Xciter Posted August 18, 2005 Share Posted August 18, 2005 С приятелката ми направихме 3 седмици заедно, и 5 дена без секс. Гадно е да те държат на сухо. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted August 18, 2005 Share Posted August 18, 2005 Като направиш 6 месеца, тогава пак ще говорим... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted August 18, 2005 Share Posted August 18, 2005 Познавам я от три години.:-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted August 18, 2005 Share Posted August 18, 2005 Познавам я от три години.:-) <{POST_SNAPBACK}> Аз от 7,8,9,10,11 клас - 5 години. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted August 23, 2005 Share Posted August 23, 2005 Пък аз онзи ден си купих апаратче и сега си снимам всичките си любими нещица. Ето едно. Пак същото. Много си го обичам Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted August 23, 2005 Share Posted August 23, 2005 (edited) Взех осем висши математики без (сериозни) трайни мозъчни увреждания и смятам да запиша още две (геометрични модели на вселената). Последните два изпита ги взех с 6. Edited August 23, 2005 by Aquila Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mandirimuniak Posted August 23, 2005 Share Posted August 23, 2005 (edited) Взех осем висши математики без (сериозни) трайни мозъчни увреждания и смятам да запиша още две (геометрични модели на вселената). Последните два изпита ги взех с 6. <{POST_SNAPBACK}> Ха ха ха... Аз пък ги учих 4 години вишу (бройката минава 40 заедно с информатиките ), сега ми остана само държавния. Дано го взема след месец и аз да има с какво да се хваля. Сега съм семестриално завършил. П.С. Грибачев 40 математики <{POST_SNAPBACK}> Ами в цялото висше предметите са горе долу толкова ( по около 10 на година) В това число обаче се включват и няколко информатики и още 3,4 общообразователни предмета (физическо, английски, психология) Edited August 24, 2005 by mandirimuniak Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted August 23, 2005 Share Posted August 23, 2005 (edited) Ха ха ха... Аз пък ги учих 4 години вишу (бройката минава 40 заедно с информатиките ), сега ми остана само държавния. Дано го взема след месец и аз да има с какво да се хваля. Сега съм семестриално завършил. П.С. Грибачев <{POST_SNAPBACK}> 40 математики Ами в цялото висше предметите са горе долу толкова ( по около 10 на година) В това число обаче се включват и няколко информатики и още 3,4 общообразователни предмета (физическо, английски, психология) <{POST_SNAPBACK}> Аз питах за математиките. Edited August 24, 2005 by Aquila Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blade13 Posted August 24, 2005 Share Posted August 24, 2005 Днеска се записах студент в европейският колеж...да знаете колко труден беше изпита само..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted August 24, 2005 Share Posted August 24, 2005 (edited) Мда, чували сме - кое тежи повече, едно кило желязо или едно кило памук... А пък тия, които си предплатят семестъра са сигурни. Edited August 24, 2005 by Runner Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted August 24, 2005 Share Posted August 24, 2005 Що не зема и аз да се изфукам Купих си Ферари 575 МАРАНЕЛО ама мачбокс липсват ми няколкостотин хилки в евро за да си го купя в мащаб 1:1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lestat Posted August 25, 2005 Share Posted August 25, 2005 Ми айде и аз да се похваля, взех книжка БЕГАЙ НАРОДЕ!!! П.П. Дано не се засичаме по кръстовищата Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted August 25, 2005 Share Posted August 25, 2005 Aз пък влизам в казарма ( хвалба ли е това?) и ще казвам сбогом наред на всички. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortal_dreams Posted August 25, 2005 Share Posted August 25, 2005 az pak 6te se izfukam s tova 4e v nas napravihme remont i sega mi e golqmo gusto kato hodq v noviq kenef s razmer na detska staq samo edno leglo lipsta! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted August 25, 2005 Share Posted August 25, 2005 az pak 6te se izfukam s tova 4e v nas napravihme remont i sega mi e golqmo gusto kato hodq v noviq kenef s razmer na detska staq samo edno leglo lipsta! <{POST_SNAPBACK}> Аз си нося леглото и се паркирам във вашия кенеф докато не приключи ремонта вкъщи Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted August 25, 2005 Share Posted August 25, 2005 Аз си нося леглото и се паркирам във вашия кенеф докато не приключи ремонта вкъщи <{POST_SNAPBACK}> После пак ми разправяй, че жените не били материалистки. Чу за нова къща и веднага се втурна да спиш в тях Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pi4aga Posted August 25, 2005 Share Posted August 25, 2005 днес анихилирах към 50 гъсеници инсектициди рулз Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mila Posted August 25, 2005 Share Posted August 25, 2005 QUOTE(snejko @ Aug 25 2005, 18:42 PM)Аз си нося леглото и се паркирам във вашия кенеф докато не приключи ремонта вкъщи sick1.gif После пак ми разправяй, че жените не били материалистки. Чу за нова къща и веднага се втурна да спиш в тях <{POST_SNAPBACK}> После пак ми разправяй, че (всички) мъжете били способни на съчувствие Абе ти преживявал ли си сериозен ремонт? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted August 25, 2005 Share Posted August 25, 2005 После пак ми разправяй, че жените не били материалистки. Чу за нова къща и веднага се втурна да спиш в тях <{POST_SNAPBACK}> Ма аз такова...дори тоалетната хартия ще си нося, няма да се възползвам от никакви материални блага. Пък и не е ли вярно, че човек се извисява духовно най-добре когато е до шията затънал в лайна? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted August 25, 2005 Share Posted August 25, 2005 (edited) После пак ми разправяй, че (всички) мъжете били способни на съчувствие Абе ти преживявал ли си сериозен ремонт? <{POST_SNAPBACK}> Ремонт ? Така ли му се вика вече? Ма аз такова...дори тоалетната хартия ще си нося, няма да се възползвам от никакви материални блага. Пък и не е ли вярно, че човек се извисява духовно най-добре когато е до шията затънал в лайна? <{POST_SNAPBACK}> Приятно извисяване тогава Едит: Георги, на ЛС ще ти споделя, че много офтопик се получи, заради мен! Edited August 25, 2005 by sincity Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted August 25, 2005 Share Posted August 25, 2005 Ти какво сега? Като ще ходиш да те извисяват в казармата и нещо яд те е хванал на хората, а? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted August 25, 2005 Share Posted August 25, 2005 Аз пък ще се "похваля" ей с това. Ако някой ми намери работа ще го черпая, ама мноооооооооогооооооооо Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted August 25, 2005 Share Posted August 25, 2005 (edited) Аз пък ще се "похваля" ей с това.Ако някой ми намери работа ще го черпая, ама мноооооооооогооооооооо <{POST_SNAPBACK}> Ето сега е момента да станеш новия Джералд Даръл Е да...имал е семейство...и други животни Edited August 25, 2005 by snejko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted August 25, 2005 Share Posted August 25, 2005 (edited) Ето сега е момента да станеш новия Джералд Даръл <{POST_SNAPBACK}> Невъзможно, той е единствен, никога няма да има човек като него. А и той е имал ръце и семейство и акъл "Инвалиди невзимаме на работа при нас" Директорът на Зоопарк София Е да...имал е семейство...и други животни <{POST_SNAPBACK}> :smile: Edited August 25, 2005 by Aquila Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted August 26, 2005 Share Posted August 26, 2005 Ся си поркам яко Ballantines и хапвам шоколадови бонбонки за мезе Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts