Jump to content
BulForum.com

Искам пък да ви се изфукам с.....

Recommended Posts

ММмдаааа... и наскоро си отворих профила, дето не го бях пипал от две години и... изтрих половината неща. Като почнах да работя с някои от нещата, които съм си писал по скиловете, установих колко малко разбирам от тях...

• 2 weeks later...
  • Replies 11.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Дойде ми камерката :) в понеделник трябва да взема карта и ще видя в действие как е :) За тия пари толкоз.

Чудя се дали да си взимам още 1-2 батерии,че не знам колко ще изкара на ските :( 

12115529_1211871282173238_86513453051885

Ако не бях видял етикета, щях да помисля, че си взел Алпин 5, но изборът ти е също толкова добър, знаейки отзивите за петицата на сноутрак. :thumbsup:

Ако не бях видял етикета, щях да помисля, че си взел Алпин 5, но изборът ти е също толкова добър, знаейки отзивите за петицата на сноутрак. :thumbsup:

Всеки казва, че са без забележка и за това заложих на тях. Ако не ползвах отстъпки със сигурност щях да купя Nokian WR D4, но при моите хора не ги предлагат...

Една година от сватбата и 2813 дни откакто се познаваме с моята прекрасна съпруга!

Обичам те!  :shy:  :love  :wub:

сайт за поставката впрочем? че жената си купи един един гроб ацер ... блек опс 3ката поне да се охлажда нормално :D

aaaa тя била 15,6..не става

Edited by host

сайт за поставката впрочем? че жената си купи един един гроб ацер ... блек опс 3ката поне да се охлажда нормално :D

Не питай Виден за сайт...той не знае откъде да купува и затова винаги го цакат отгоре - ето ти 3 български сайта с 10+ лева надолу: цък, цък, цък. Китайски такъв с още по-ниска цена няма да давам, че много се чака, знаеш...

Yamaha 600-ка в гаража ;-) Слушал съм много тая година,Дедо Коледа се отби рано...Дано времето да е все така топличко да бръмчим ;-)

честито..... и аз бях преди дилемата дали да се метна пак на нещо шосейно но нещо ме е страх че някой ще ме убие....та след дълго чудене дали да е kawi z750 или KTM exc 530 преди няколко дни финализирахме сделката за КТМ-а 

честито..... и аз бях преди дилемата дали да се метна пак на нещо шосейно но...
Ктм-а е звяр,ама не ми допадат кросовите,аз съм по туристически насочен...Пък и съчетавам полезното с приятното-много ми е кеф като имам работа по центъра да си избръмча с мотора вместо да търся къде да паркирам.И не ме лови противната измишльотина "синя зона" :lol: