KnoppiX Posted August 3, 2005 Share Posted August 3, 2005 Аре ако и тя се усмихне като тебе и направо може да се земете Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted August 4, 2005 Share Posted August 4, 2005 Шест шева на крака без упойка. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
second.life.syndrome Posted August 4, 2005 Share Posted August 4, 2005 Искам пък да ви се изфукам с... Ей това: Obi4am si te, gad takava ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted August 4, 2005 Share Posted August 4, 2005 @HemophiliacInMe - а така! като се обичат младите .. да се вземат! пък ние ще помагаме с каквото можем Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted August 4, 2005 Share Posted August 4, 2005 Шест шева на крака без упойка. <{POST_SNAPBACK}> Да не скочи от Античния ??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted August 4, 2005 Share Posted August 4, 2005 (edited) Да не скочи от Античния ??? <{POST_SNAPBACK}> Не ходих на масовка, кофти настроение, невнимание и прас... три годишен шев се отвори. Edited August 4, 2005 by Aquila Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOKOMOTIVcho Posted August 4, 2005 Share Posted August 4, 2005 Шампион на България по футбол при деца "А" група за 2003 година П.С В момента съм юноша младша възраст (за пояснение) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasil088 Posted August 4, 2005 Share Posted August 4, 2005 Сбъдна се желанието ми да имам обект с много работа,пари и красиви жени,които могат да бъдат твои Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted August 4, 2005 Share Posted August 4, 2005 Сбъдна се желанието ми да имам обект с много работа,пари и красиви жени,които могат да бъдат твои <{POST_SNAPBACK}> Да не би да си станал водопроводчик в публичен дом? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasil088 Posted August 4, 2005 Share Posted August 4, 2005 Да не би да си станал водопроводчик в публичен дом? <{POST_SNAPBACK}> Не позна.Асансьорен техник съм в Новотела,ако това задоволява любопитството ти. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted August 5, 2005 Share Posted August 5, 2005 Не позна.Асансьорен техник съм в Новотела,ако това задоволява любопитството ти. <{POST_SNAPBACK}> сега остава и да ни убедиш, че със заплатата на асансьорен техник успяваш да си земеш жените, които си знаят цената. а пък ние ще отидем да гледаме в гората с лилавите крави как един мармот увива шоколада с лапички........ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted August 5, 2005 Share Posted August 5, 2005 Ми начи наи-големия ми успех за сега е че си взех изпита по математика след 7 клас!А именно заради това че на предишния ден(или поне на предишните 2-3 дена)нищо не бях учил!Някои ше си каже, че в момента ви бъзикам, но съм адски прав!Тъи като за годината завърших с четворка по математика на изпита се очакваше да изкарам около 2.50-3.25 някъде а аз пък взех че изкарах 3.688!Направо да не повярваш!Докато на изпита по БГ за които се бях готвил цели 4-5 дена и си мислех че ша изкарам около 4.25-5.00, изкарах 3.25!И тва всичко като се има напредвид, че през годината не съм ходил на никакви пробни изпити(е ходех на курсове ама там се бях зарибил по едно момиче, така че нямаше фаида от тях)!За сметка на това ме приеха в Механото за което много се кефя! <{POST_SNAPBACK}> Пич, ако с това се гордееш...жална ти майка... И аз така като тебе след 7-и клас не барнах нищичко, ама после изкарах по литература 2 и по математика 5.00, след което влязох в МГ-то. Ама дори и тогава осъзнавах, че не е повод за гордост това, защото ако си бях седнал малко на задните част, щях да вляза в ЕГ. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted August 5, 2005 Share Posted August 5, 2005 Забележете само колко са паднали критериите. Няма какво друго да коментирам... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Бегемот Posted August 5, 2005 Share Posted August 5, 2005 След няколко дена приятелката ми се връща от чужбина <{POST_SNAPBACK}> Ами и аз се отървах от един долен и мръсен вампир Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
unikal4e Posted August 6, 2005 Share Posted August 6, 2005 (edited) Пич, ако с това се гордееш...жална ти майка...И аз така като тебе след 7-и клас не барнах нищичко, ама после изкарах по литература 2 и по математика 5.00, след което влязох в МГ-то. Ама дори и тогава осъзнавах, че не е повод за гордост това, защото ако си бях седнал малко на задните част, щях да вляза в ЕГ. <{POST_SNAPBACK}> Ъъъ, обърка ли нещо или наистина 2ка по литература? Щото с 2ка никаде нема те земат, пише се, че не си изкарал изпита (дори и само по 1 предмет да е). Поне сега е така де. Но за това съм сигурен, преди годинка и нещо като гандидатствах един приятел искара точно 2ка по литература и си го резнаха. EDIT: Мишо, 10x за инфото =). Edited August 6, 2005 by unikal4e Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mi6o_ Posted August 6, 2005 Share Posted August 6, 2005 Ъъъ, обърка ли нещо или наистина 2ка по литература? Щото с 2ка никаде нема те земат, пише се, че не си изкарал изпита (дори и само по 1 предмет да е). Поне сега е така де. Но за това съм сигурен, преди годинка и нещо като гандидатствах един приятел искара точно 2ка по литература и си го резнаха. <{POST_SNAPBACK}> Уникалче погледни инфото на Асасина да видиш кой набор е човека.И по мое време се кандидатстваше така..даже можеше да не се държи въобще БЕЛ ако искаш и с оценката по математика да се кандидатства и в ЕГ.И затова от моя випуск повечето в ЕГ са математици защото просто почти винаги оценките по математика са по-високи от тези по БЕЛ. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorikkk Posted August 7, 2005 Share Posted August 7, 2005 е па мен ме взеха в ПУ-то... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted August 7, 2005 Share Posted August 7, 2005 Моят най-голям успех (за сега) е че влязох в ЕГ "Иван Вазов". Имах 4 по литература, 5 по математика и ме приеха с английски. И номерът е че тези оценки ги изкарах без грам частен урок Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maddrum Posted August 7, 2005 Author Share Posted August 7, 2005 Не съм се къпал 24 часа....вкиснах се! С темповете с които се движи оправянето на водата в Плд утре ще ви се похваля с 48 часа без душ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dnikolaev43 Posted August 7, 2005 Share Posted August 7, 2005 Не съм се къпал от 48 часа.Вчера не можах защото ни извикаха от БЧК да помагамена хората от Триводици и да им даваме одеала и храна. Та исках да се изфукам , че вчера ми беше първата такава акция . Нямате си и на представа какво е там всички са отчаяни и нещасни.Ония откъснат мост макар че го видях със собствените си очи още не мога да повярвам че реката го е отнесла. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maddrum Posted August 7, 2005 Author Share Posted August 7, 2005 Не съм се къпал от 48 часа.Вчера не можах защото ни извикаха от БЧК да помагамена хората от Триводици и да им даваме одеала и храна.Та исках да се изфукам , че вчера ми беше първата такава акция . Нямате си и на представа какво е там всички са отчаяни и нещасни.Ония откъснат мост макар че го видях със собствените си очи още не мога да повярвам че реката го е отнесла. <{POST_SNAPBACK}> Похвално Ей такива хвалби да се 4уват Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oTkopEMaHaMaMa Posted August 7, 2005 Share Posted August 7, 2005 Мен пък ме взеха в УХТ (бивше ВИХВП)...малко гадна спец, ама да се надявам, че ако до 3-то класиране не се освободи място там дето искам, то поне ще мога да се прехвърля догодина . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted August 7, 2005 Share Posted August 7, 2005 Айде като ще се фукаме - 5.25 в Софийски Университет и 5.30 в Пловдивски Университет - резултати от изпитите ми по физика. Ако са ме приели - ще се изфукам допълнително :Р Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted August 7, 2005 Share Posted August 7, 2005 Налях си вода от мазето. Ще се къпя. Много съм щастлив, щото помен от вода нямаше от вчера вечерта, и цял ден я чакам, а тя не идва.... Освен това направих една седмица с приятелката. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted August 8, 2005 Share Posted August 8, 2005 ПРИЕТ СЪМ В СОФИЯ НА ПЪРВО КЛАСИРАНЕ СПЕЦИАЛНОСТ ФИЗИКА!!!! ААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts