Grimjaur Posted December 22, 2016 Share Posted December 22, 2016 И други неща чакат на опашката... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted December 23, 2016 Share Posted December 23, 2016 За 10 години трудов стаж, доживях да взема 13-та заплата най-накрая. Също няколко стотачки увеличение на заплатата и служебен автомобил. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 23, 2016 Share Posted December 23, 2016 Поздравления! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted December 23, 2016 Share Posted December 23, 2016 За 10 години трудов стаж, доживях да взема 13-та заплата най-накрая. Също няколко стотачки увеличение на заплатата и служебен автомобил. Първия набор дето дипломата да му върши работа. Браво. Ето кой ще черпи Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted December 23, 2016 Share Posted December 23, 2016 За шетнадесетте годинки 'дето имам зад гърба само един път съм взимал 13-та.И то беше, когато работих в бюджетния сектор...дет'се вика бях половин държавен служител.И то не беше пълна 13-та...баси... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 23, 2016 Share Posted December 23, 2016 Жоре, батьовата - Йегера, шкембенце в масло и ушички на скара обичам. С бира няма да те товаря, че покрай мен ще ти иде 13-тата... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted December 23, 2016 Share Posted December 23, 2016 Аз откакто съм трудоспособен нямам празна година Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted December 23, 2016 Share Posted December 23, 2016 Дано да продължава така и в следващите години, понеже и аз преди доста време на много пъти съм взимал 13-та, а една година взех дори 14-та и 1/2 (точно в най-голямата криза - шефът по онова време беше готин и все намираше пари отнякъде), но за съжаление следващите шефове, които застъпиха след него вече не бяха толкова активни и приключиха с бонус-заплатите. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted December 23, 2016 Share Posted December 23, 2016 Благодаря ви! Дано наистина така продължава и за напред! Сега остава само едно нещо дето ни липсва, живот и здраве 2017 и с него ще се похвалим. Имаме напредък, ама трябва още много работа. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 23, 2016 Share Posted December 23, 2016 Къщата или второто? Щото всичко иска работа хахахаха Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted December 23, 2016 Share Posted December 23, 2016 Хахахаха. Второто дете ще е на по-следващ етап, за къщата става въпрос. Тя е построена тоест, но имам доста довършителни работи за да се изместим. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted December 24, 2016 Share Posted December 24, 2016 За 10 години трудов стаж, доживях да взема 13-та заплата най-накрая. Също няколко стотачки увеличение на заплатата и служебен автомобил. Честито и още по-големи успехи занапред! Аз спрях да взимам 13-та заплата, когато се преместих на този континент. Тук на това му викат годишни бонуси и ги дават по различно време (но пък не за всеки), като в моята фирма е в края на май някъде (което пак не толкова лошо, щото точно ми идват за рождения ден). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted December 24, 2016 Share Posted December 24, 2016 Мене пък ме прецакаха с бонуса, въпреки, че последните 2 месеца работя за 2ма души, също и отпуска не ми дадоха.Но пък на колежката ми, която е в болничен от 2 месеца, заради проблеми със бременността са й дали бонус. Та след нова година при първа възможност им тегля майните и си тръгвам с 200 Обяснение разбира се ще искам, но подозирам, че ще е адски неадекватно. Или ще ми бъде казано, че р по моя вина. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEMO Posted December 24, 2016 Share Posted December 24, 2016 (edited) Аз пък си получих дължимите пари от бившия ми "работодател" след две години дела... Edited December 24, 2016 by HEMO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 24, 2016 Share Posted December 24, 2016 Туй също е голямо постижение Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEMO Posted December 24, 2016 Share Posted December 24, 2016 Туй също е голямо постижение Да...и малко душевно удовлетворение... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 26, 2016 Share Posted December 26, 2016 Живот и здраве, къде август месец ще станем четирима. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted December 26, 2016 Share Posted December 26, 2016 Поздравления, честито! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted December 26, 2016 Share Posted December 26, 2016 Ехеееее, ти да видиш Живи и здрави, сАтанасе Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 26, 2016 Share Posted December 26, 2016 Живот и здраве, къде август месец ще станем четирима. Браво! Здраве да има! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
awen Posted December 26, 2016 Share Posted December 26, 2016 (edited) :ха.... Edited December 26, 2016 by awen Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted December 26, 2016 Share Posted December 26, 2016 Честито, Танасе! Живи и здрави Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted December 26, 2016 Share Posted December 26, 2016 (edited) Живи и здрави, дано всичко да е наред! Честито, Атанасе! Edited December 26, 2016 by gal4enceto Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted December 26, 2016 Share Posted December 26, 2016 Живот и здраве, къде август месец ще станем четирима. Честито, Атанасе! Ей тва е мъжка приказка! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted December 28, 2016 Share Posted December 28, 2016 Днес ми беше пъвият работен ден на новата работа - жуниор уеб програмист. И за награда си взех този плъх Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts