ThE_UfO Posted September 7, 2005 Share Posted September 7, 2005 (edited) Взех си шофорския изпит! Днес! <{POST_SNAPBACK}> Ходиш ли вече на митницата или по тунинг центровете, да харесваш тъмно фолио за бъдещата кола? Edited September 7, 2005 by ThE_UfO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted September 8, 2005 Share Posted September 8, 2005 Току що се самоподстригах. Отрязах над 10 см. коса. Все още немога да преценя харесва ли ми или не. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deyan Posted September 8, 2005 Share Posted September 8, 2005 Току що се самоподстригах. Отрязах над 10 см. коса. Все още немога да преценя харесва ли ми или не. <{POST_SNAPBACK}> Няма ли да покажеш новата прическа? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted September 9, 2005 Share Posted September 9, 2005 Ще служа в Долна Митрополия . Дано след клетвата ме разпределят някъде по-близичко поне, че това е много в дивия. <{POST_SNAPBACK}> перфектен си в долна,после ше си тука някъде нема начин Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted September 9, 2005 Share Posted September 9, 2005 Неска ше правя купон в нас. Пожелайте ми утре за Тя и Той meeting-а да съм в твърдо агрегатно състояние, или поне течно. Че не ми се пропуска. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted September 9, 2005 Share Posted September 9, 2005 Аз да се похваля че си взех изпита при доц. Шишкова На косъм бях... ама на много тънък... В залата бяха поне три специалности от три различни години Имаше даже и колеги на които това им беше последния изпит... горките... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LPFC Posted September 9, 2005 Share Posted September 9, 2005 Неска ше правя купон в нас. Пожелайте ми утре за Тя и Той meeting-а да съм в твърдо агрегатно състояние, или поне течно. Че не ми се пропуска. <{POST_SNAPBACK}> а НАС няма ли нещо да ни попоканиш,а? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted September 9, 2005 Share Posted September 9, 2005 Хахахаха, ако можете да изтърпите компанията на купчина дървени философи, които ако не приказват простотии, не се хилят като идиоти бистрят живота, вселената и всичко останало, екзистенциални въпроси от а до я и т.н... Щото общо взето такива хора съм събрал. Оф, трябва да ходя да се къпя и да подреждам... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted September 9, 2005 Share Posted September 9, 2005 (edited) Хахахаха, ако можете да изтърпите компанията на купчина дървени философи, които ако не приказват простотии, не се хилят като идиоти бистрят живота, вселената и всичко останало, екзистенциални въпроси от а до я и т.н... Щото общо взето такива хора съм събрал. Оф, трябва да ходя да се къпя и да подреждам... <{POST_SNAPBACK}> Аз леко се вписвам в категорията.. ама айде приятно прекарване.. аз отивам да си полея изпита Edited September 9, 2005 by afx Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted September 9, 2005 Share Posted September 9, 2005 Хахахаха, ако можете да изтърпите компанията на купчина дървени философи, които ако не приказват простотии, не се хилят като идиоти бистрят живота, вселената и всичко останало, екзистенциални въпроси от а до я и т.н... Щото общо взето такива хора съм събрал. Оф, трябва да ходя да се къпя и да подреждам... <{POST_SNAPBACK}> Ако са купчина философКи, бих се прежалил Весело ПРЕкарване..... Farrell, ти пък какво разбираш от военно дело? Да нямаш гадже военен летец? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted September 9, 2005 Share Posted September 9, 2005 Еее, мислех първо да си видя резултата от оценката, ама щом като сме заговорили за изпити... Днес и аз съм почти сигурен че си взех изпита по МПТ при Спасов (все пак резултати ще има в понеделник) . Надявам се и да е с много добра оценка. Имам още малко изпити, но с този се причислявам официално към завършилите студенти и преминавам в 4 курс. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
juji Posted September 9, 2005 Share Posted September 9, 2005 Мен пък днес ме опукаха на един изпит Поне ще зная как да съм подготвена за следващия път- лекопласт, лекопласт и пак лекопласт... Да не съм...така де...juji, ако му позволя още веднъж да ме прекъсне, докато си развивам въпроса! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_Gudo Posted September 10, 2005 Share Posted September 10, 2005 Искам да се похваля че току що напуснах работа взех си почти всички дължими пари (е само 90 не успях) което много рядко се случва с някой от персонала ... от понеделник почвам висшето и нова работа към едно ISP дет няма каам кое е Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted September 10, 2005 Share Posted September 10, 2005 Farrell, ти пък какво разбираш от военно дело? Да нямаш гадже военен летец? <{POST_SNAPBACK}> eh dе да имах ама пусто имах само гажде което беше в казарма Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasil088 Posted September 11, 2005 Share Posted September 11, 2005 Аууу днес седнах на пианото да свирим заедно на четири ръце с една мноо добра пианистка и всичко беше невероятно.Отдавна не бях барал пиано ама мнооо съм добър и не съм си изгубил формата. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted September 14, 2005 Share Posted September 14, 2005 Еее, мислех първо да си видя резултата от оценката, ама щом като сме заговорили за изпити... Днес и аз съм почти сигурен че си взех изпита по МПТ при Спасов (все пак резултати ще има в понеделник) . Надявам се и да е с много добра оценка. Имам още малко изпити, но с този се причислявам официално към завършилите студенти и преминавам в 4 курс. <{POST_SNAPBACK}> A да. От вълнение забравих да се похваля. Взех го, взех го. Имам 4. Здравей 4 Курс. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted September 15, 2005 Share Posted September 15, 2005 най-сетне и мен ме скъсаха на един изпит. сега преследвам доцентката да я убедя каква огромна грешка е допуснала. горката тя! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted September 15, 2005 Share Posted September 15, 2005 Да се похваля. врътнах NFSU за 12 път. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted September 15, 2005 Share Posted September 15, 2005 AAAAAAAAAAAAAA YES YES YES !!!!!!!!!! Приет съм в общежитияаааа ааааааааааааа КЕФ! Супер, ще се разцепя!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted September 15, 2005 Share Posted September 15, 2005 Аз пък днес продадох старата бричка и си чакам новата. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted September 15, 2005 Share Posted September 15, 2005 Приет съм в общежитияаааа ааааааааааааа КЕФ!Супер, ще се разцепя!!!! <{POST_SNAPBACK}> Очаквай посещение близките седмици Тъкмо ще имаш възможност да споделиш радостта Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted September 16, 2005 Share Posted September 16, 2005 (edited) хах как да не се изфукам,говори си сам благодарение на моята светла личност най-накрая успях Edited September 16, 2005 by farrell Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LPFC Posted September 16, 2005 Share Posted September 16, 2005 хах как да не се изфукам,говори си сам благодарение на моята светла личност най-накрая успях <{POST_SNAPBACK}> то това не е много за гордост.подлудила си момчето Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasil088 Posted September 16, 2005 Share Posted September 16, 2005 (edited) то това не е много за гордост.подлудила си момчето <{POST_SNAPBACK}> то пък знаеш ли кво е момчето,може и да си го е заслужил по темата:днес определено ми върви немога да не се изфукам дори ми е трудно да повярвам,че мога да имам такъв ден. Runner ако питаш мен не от предизборна лотария съвсем друго е На вратата ми почука човек,който най малко съм очаквал и най много би ме зарадвал във всяко едно отношение. Edited September 16, 2005 by vasil088 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted September 16, 2005 Share Posted September 16, 2005 Да не си спечелил от предизборната лотария? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts