afx Posted August 8, 2005 Share Posted August 8, 2005 Scorpy, честито брат абре.. ти не беше ли студент вече?! тва да не е някаква втора специалност от тебе.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
laury Posted August 8, 2005 Share Posted August 8, 2005 ami skorpi,4estito i tozi pyt da go izkara6 do kraq,ei taka,sega az da se pohvalq,imam si 4isto novi4yk 32' TV,koito si go podarih za rojdeniq den da sym si jiv i zdrav. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted August 8, 2005 Share Posted August 8, 2005 ПРИЕТ СЪМ В СОФИЯ НА ПЪРВО КЛАСИРАНЕ СПЕЦИАЛНОСТ ФИЗИКА!!!!ААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА <{POST_SNAPBACK}> Айдееее почна се Големия Купон, Голямото Чукане и Голямата Мизерия. Айде честит ти предстоящ студенски живот, Скорпи! На мен ми липсва ужасно Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted August 8, 2005 Share Posted August 8, 2005 Най-сетне да се похваля и аз със нещо мъничко. Преди няколко месеца (по време на сесията) тъй като нямах какво друго да правя се хванах и за два дни преведох Point2Play - графичният мениджър на cedega (програма базирана на Wine, която служи за да подкарате повечето игри за windows под Linux). Програмата е платена по принцип и съответно не е свободен софтуер но все пак мисля че си заслужаваше: http://transgaming.org/i18n/ ето и снимка на десктопа ми http://aph3x.hit.bg/snapshot6.png Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zrka Posted August 10, 2005 Share Posted August 10, 2005 (edited) Ми да се изфукам и аз : 1.направих 67 фрага до сега в сървара на залата (гладен админ VS алчни комари *team) 2.Мацката която сам си харесал се върна днес от морето 3.изключиха ме от колежа за пореден път (трети) Айде спрете да се хвалите с тея университети,знаете ли колко е гадно офф/ някой може ли да ми каже каде има смислени паралелки ЗАДОЧНО !!! Edited August 10, 2005 by zrka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted August 10, 2005 Share Posted August 10, 2005 офф/някой може ли да ми каже каде има смислени паралелки ЗАДОЧНО !!! <{POST_SNAPBACK}> Ми зависи за какво те интересува!!Ако искаш да учиш компютърни системи и технологии в ТУ можеш без особен проблем да влезнеш задочно защото бала е изключително нисък!!За хора като мен които искат да отърват казармата тая фатка не върви Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted August 11, 2005 Share Posted August 11, 2005 Искам да се изфукам, че си купих асус 9550 ге/тд и летиииииииииии Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
second.life.syndrome Posted August 11, 2005 Share Posted August 11, 2005 Вече официално съм с факултетен номер 0529002 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kman® Posted August 11, 2005 Share Posted August 11, 2005 Честито HemophiliacInMe, а къде точно си приета и това ли беше сред първите ти желания (първото) за ВУЗ ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted August 11, 2005 Share Posted August 11, 2005 Вече официално съм с факултетен номер 0529002 <{POST_SNAPBACK}> Надявам се специална педагогика Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeGor Posted August 11, 2005 Share Posted August 11, 2005 Аз така и не разбрах защо моят е 2738.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted August 11, 2005 Share Posted August 11, 2005 И аз съм приет в ПУ Политология и съм много доволен Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
second.life.syndrome Posted August 11, 2005 Share Posted August 11, 2005 Надявам се специална педагогика <{POST_SNAPBACK}> Специална педагогика, ПУ, първо желание, първо класиране Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted August 11, 2005 Share Posted August 11, 2005 Специална педагогика, ПУ, първо желание, първо класиране <{POST_SNAPBACK}> а котка имаш ли? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mandirimuniak Posted August 11, 2005 Share Posted August 11, 2005 Вече официално съм с факултетен номер 0529002 <{POST_SNAPBACK}> Еми всеки луд с номера си Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted August 11, 2005 Share Posted August 11, 2005 (edited) ve4e znam kak se pi6e cvetno.... Edited August 11, 2005 by zlobil Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maddrum Posted August 11, 2005 Author Share Posted August 11, 2005 хахха честито на всички студенти И помнете добрия студент ходи на всички изпити...на редовен, на поправка.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted August 11, 2005 Share Posted August 11, 2005 Факултетен номер 60035, СУ, Физика. Вече официално мога да се нарека студент :] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted August 11, 2005 Share Posted August 11, 2005 Абе гледам че много студенти сте тука...та да питам нещо. Има ли някакъв справочник, в който да пише специалностите в различните ВУЗ-ове, балообразуващи и тем подобни. Има такава книжка за гимназиите, та викам що да няма и за университетите. Ако някой може да каже дали има въобще и отде може да се вземе......много ще го уважавам Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted August 11, 2005 Share Posted August 11, 2005 Хе хе, малко късно си се сетил за това май. Иначе мисля че едно време продаваха такава книжка в книжарницата до ПУ-то. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted August 11, 2005 Share Posted August 11, 2005 Абе гледам че много студенти сте тука...та да питам нещо. Има ли някакъв справочник, в който да пише специалностите в различните ВУЗ-ове, балообразуващи и тем подобни. Има такава книжка за гимназиите, та викам що да няма и за университетите. Ако някой може да каже дали има въобще и отде може да се вземе......много ще го уважавам <{POST_SNAPBACK}> Има, струва 7-8 лева, и информацията в нея често е невярна Най-хубаво си купи справочник от всеки университет, в който искаш да кандидатстваш Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zrka Posted August 12, 2005 Share Posted August 12, 2005 Да се похвала и с VGA-to от потписа Аз бях първо КСТ после ЕТ сега сам Електроника (бях ) на някои хора просто не им е писано да завършат .Та викаш в ПУ-то с какъв бал са влизали задочно (Аз сам минал казарма а и работя) пиши на ПМ че всеки път трябва да се хвала за нещо ама то няма за кво Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted August 12, 2005 Share Posted August 12, 2005 Хе хе, малко късно си се сетил за това май. Иначе мисля че едно време продаваха такава книжка в книжарницата до ПУ-то. <{POST_SNAPBACK}> Не е късно, щото аз след 2 години ще ставам студент евентуално. Не съм се засилил още този сезон на почвам. Сега само опипвам почвата така да се каже Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted August 12, 2005 Share Posted August 12, 2005 Хайде като сте почнали да се хвалите студентите и аз да се похваля!!Мен ме приеха на сумати места но аз се записах в Техническия защото ме влече техниката!!За сега на второ класиране съм специалност Електротехника но почти сигурно е че ще мина на първото ми желание демек Електроника Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted August 12, 2005 Share Posted August 12, 2005 jozo.. еми (да те наплаша малко) стискай палци да си електроника че електротехниките .. кирчев ги гърчи повечко (хо хо хооо) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts