sandman Posted March 16, 2008 Share Posted March 16, 2008 А аз 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
artilerist Posted March 16, 2008 Share Posted March 16, 2008 А аз 3 Не ти ли идват малко в повече? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted March 16, 2008 Share Posted March 16, 2008 А аз 3 3-ка :) Или 3 мадами. Ако е второто - да се редя ли на опашката :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted March 17, 2008 Share Posted March 17, 2008 Второто е, ама аз нали съм прост и верен - нищо не направих по въпроса! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted March 17, 2008 Share Posted March 17, 2008 Офиса ми е на точно срещу фонтаните на центърчето. Точно на пъпа на центъра. Много е яко... Видях сума познати през прозореца. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted March 17, 2008 Share Posted March 17, 2008 Психар, дай да се видим на накоя обедна почивка бе! Аз съм на 50 метра от теб. Без да искам открих забравената си, супер луда карта за Doom 2! Баси кефа, тия дни ще си я довърша! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted March 17, 2008 Share Posted March 17, 2008 2 дена релаксирах на една виличка на язовир Батак и не мислех за абслютно нищо друго освен за агънцето в пеща голям моабет стана преборихме се с агънцето и с кашончето руски стандарт а и спах повече от 12 часа което си е изключителна рядкост ето го и главният герой http://www.picvalley.net/v.php?p=u/33/8082_945.JPG Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted March 17, 2008 Share Posted March 17, 2008 (edited) Galya says: "Ето това е цунами" - цък Пък аз съм си цяло бедствие... Edited March 17, 2008 by jozo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEMO Posted March 17, 2008 Share Posted March 17, 2008 Случи се нещо нечувано,невиждано и непредполагаемо-от Мтел ми се обади някаква девойка от отдел обслужване на клиенти,за да ме уведоми,че са ме таксували погрешно(всъщност не са ми приспадали 3 месеца по 30 мин.отстъпка)Да съм отидел в някой офис за да ми върнат парите или да си избера как да ми ги приспаднат от следващите фактури Направо съм съборен психически,те такова нещо от нашенски телеком не съм очаквал Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
err0r^ Posted March 17, 2008 Share Posted March 17, 2008 Случи се нещо нечувано,невиждано и непредполагаемо-от Мтел ми се обади някаква девойка от отдел обслужване на клиенти,за да ме уведоми,че са ме таксували погрешно(всъщност не са ми приспадали 3 месеца по 30 мин.отстъпка)Да съм отидел в някой офис за да ми върнат парите или да си избера как да ми ги приспаднат от следващите фактури Направо съм съборен психически,те такова нещо от нашенски телеком не съм очаквал Според мене някое момиченце те бъзика и ти се смее тайно Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted March 17, 2008 Share Posted March 17, 2008 Нова клавиатура и мишка! Samsung Pleomax ZEN EDITION Extra Slim Flat Keyboard Samsung Pleomax Rainbow Optical Mouse Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sek800 Posted March 18, 2008 Share Posted March 18, 2008 Направих си лампичките на кутията,щото бяха изгорели! П.С. Ся свети синичко! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEMO Posted March 18, 2008 Share Posted March 18, 2008 (edited) Според мене някое момиченце те бъзика и ти се смее тайно Няма как да ми се обади от тел.088133...а и си разгледах фактурата,истина е ;-) Edited March 18, 2008 by HEMO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopche Posted March 18, 2008 Share Posted March 18, 2008 Случи се нещо нечувано,невиждано и непредполагаемо-от Мтел ми се обади някаква девойка от отдел обслужване на клиенти,за да ме уведоми,че са ме таксували погрешно(всъщност не са ми приспадали 3 месеца по 30 мин.отстъпка)Да съм отидел в някой офис за да ми върнат парите или да си избера как да ми ги приспаднат от следващите фактури Направо съм съборен психически,те такова нещо от нашенски телеком не съм очаквал True. На мен пък ми се обадиха от Глобул, за да ми кажат, че съм им лоялен клиент и че ако си преподновя договора (смарт с 500 минути), много ще ме обичат и или ще ми подарят евтин телефон, или ще ми продадат на по-ниска цена някой по-хубав апарат. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted March 18, 2008 Share Posted March 18, 2008 True. На мен пък ми се обадиха от Глобул, за да ми кажат, че съм им лоялен клиент и че ако си преподновя договора (смарт с 500 минути), много ще ме обичат и или ще ми подарят евтин телефон, или ще ми продадат на по-ниска цена някой по-хубав апарат. Само заради това си струва да си подновиш договора Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sek800 Posted March 18, 2008 Share Posted March 18, 2008 Само заради това си струва да си подновиш договора Да.Така си зех миналата година моя тел.Бях абонат над 5 години и си го зех с някви точки за 100лв. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted March 19, 2008 Share Posted March 19, 2008 Ще вземам стипендия! Гордея се със себе си! Работа, учене, Жоро, пътуване и успех 5,30 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted March 20, 2008 Share Posted March 20, 2008 (edited) размених ето това : за ето това : и не мога да му се нарадвам , тази сутрин отидох да си го взема и мисля че целият ми ден ще мине в разучаване на функции и фукане Edited March 20, 2008 by zlobil Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Defekt Posted March 20, 2008 Share Posted March 20, 2008 Злобиле, направил си изгодна далавера Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted March 21, 2008 Share Posted March 21, 2008 Аз пък си купих очила за каране през ноща, че много ми дразнят очите фаровете насреща. И тея дето ми светят с дълги в огледалата да ги таковат манафите. Довечера отива да тествам. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted March 21, 2008 Share Posted March 21, 2008 А аз имах невероятна, незабравима, уникална вечер... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
err0r^ Posted March 21, 2008 Share Posted March 21, 2008 размених... Rado-то лично мен повече ме кефи като дизайн. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopche Posted March 21, 2008 Share Posted March 21, 2008 Открих Miro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fizika01 Posted March 21, 2008 Share Posted March 21, 2008 Взех си нова въдица спинарка. Дръжте се риби ,идва батко. И няколко воблера си взех кефало - убийци. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted March 21, 2008 Share Posted March 21, 2008 Rado-то лично мен повече ме кефи като дизайн. и мене ама имам 2 , а таг хауер не Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts