kopche Posted March 26, 2008 Share Posted March 26, 2008 Снощи снимах светкавица! ето я: http://picbg.net/img.php?file=c967767da5cc0bce.jpg Catch The Lightning Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted March 26, 2008 Share Posted March 26, 2008 Твоето сърце ми принадлежи, Психарю мой! ни мой! и аз искам психарското сърце :ph34r: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted March 26, 2008 Share Posted March 26, 2008 (edited) 1во - през ципа на бикините ми е как казвате, че се казвате - за мен пък сте *пиййп*... така че... Никаква връзка не видях между тази ти изцепка и мнението на опонента ти. Защо го слагаш това на първо място само ти си знаеш - може би защото темата е "искам да ви се изфукам с...", може би избиваш нещо, компенсираш нещо, искаш с това да придадеш тежест на изказването си, както и да е - човещинка е, разбираме те. 2ро - 2рото важи с пълна сила и за теб, момко - никой не ти дава право да казваш на който и да било какво да критикува, какво да казва и какво да пише - разбира се, ако е в рамките определени от форума. Ти гугълна ли ФОРУМ? 3то - виж 2ро. Щом пишеш тук, бъди готов да понесеш всякакви реакции. Защо се караш на другите, че РЕАГИРАТ на написаното от теб?! Не си последователен... Или понеже се самонаричате ЕЛИТ, взехте че си и повярвахте, че сте нистина и за вас не важи това което важи за ПЛЕБСА? Плебса не мисли така. Той мисли *пиййп* и му е смешно. 4то - Почти в средата на гърдите ти, леко вляво, под лъчевия сплит ли както там се казва тоя кокъл В момента си толкова смешен, че ме е срам да ти кажа. Изсра се на метеното, маа му стара. Не знаеш за какво иде реч и пак говориш. Не знам как може да се излагаш толкова много и да спиш спокойно. Аз не казвам, че не мога или няма да понеса нечие мнение. Да го четеш някъде? Не. Ама понеже си дървено философче и требе да кажеш нещо. Станал си точно кат спамерите - на всяка манджа - меродийка. Но проблема е само твой. Радвам се, че не носа на плещите си твоя ограничен мироглед, иначе нямаше да го преживея. Не казвам на никого да критикува. Ти пак и отново четеш, каквото си искаш. Умирам от любопитство, дали можем да проведем някакъв спор на живо. Съмнявам се... Твоя dreamworld е по - голям от моя. Определението "елит" ни бе дадено от друг човек, от форума. Ама понеже си философче и четеш, през 2, през 3, ставаш кифладжия. Само ми кажи какви са ти цените?.. EDIT: И в целия ми пост няма нищо за мен, ама ти пак ме намеси... Евала. Стани философ, а не "инжинер". И понеже знам, че следващия ти пост, ще бъде свързан със заучени фрази, половинчати отговори, изсмукани от пръстите ти истории за масите, не си прави труда да го пишеш. И без това съм те игнорнал. Edited March 26, 2008 by Psihara^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted March 26, 2008 Share Posted March 26, 2008 сладур. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted March 26, 2008 Share Posted March 26, 2008 Малко ОФФ : Значи, не съм искала да бъде закачено това сърце в колата, защото 1-во - прекалено голямо е, 2-ро - ще избелее цвета на плата. . и 3то хората ще му се смеят Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleutherios Posted March 26, 2008 Share Posted March 26, 2008 Току що ядох белгийски бонбони ръчно изработени Красота и наслада, обаче и скъсан джоб Чак ме заболява главата като си помисля за цената, но аз съм боктулум...обичащ истински глезотиики Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted March 26, 2008 Share Posted March 26, 2008 Волана ми изкара 2 години. Цар съм. А първите три общо не изкараха и година :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted March 26, 2008 Share Posted March 26, 2008 Ти ядеш ли ги? Най-накрая пак съм със свирещо 5.1...звука...звука...там е смисъла на живота ми към момента...нищо друго не ми остана. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted March 26, 2008 Share Posted March 26, 2008 Ти ядеш ли ги? Най-накрая пак съм със свирещо 5.1...звука...звука...там е смисъла на живота ми към момента...нищо друго не ми остана. Недей така бе , все ще има нещо смислено , поогледай се малко и съм сигурен , че ще откриеш нещо Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted March 26, 2008 Share Posted March 26, 2008 Изтървах мача на националите, не мога да си натроя DC++-са и да си извлача пак 10 гигабайта сръбско, няма ги хората с които ми се излиза на по едно малко...худ. литература и философските съчинения ми остават ама те отвличат човек от реалността...и така, добре, че го има радио ФМ+... Да се похваля още нещо...ами...болките в лявото коляно май отшумяват( егати и фукнята ). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted March 26, 2008 Share Posted March 26, 2008 (edited) Ти ядеш ли ги? Най-накрая пак съм със свирещо 5.1...звука...звука...там е смисъла на живота ми към момента...нищо друго не ми остана. Ми чупят ми се в ръцете. Некачествени боклуци. Единия го разопаковам и на 10-тата минута отидох да се псувам с продавачите, защото ИЗЛИЗА ОТ КУТИЯТА ДЕФЕКТЕН . Edited March 26, 2008 by DON_CHEFO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted March 26, 2008 Share Posted March 26, 2008 (edited) Винаги съм се чудел тези евтинии, които продават за "спортни" волани имат ли някакъв тест, както имат стандартните, взет?Все пак ако се удариш вероятността да имаш удар с волана не е малка. Офф, така е след упр. по ГП с Шопов Ами ако ти се счупи и този драсни на ЛС имам един в нас дето само събира прах може да измислим нещо. Edited March 26, 2008 by host Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted March 26, 2008 Share Posted March 26, 2008 Винаги съм се чудел тези евтинии, които продават за "спортни" волани имат ли някакъв тест, както имат стандартните, взет?Все пак ако се удариш вероятността да имаш удар с волана не е малка. Говорим за волан за комп бре. :). Как иначе ще ми се счупят три волана в ръцете :):) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted March 27, 2008 Share Posted March 27, 2008 Говорим за волан за комп бре. xmas.gifxmas.gif. Как иначе ще ми се счупят три волана в ръцете xmas.gifxmas.gifxmas.gifxmas.gif Я ми обясни как точно го правиш тва, ти бориш ли се с тях, нхе ми изглеждаш такова момче дето да ги блъска с все сила? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted March 27, 2008 Share Posted March 27, 2008 Я ми обясни как точно го правиш тва, ти бориш ли се с тях, нхе ми изглеждаш такова момче дето да ги блъска с все сила? Ми като карам се раздавам до край. Контриране дрифт и така на татък, но те воланите бяха боклуци. Просто издаваха багажа. Сега обаче нямам това време да играя толкова много Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 27, 2008 Share Posted March 27, 2008 Чефо питай батко си бе момче. Що се отнася до волани, а и всякакви други контролери от този тип - само НАЙ-ДОБРОТО! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaToNik Posted March 27, 2008 Share Posted March 27, 2008 Ми като карам се раздавам до край. Контриране дрифт и така на татък, но те воланите бяха боклуци. Просто издаваха багажа. Сега обаче нямам това време да играя толкова много Правилно, трябва да се раздаваш докрай! Не е лесно да се кара Ферари, пък дори и виртуално Кажи поне късаш ли ги? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted March 27, 2008 Share Posted March 27, 2008 Bahti, stayata mi e zarinata s pliusheni igrachki.... Kvo da napravia, kato sam dobar strelec?Mislia da pochna da gi razdavam na jenkite tuka, da se radvat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted March 27, 2008 Share Posted March 27, 2008 Правилно, трябва да се раздаваш докрай! Не е лесно да се кара Ферари, пък дори и виртуално Кажи поне късаш ли ги? Ми единствения българин с рекорд на RH2004: във Франция - в сайта www.findthelimit.com. И като бързи обиколки също съм най-напред(от регистрираните българи). Има обаче някви луди дето направяо летят ниско(европейци) :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted March 27, 2008 Share Posted March 27, 2008 Bahti, stayata mi e zarinata s pliusheni igrachki.... Kvo da napravia, kato sam dobar strelec?Mislia da pochna da gi razdavam na jenkite tuka, da se radvat. Бахахахахахахахахаха... Наско - искам снимка на стаята ти и ако може - ти сред всичкия този плюш! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sk8er Posted March 28, 2008 Share Posted March 28, 2008 Един пич ми даде някъв ваучер за 5лв. в bet-at-home.com и ся трупам богатство. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fizika01 Posted March 28, 2008 Share Posted March 28, 2008 Един пич ми даде някъв ваучер за 5лв. в bet-at-home.com и ся трупам богатство. Внимавай само да не направиш грешка като мен .Регнах с втори такъв жената и ми блокнаха и двте сметки. Пък точно бях натрупал някой лев по моята. Изък. По темата Бонсая ми и мухоловката ми имат нови листенца , уха точно ги бях отписал и двете. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted March 29, 2008 Share Posted March 29, 2008 V4era vidqh ei tova v Sf Audi A kva kukli4ka go kara6e mani begi. No ina4e kolata e mnoooogo qka. Stra6no mnogo me izkefi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted March 29, 2008 Share Posted March 29, 2008 V4era vidqh ei tova v Sf Audi A kva kukli4ka go kara6e mani begi. No ina4e kolata e mnoooogo qka. Stra6no mnogo me izkefi. Аз виждам същото в Пловдив през ден 2 на Макдонълдс само че със сив цвят и го кара някав мой набор.Естествено не го е купил с честни пари Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted March 29, 2008 Share Posted March 29, 2008 I az sam go vijdal. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts