kotora Posted February 26 Share Posted February 26 Честито и много безаварийни километри. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted February 26 Share Posted February 26 4 hours ago, DON_CHEFO said: Wutututu. Хубава колица. Честито. Па и ако ми пратиш клипче със звука и bov как звучи... Още по-добре. Моя изобщо не се чува. На мен даже ми идва в повече звука... че предния собственик я е оборудвал с downpipe и малко по-звучни гърнета. Като ритне турбината - става шумничко Сега ми е момента да потърся адресите на всичките маторджии, дето ми гърмяха по булеварда до блока Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stasio Posted February 26 Share Posted February 26 7 minutes ago, Antares said: На мен даже ми идва в повече звука... че предния собственик я е оборудвал с downpipe и малко по-звучни гърнета. Като ритне турбината - става шумничко Сега ми е момента да потърся адресите на всичките маторджии, дето ми гърмяха по булеварда до блока Еййййй, сега и ти ще станеш като тях Изглежда супер колицата Безаварийно и много да й се радвате Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted February 26 Share Posted February 26 1 hour ago, Antares said: На мен даже ми идва в повече звука... че предния собственик я е оборудвал с downpipe и малко по-звучни гърнета. Като ритне турбината - става шумничко Сега ми е момента да потърся адресите на всичките маторджии, дето ми гърмяха по булеварда до блока На трета до лютеницата и пускаш газта... :D. Демба, дали ще доживея да имам кочина само за извращения.... Или 240Z fairlady. Нещо съм залитнал последно време по тия дръти Нисани. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted February 27 Share Posted February 27 8 hours ago, DON_CHEFO said: На трета до лютеницата и пускаш газта... :D. Демба, дали ще доживея да имам кочина само за извращения.... Или 240Z fairlady. Нещо съм залитнал последно време по тия дръти Нисани. Абе още ме е шубе, честно казано. Дай да ѝ свикна, че да не приключа като класически беемвист... И т'ва даже не е STI. Не ми се мисли какво чудовище ще е STI-a. За зверове като EVO-та, GT-R-и не ми се и мисли... Иначе явно си падаш по хубавите Нисани Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted February 27 Share Posted February 27 17 hours ago, Antares said: Subaru WRX 2017 Честито, със здраве да си я караш! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted February 27 Share Posted February 27 От BMW на Subaru, това се казва ъпгрейд. Добре дошъл при правилните производители на коли. Честито. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted April 2 Share Posted April 2 (edited) On 2/26/2024 at 11:32 PM, Antares said: Абе още ме е шубе, честно казано. Дай да ѝ свикна, че да не приключа като класически беемвист... И т'ва даже не е STI. Не ми се мисли какво чудовище ще е STI-a. За зверове като EVO-та, GT-R-и не ми се и мисли... Иначе явно си падаш по хубавите Нисани Всичко е заради Асето Корса и безкрайните модове. Като не може в реалността.... Поне на игра. Edited April 2 by DON_CHEFO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted April 4 Share Posted April 4 Мина пробния период преди месец и бях приятно изненадан от Мениджърката ми. Годишен бонус, малко над 1 заплата Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted April 12 Share Posted April 12 Този китаец със смешното име Fnirsi 2C23T от Алиекспрес се оказа най-якия и достъпен уред за любителите на електроника. Това включва мултимер, двуканален осцилоскоп (10 MHz, 50 MS/s) и сигнален генератор в едно устройство побиращо се в шепата. Изработката е супер качествена и уреда мери каквото ти дойде на акъла с изумителна точност. Цената - на мен ми дойде към $87 канадски тугрика, което е буквално нищо за всичките възможности на това чудо. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted April 16 Share Posted April 16 Осигурих транспорта на колелото Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted April 16 Share Posted April 16 Честито! И аз го мисля.. защо си предпочел “обратен” багажник? По-къс покрив?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted April 17 Share Posted April 17 9 hours ago, Antares said: Осигурих транспорта на колелото Честито! Ама на мен колелото повече ми харесва! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted July 24 Share Posted July 24 Скорошната ми нова придобивка... отново, доволен съм . C450/C43, 367 коня бензин. 4.9 сек до 100. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARPAnet Posted July 24 Share Posted July 24 Честито, голяма бегачка :))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 24 Share Posted July 24 Със здраве да си я караш. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chasti Posted July 25 Share Posted July 25 (edited) Пак няма място за колелото Добре поне, че е на малко километри И вътре ако е с черна кожа ще е супер! Edited July 25 by chasti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted July 25 Share Posted July 25 Мерси :). chasti, ако говориш за мен, майната му на колелото, тази година да съм го карал веднъж.. Километрите реалните са 170 000. Да, черен кожен салон, (почти) всички екстри, AMG червени колани и т.н. Доста по-стабилна от предната, 4х4, на завои особено, и с настройката на твърдостта на окачването още повече. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chasti Posted July 25 Share Posted July 25 Бъзикам се човек, супер е, честито! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted July 25 Share Posted July 25 Честито @tedy! Много добре изглежда! Много безаварийни километри. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted July 26 Share Posted July 26 Оооо, Теди…. на лукса, а? Честито и безаварийно! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Danzki Posted July 26 Share Posted July 26 Честито! Снощи към 18:30 ти ли беше на ОМВ -то на България? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted July 26 Share Posted July 26 4 hours ago, Danzki said: Честито! Снощи към 18:30 ти ли беше на ОМВ -то на България? Мерси. Не, не съм бил аз. Друг ли има със същата кола в Плд? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chasti Posted July 26 Share Posted July 26 (edited) Аре като сте много отворени Има пълно каско в Булстрад! Edited July 26 by chasti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Danzki Posted July 27 Share Posted July 27 9 hours ago, tedy said: Мерси. Не, не съм бил аз. Друг ли има със същата кола в Плд? Не огледах дали е точно същата, защото бързах. Видях сребристо комби и ми мина през ума, че може да е твоето. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts