DELUXe Posted April 2, 2008 Share Posted April 2, 2008 Приказвах си с посланика на Швеция К'во прави този човек, не съм го чувал от много време По какъв повод си говорил с него? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted April 2, 2008 Share Posted April 2, 2008 Aquila тотално подмени интериора в аквариума ми през изминалия уикенд. Сменихме грунда с тъмен, заменихме коралите с живи растения и се получи нещо прекрасно: СНИМКА 1, СНИМКА 2, СНИМКА 3, СНИМКА 4 Иве много съм доволен - голяма красота - благодаря ти Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted April 2, 2008 Share Posted April 2, 2008 Aquila тотално подмени интериора в аквариума ми през изминалия уикенд. Сменихме грунда с тъмен, заменихме коралите с живи растения и се получи нещо прекрасно: СНИМКА 1, СНИМКА 2, СНИМКА 3, СНИМКА 4 Иве много съм доволен - голяма красота - благодаря ти Имам още много работа по аквариума докато достигне оптималния си вид; подмяна на осветлението, сваляне на "текелажа", след като се захванат растенията за мопана, леко разместване на лотосите... но първата копка е направена радвам се че ти харесва. ПП видя ли сомчето, което ти подарих, за да се реванширам за гафа? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
deflax Posted April 2, 2008 Share Posted April 2, 2008 EDIROL PCR-M50 Ммм.. освен rotary гледам има и fader-чета предполагам не е много скъпа.. все пак Edirol... интересно ми е дали клавишите са тежки (пианистични ) или имат гадното пластмасово усещане в стил m-audio Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted April 2, 2008 Share Posted April 2, 2008 с коралите по ми харесваше Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted April 3, 2008 Share Posted April 3, 2008 Ммм.. освен rotary гледам има и fader-чета предполагам не е много скъпа.. все пак Edirol... интересно ми е дали клавишите са тежки (пианистични ) или имат гадното пластмасово усещане в стил m-audio Струваше 260лв. Аз исках с 5 октави, но тя струва 400лв. Много ми се струва за МИДИ. Клавишите са по-добри от среден клас клавир на Яамаха или Роланд, но все пак не са пианистични - нямат хамър механика. Можеш да ги пробваш по всяко време - в магазина на Фендер точно срещу ресторант Скерцо. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted April 3, 2008 Share Posted April 3, 2008 Важното е да има pitch bend, за чалга сола! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted April 3, 2008 Share Posted April 3, 2008 Moe, moe, moe!!! Ot tukashnite bratia po orajie :ph34r: Sega sabiram pari za nojche Искам Като се върнеш чакам подаръче Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted April 3, 2008 Share Posted April 3, 2008 Важното е да има pitch bend, за чалга сола! Разбира се! Аз си се кефя чат-пат и чалга да свиря! И modulation има! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
deflax Posted April 3, 2008 Share Posted April 3, 2008 Важното е да има pitch bend, за чалга сола! Чалгар! По-важно е да има врътки... тъй като е неудобно в повечето случай да задаваш automation на параметрите с мишката. С подходящ automation... някой друг правоъгълен сигнал от LFO... който да включва и изключва някакви ефекти.. синхронизирано с темпото примерно - и можеш лесно да запълниш честотната лента без да ти се налага да рисуваш хиляди квадратчета по sequencer-а. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted April 3, 2008 Share Posted April 3, 2008 Da, ama ako iska6 da e precizno - pak 6te ti se naloji da 4ertae6 grafiki. Mejdu drugoto namerih si software-a na software-ite za dobri blendi - Hypersonic 2. Stava i kato plug-in! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted April 3, 2008 Share Posted April 3, 2008 Чукни, Самднане! Hypersonic 2 е изродия! Ужасно добро е, а и е на модули, можеш да си ги връзваш както искаш! Честито откритие и успешна работа! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted April 3, 2008 Share Posted April 3, 2008 (edited) най-накрая 1 I 2 добре, че минах през Велико Търново та да намеря подобно нещо... тука прерових града и не намерих Edited April 3, 2008 by __smirnoff__ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
artilerist Posted April 3, 2008 Share Posted April 3, 2008 най-накрая 1 I 2 добре, че минах през Велико Търново та да намеря подобно нещо... тука прерових града и не намерих Макетчето наистина е яко. Но се учудвам как така не си оспял да намериш тук някаде. Понеже на ОMV съм засичал доста голям избор на такива колички. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted April 3, 2008 Share Posted April 3, 2008 да, обаче всичките, които ги имат съм ги изкупил вече Пасат никъде не намерих, може би просто съм карък, защото няма начин да няма Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted April 4, 2008 Share Posted April 4, 2008 Искам Като се върнеш чакам подаръче Kolko i kakvi? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted April 4, 2008 Share Posted April 4, 2008 Kolko i kakvi? Ей ей Наско и аз искам при това положение ако е възможно! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted April 4, 2008 Share Posted April 4, 2008 Vuzmojno e, podariha mi cialo kashonche Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spot_ex Posted April 4, 2008 Share Posted April 4, 2008 Купих си класически, стилен часовник за абитуриенската. Пасва идеално на костюма, а и от доста време се канех да направя тази покупка Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted April 5, 2008 Share Posted April 5, 2008 Kolko i kakvi? Знаеш на какво се радвам Значки на спецчасти бадж-ове и тем подобни щреволинки сувенирчета да не ставам нахален Да свиркаш като дойдеш, та да разказваш докато те меля на билярд Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted April 6, 2008 Share Posted April 6, 2008 Бях на най-яката дискотека в живота си. Разглобих се. Жалко, че утре съм 1-ва смяна, трябва да ставам след 2 ч., но си заслужаваше... Но Jozo не беше с мен... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted April 6, 2008 Share Posted April 6, 2008 Ква е тая дискотека, дет в 3 часа си си вкъщи? По - добре остани до край и не си лягай... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEMO Posted April 6, 2008 Share Posted April 6, 2008 Чисто нов газов инжекцион за колицата Возя се на корем за смешни пари Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted April 6, 2008 Share Posted April 6, 2008 Ква е тая дискотека, дет в 3 часа си си вкъщи? По - добре остани до край и не си лягай... Дискотеката в хотел "Хисар", много ме накефи. Иначе се прибрах в 3, защото бях 10 часа на работа, след това и на диско, просто нямах сили, не че нямах желание да остана... Ходилата ми са леш Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted April 6, 2008 Share Posted April 6, 2008 тряснах 1500лв от еврофутбол Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts