Grimjaur Posted August 26, 2005 Share Posted August 26, 2005 А аз успях да изкъртя четири кубика бетон и камъни, два кубика дървен материал и към 300 кила железария за 4 часа само с чук.И да прена са 320 кг пшеница на гръб за по - малко от половин час.И ме боли гърба. Ръкоделието е истината. :ph34r: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted August 26, 2005 Share Posted August 26, 2005 А аз успях да изкъртя четири кубика бетон и камъни, два кубика дървен материал и към 300 кила железария за 4 часа само с чук.И да прена са 320 кг пшеница на гръб за по - малко от половин час.И ме боли гърба.Ръкоделието е истината. :ph34r: <{POST_SNAPBACK}> Яко, искам и аз Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pyroman Posted August 27, 2005 Share Posted August 27, 2005 Яко, искам и аз <{POST_SNAPBACK}> Предстои ми да пребирам 1,5 тона пшеница ако искаш да те повикам, а? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_Gudo Posted August 27, 2005 Share Posted August 27, 2005 Ся си поркам яко Ballantines и хапвам шоколадови бонбонки за мезе <{POST_SNAPBACK}> Женски не съ излагай ... кви са тия бонбони ... Предстои ми да пребирам 1,5 тона пшеница ако искаш да те повикам, а? <{POST_SNAPBACK}> Извикай ме след като ги пренесете да ядем на една маса ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted August 30, 2005 Share Posted August 30, 2005 Взех си шофорския изпит! Днес! <{POST_SNAPBACK}> Ехе, кой ще черпи Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted August 30, 2005 Share Posted August 30, 2005 малей, кажи като си купиш някакво возило да не излизам на улицата.бъзик. честито и дано дълго време не те спират куки.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted September 1, 2005 Share Posted September 1, 2005 (edited) bash$ mencoder tv:// -tv driver=v4l:width=512:height=384 -ovc lavc -lavcopts vcodec=mpeg4:vbitrate=1000 -oac mp3lame -lameopts cbr:br=128 -o out.avi разбрах как да си записвам от тунера PID USER PR NI VIRT RES SHR S %CPU %MEM TIME+ COMMAND 5715 afx 15 0 60784 27m 19m S 25.6 11.1 0:18.32 mencoder натоварване 26 % при големина 512 на 384 видеокомпресия: divx4 аудиокомпресия: mp3 lame баси тая Мария колко е перверзна само Edited September 1, 2005 by afx Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted September 1, 2005 Share Posted September 1, 2005 Взех си шофорския изпит! Днес! <{POST_SNAPBACK}> Като Емилиен? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted September 2, 2005 Share Posted September 2, 2005 Аз да се похваля. Днеска ми правих пункция на киста на гръбначния стълб. Замалко да ме парализират отново тея некадърници, по чудо ми се размина. Няма да се отървете толкова лено от мене. Благодаря на всички които ме подкрепиха, оценявам жеста. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
intense Posted September 2, 2005 Share Posted September 2, 2005 Аз да се похваля. Днеска ми правих пункция на киста на гръбначния стълб. Замалко да ме парализират отново тея некадърници, по чудо ми се размина. Няма да се отървете толкова лено от мене.Благодаря на всички които ме подкрепиха, оценявам жеста. <{POST_SNAPBACK}> С теб сме Аяуила! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted September 2, 2005 Share Posted September 2, 2005 С теб сме Аяуила! <{POST_SNAPBACK}> Още да се хваля, след месец започвам да си оправям магазина. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
juji Posted September 2, 2005 Share Posted September 2, 2005 Aquila, стискам ти палци за всичкоооооооооооооооооо Айде, току-виж съм започнала да харесвам гадинки и влечуги. Исками се да съм ти един от първите клиенти Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LPFC Posted September 2, 2005 Share Posted September 2, 2005 С теб сме Аяуила! <{POST_SNAPBACK}> Мисля,че бъркаш с името,ама карай. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted September 2, 2005 Share Posted September 2, 2005 Да се похваля с първият си клиент Aquila, стискам ти палци за всичкоооооооооооооооооо Айде, току-виж съм започнала да харесвам гадинки и влечуги. Исками се да съм ти един от първите клиенти <{POST_SNAPBACK}> Специално за теб, ще има много симпатични и приятни за гушкане гъдинки. Мисля,че бъркаш с името,ама карай. <{POST_SNAPBACK}> Не и е за първи път , нещо се бъзика с мен Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
intense Posted September 2, 2005 Share Posted September 2, 2005 Мисля,че бъркаш с името,ама карай. <{POST_SNAPBACK}> ЛПФЦ....не мисля,че бъркам! Ая...Aquila, ,можеш ли да ми кажеш кои гадинки са приятни за гушкане?!?!?! Ако има някои мекички,добре. Ама да не са спайдъри,чччччеееее :ph34r: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deyan Posted September 2, 2005 Share Posted September 2, 2005 Аз съм си харесал това зеленото животинче! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
intense Posted September 2, 2005 Share Posted September 2, 2005 Аз съм си харесал това зеленото животинче! <{POST_SNAPBACK}> ААААААААААААААААААААААААААААААААААААА! :ph34r: Само да те гепна Деъан! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LPFC Posted September 2, 2005 Share Posted September 2, 2005 ААААААААААААААААААААААААААААААААААААА! :ph34r: Само да те гепна Деъан! <{POST_SNAPBACK}> Оле,ти имаш сериозен проблем с четенето на латиница.За 2 поста обърка 3 имена. Respect! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
intense Posted September 2, 2005 Share Posted September 2, 2005 Оле,ти имаш сериозен проблем с четенето на латиница.За 2 поста обърка 3 имена.Respect! <{POST_SNAPBACK}> Добре ЛПФЦ.Мерси,че забеляза този факт,значи следиш внимателно всяко изявление в този форум Респект респект.... Искам да се изфукам,че съм качила един килограм! ....айде стига лиготия.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deyan Posted September 2, 2005 Share Posted September 2, 2005 Оле,ти имаш сериозен проблем с четенето на латиница.За 2 поста обърка 3 имена.Respect! <{POST_SNAPBACK}> Шегичка бе човек! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LPFC Posted September 2, 2005 Share Posted September 2, 2005 Добре ЛПФЦ.Мерси,че забеляза този факт,значи следиш внимателно всяко изявление в този форум Респект респект.... Искам да се изфукам,че съм качила един килограм! ....айде стига лиготия.... <{POST_SNAPBACK}> Стига,де.ЛПФЦ,ЛПФЦ. Искам да ви се изфукам,че ще си направя една салата от домати и краставици и ще гледам тенис. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted September 2, 2005 Share Posted September 2, 2005 Тя интестис е така - криви се на интересана :Р Аз да ви се пофаля - в 3.15 хващам влака и отпътувам към Сандански да се поразцепя! Ако се завърна, ако все още съм запазил нормалната функция на мисловно/говорния апарат - може и да се похваля със това, което помня Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted September 7, 2005 Share Posted September 7, 2005 Ще служа в Долна Митрополия . Дано след клетвата ме разпределят някъде по-близичко поне, че това е много в дивия. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortal_dreams Posted September 7, 2005 Share Posted September 7, 2005 az 6te vi se izfukma 4e hvanah letniq grip i 3 dena driskam s "LITRI" dano ne go hva6tate Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted September 7, 2005 Share Posted September 7, 2005 Той как го взе?! <{POST_SNAPBACK}> Ами от 8-10 опит т.е. гледай Такси (1) и ще разбереш. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts