forum Nokia Pro. Днес си поръчах Nokia N82 на невероятната цена от $315 с доставката директно от централата във Финландия. След около две години залитане по разни измислени смартфони като iPAQ (адски съм разочарован от HP) и мотороли, най-сетне се убедих, че Нокия е и си остава ненадминатия производител на телефони. Сега очаквам с нетърпение доставката на това бижу. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted April 25, 2008 Share Posted April 25, 2008 E da, ama za 6tastie moje6 da si pozvoli6 da pora4a6 ot Finlandiq, a tuk sa made in Taivan primerno... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sek800 Posted April 25, 2008 Share Posted April 25, 2008 Друго си е да си член на Forum Nokia Pro. Днес си поръчах Nokia N82 на невероятната цена от $315 с доставката директно от централата във Финландия. След около две години залитане по разни измислени смартфони като iPAQ (адски съм разочарован от HP) и мотороли, най-сетне се убедих, че Нокия е и си остава ненадминатия производител на телефони. Сега очаквам с нетърпение доставката на това бижу. От къде я поръча на такава цена,бе човек.И аз искам да си зема такъв,ама са се 800+лв.ДАй нещо сайт едно друго. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted April 25, 2008 Share Posted April 25, 2008 (edited) E da, ama za 6tastie moje6 da si pozvoli6 da pora4a6 ot Finlandiq, a tuk sa made in Taivan primerno... Оффтопик/ Сандмане септември си купих телефон Нокиа директно от вносител за България. Телефона ми е правен в Германия и определено не е лъжа това което пишеше. т.е имам предвид че не всички са мейд ин Тайван.. Има доста телефони дори и в магазини по главната които са си made in Germany или другаде. Поне за нокийте знам че НЕ ТРЯБВА ДА ТИ ПИШЕ ОТЗАД Made by Nokia защото са фалшиви! Финландия,Германия и още някаква страна имаше.. Edited April 25, 2008 by Белов Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted April 25, 2008 Share Posted April 25, 2008 От къде я поръча на такава цена,бе човек.И аз искам да си зема такъв,ама са се 800+лв.ДАй нещо сайт едно друго. Kакто писах фирмата ни е член на Forum Nokia Pro, за което си плаща съответно. Тези цени са обявени само за членове и има ограничение от два броя за всеки листван модел. Ние вече почти ги изчерпахме. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted April 25, 2008 Share Posted April 25, 2008 Божичко... мъжки и женски коли?! Лолкак ги определяте? На мъжките коли има пишка ли? Или ауспуха е по-голям? Или може би по коляновия вал се определя някак? Освен това, да попитам, че все някой ден ще си взимам кола, сигурно, таа... женските коли имат ли менструален цикъл? И по-старите страдат ли от климактериум? Кое е еквивалента на простата при мъжките коли и как да се грижа по-добре за нея? Май трябваше да питам във форумите за коли, ама ме мързи да кликам толкова много... Няма значение. Забравих едни "" . За друго иде реч. Не ми се обЕснява обаче Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted April 25, 2008 Share Posted April 25, 2008 Опрайх таралясника... Няма такова густу да си погледнеш под колата и да няма гьол! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted April 25, 2008 Share Posted April 25, 2008 Оффтопик/ Сандмане септември си купих телефон Нокиа директно от вносител за България. Телефона ми е правен в Германия и определено не е лъжа това което пишеше. т.е имам предвид че не всички са мейд ин Тайван.. Мда, и моята е купувана от БГ и е made in Finland. Sandman, когато купуваш, просто поискай да ти е финландска или немска Godfather, честито, мн добре изглежда и като характеристики. А и...Carl Zeiss... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted April 25, 2008 Share Posted April 25, 2008 на мене пък ми прилича на нещо средно между сапунерка и сони ериксон к750 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted April 26, 2008 Share Posted April 26, 2008 (edited) на мене пък ми прилича на нещо средно между сапунерка и сони ериксон к750 Ще ме извиняваш ама хич не прилича на К750!!!! Иначе Годфадър така е като не си купуваш Сони Ериксони ще страдаш.С тая Нокиа ще страдаш пък от батерията Аз искам да се изфукам че получих великденска премия на работата.Също така шефа ни докара и ново бюро и комп. Edited April 26, 2008 by jozo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted April 26, 2008 Share Posted April 26, 2008 и аз получих премия - нощна довечера :D :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted April 26, 2008 Share Posted April 26, 2008 Ще ме извиняваш ама хич не прилича на К750!!!! Иначе Годфадър така е като не си купуваш Сони Ериксони ще страдаш.С тая Нокиа ще страдаш пък от батерията Аз искам да се изфукам че получих великденска премия на работата.Също така шефа ни докара и ново бюро и комп. да не почваме пак спора нокиа - СЕ ..... излишно е и малките деца знаят че нокиата е класика Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thief Posted April 26, 2008 Share Posted April 26, 2008 до 8ми съм пълен айляк. Иначе няма нокии, се-та и т.н Истината е iPhone. Кефи ме как на епъл просто им хрумва да пуснат телефон и става хит. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted April 26, 2008 Share Posted April 26, 2008 Zlobil-е постни някоя снимка или си излей душата в някоя тема за усещането от колата, моля те.Такова нещо си заслужава подробности. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted April 26, 2008 Share Posted April 26, 2008 Zlobil-е постни някоя снимка или си излей душата в някоя тема за усещането от колата, моля те.Такова нещо си заслужава подробности.Дали? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted April 26, 2008 Share Posted April 26, 2008 Ами да 63-ката си да я покараш си е би си било доста приятно.Всичко над 200-250к.с. си е доста приятно изживяване. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted April 26, 2008 Share Posted April 26, 2008 ve4e imam net v ofisaa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted April 26, 2008 Share Posted April 26, 2008 (edited) Ами да 63-ката си да я покараш си е би си било доста приятно.Всичко над 200-250к.с. си е доста приятно изживяване.Ако искаш да ти опиша какъв оргазъм преживях наскоро? Също е доста приятно изживяване Ако разбира се схващаш на къде бия ;] Ред: ама не се опитвам да се заяждам.... Да, наистина опита за заяждане е толкова нелеп, че направо може да се брои, че не се опитваш Edited April 26, 2008 by Antares Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted April 26, 2008 Share Posted April 26, 2008 скорпионе , това че примерно за тебе не е особено приятено изживяване незначи че и за другите не е така . и аз не виждам особен смисъл да се спускам като гламав с някакво колело насам натам по кърищата ама не се опитвам да се заяждам.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts