Antares Posted October 14, 2015 Share Posted October 14, 2015 ММмдаааа... и наскоро си отворих профила, дето не го бях пипал от две години и... изтрих половината неща. Като почнах да работя с някои от нещата, които съм си писал по скиловете, установих колко малко разбирам от тях... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted October 26, 2015 Share Posted October 26, 2015 Йеааа, 1200D. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted October 31, 2015 Share Posted October 31, 2015 Дойде ми камерката в понеделник трябва да взема карта и ще видя в действие как е За тия пари толкоз. Чудя се дали да си взимам още 1-2 батерии,че не знам колко ще изкара на ските Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted October 31, 2015 Share Posted October 31, 2015 80 min with 1080p30 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted October 31, 2015 Share Posted October 31, 2015 За ските мисля да пробвам с 960p 60fps 4:3 e. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted October 31, 2015 Share Posted October 31, 2015 Пробвай - няма да ти хареса (качеството спрямо 1080р)...имам същия режим на моята камера. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted October 31, 2015 Share Posted October 31, 2015 (edited) Като му дойде времето ще видим. 2 батерии+зарядно 10$ Edited October 31, 2015 by kotora Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted November 2, 2015 Share Posted November 2, 2015 Чисто нови 16" за зимата. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted November 2, 2015 Share Posted November 2, 2015 Ако не бях видял етикета, щях да помисля, че си взел Алпин 5, но изборът ти е също толкова добър, знаейки отзивите за петицата на сноутрак. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEMO Posted November 2, 2015 Share Posted November 2, 2015 Новичък компактен ултразуум Panasonic TZ-70 -> http://www.panasonic.com/uk/consumer/cameras-camcorders/lumix-digital-cameras---point-and-shoot/superzoom-cameras/dmc-tz70.html Прясно донесен от Малайзия за смешни пари :-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted November 2, 2015 Share Posted November 2, 2015 Ако не бях видял етикета, щях да помисля, че си взел Алпин 5, но изборът ти е също толкова добър, знаейки отзивите за петицата на сноутрак. Всеки казва, че са без забележка и за това заложих на тях. Ако не ползвах отстъпки със сигурност щях да купя Nokian WR D4, но при моите хора не ги предлагат... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted November 7, 2015 Share Posted November 7, 2015 Аз пък да се изфукам, че най-важния за мен човек днес е рожденник Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted November 9, 2015 Share Posted November 9, 2015 Една година от сватбата и 2813 дни откакто се познаваме с моята прекрасна съпруга! Обичам те! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted November 9, 2015 Share Posted November 9, 2015 И аз те обичам много! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted November 10, 2015 Share Posted November 10, 2015 (edited) Ъп към i5-2500 2nd hand на 1/2 цената на нов. Бавно и славно, стъпка по стъпка към Oculus Rift System Requirements Edited November 10, 2015 by exabyte Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 14, 2015 Share Posted November 14, 2015 Страхотно за нек'ви си 35 ле'а.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted November 14, 2015 Share Posted November 14, 2015 ако е за оня гроб тошибата ... жалко за поставката, иначе да тия с повдигането под ъгъл са много удобни Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted November 14, 2015 Share Posted November 14, 2015 И аз това щях да кажа - такава хубава поставка да хаби...отделно, че сигурно щях да му я намеря на половин цена. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted November 14, 2015 Share Posted November 14, 2015 Бахти как му сипаха майна Искам да се похваля, че краката ми миришат! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted November 14, 2015 Share Posted November 14, 2015 (edited) сайт за поставката впрочем? че жената си купи един един гроб ацер ... блек опс 3ката поне да се охлажда нормално aaaa тя била 15,6..не става Edited November 14, 2015 by host Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted November 14, 2015 Share Posted November 14, 2015 сайт за поставката впрочем? че жената си купи един един гроб ацер ... блек опс 3ката поне да се охлажда нормално Не питай Виден за сайт...той не знае откъде да купува и затова винаги го цакат отгоре - ето ти 3 български сайта с 10+ лева надолу: цък, цък, цък. Китайски такъв с още по-ниска цена няма да давам, че много се чака, знаеш... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEMO Posted November 14, 2015 Share Posted November 14, 2015 Yamaha 600-ка в гаража ;-) Слушал съм много тая година,Дедо Коледа се отби рано...Дано времето да е все така топличко да бръмчим ;-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted November 14, 2015 Share Posted November 14, 2015 Гроб ама тръгва блек опс нали ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted November 14, 2015 Share Posted November 14, 2015 Yamaha 600-ка в гаража ;-) Слушал съм много тая година,Дедо Коледа се отби рано...Дано времето да е все така топличко да бръмчим ;-) честито..... и аз бях преди дилемата дали да се метна пак на нещо шосейно но нещо ме е страх че някой ще ме убие....та след дълго чудене дали да е kawi z750 или KTM exc 530 преди няколко дни финализирахме сделката за КТМ-а Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEMO Posted November 14, 2015 Share Posted November 14, 2015 честито..... и аз бях преди дилемата дали да се метна пак на нещо шосейно но...Ктм-а е звяр,ама не ми допадат кросовите,аз съм по туристически насочен...Пък и съчетавам полезното с приятното-много ми е кеф като имам работа по центъра да си избръмча с мотора вместо да търся къде да паркирам.И не ме лови противната измишльотина "синя зона" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts