zlobil Posted August 20, 2008 Share Posted August 20, 2008 sled 6 meseca tarsene , ogledi po salonite i nqkolko patuvaniq izvan grada naj nakraq ..... audi a6 2003ta godina vsi4ki vazmojni ekstri za modela Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted August 20, 2008 Share Posted August 20, 2008 Кога ша го полеем? + заведението в Крумово, за което така и не ни покани, + новото АТВ, + старото АТВ.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 20, 2008 Share Posted August 20, 2008 Васко ако както си седиш видиш червена точка да пълзи към слепоочието или челото ти - не се изненадвай Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted August 20, 2008 Share Posted August 20, 2008 [offtopic]Най-накрая някой да се похвали с нещо стойностно[/offtopic] Злоба, честито и безаварийно! И по-малко злоба по пътищата ;] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted August 20, 2008 Share Posted August 20, 2008 за заведението не малко пъти съм ви казвал на последното каране пак ви казах и те така ........ вие сте несериозни Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted August 20, 2008 Share Posted August 20, 2008 sled 6 meseca tarsene............. За 50 лв. с Виден ще ти изрисуваме аватара на предния капак. П.П. За още 50 - ще го направим и да се движи. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted August 20, 2008 Share Posted August 20, 2008 ггагакс йагайс хйакс фхгфйхс фхсф хасхах хаха ах ахах ха х аха г4 в4й га5йвц54а4внц5хйа45цайахахахахххахахаа КУЛТ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 20, 2008 Share Posted August 20, 2008 (edited) За 50 лв. с Виден ще ти изрисуваме аватара на предния капак. П.П. За още 50 - ще го направим и да се движи. Пламене свали ме от коня направо хахахахахахаха ЕДИТ: Да припомня че с Пламен за 50 лева рисуваме с ръждясал каруцарски пирон Edited August 20, 2008 by R_a_p_t_o_R Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlekS Posted August 21, 2008 Share Posted August 21, 2008 (edited) Вчера си взех изпита, до 10тина дни съм с шофьорска книжка И колата вече е на мое име. Голям кеф Edited August 21, 2008 by AlekS Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted August 21, 2008 Share Posted August 21, 2008 (edited) Пламене свали ме от коня направо хахахахахахаха ЕДИТ: Да припомня че с Пламен за 50 лева рисуваме с ръждясал каруцарски пирон Да, ммм, предполагам, че после и вие няма да останете изненадани ако видите онези пълзящи червени точки ?! ----------------------------------- Да бе...той Злобила ако стреля така както играе еърхокея, по-скоро сам ще си уцели колата (без да иска). Edited August 21, 2008 by Midex Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted August 21, 2008 Share Posted August 21, 2008 Ще бъда с чудна чанта ших си я сама Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted August 22, 2008 Share Posted August 22, 2008 (edited) Edited August 22, 2008 by zlobil Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted August 22, 2008 Share Posted August 22, 2008 (edited) .......... Мноооого готина е! Да си я караш с кеф Edited August 22, 2008 by djadomraz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted August 22, 2008 Share Posted August 22, 2008 Честита да ти е,пич - леко и безаварийно каране А защо е с благоевгардка регистрация?Лизинговата компания е такава ли? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted August 22, 2008 Share Posted August 22, 2008 Супер е - Мнооого запазена Дълго и безаварийно каране Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted August 22, 2008 Share Posted August 22, 2008 ловешка регистрация е , купих я от Атанас Борносузов и понеже местоживеенето му е там е такава и регистрацията , към 1-2 септември ще я пререгистрирам за да мога да взема хубав номер Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiMy_SuN Posted August 25, 2008 Share Posted August 25, 2008 Снощи един булчински букет нагло полетя към мен, добре, че една кобила (за която вероятно букетът е единствената надежда за брак, съдейки по ръст, визия, облекло и тъпо животинско изражение), избута всички около себе си и го спря преди да ме достигне. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
XpucTyyy Posted August 26, 2008 Share Posted August 26, 2008 Ще купя форома, ще ви банна и ще го продам за скрап Събирайте си ценните неща Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sk8er Posted August 26, 2008 Share Posted August 26, 2008 Ха ха хаааааа...Забавен тип. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted September 2, 2008 Share Posted September 2, 2008 Днеска отидох в м-тел да си прекратя договора... пък тя ква стана... Нов договор + смяна на старата карта + нова карта + нов телефон за 15 лв Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted September 2, 2008 Share Posted September 2, 2008 Смених си musicall-а, щото ми беше един бозалив и сега се кефя на Alice Cooper - Poison (Album Version) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
juji Posted September 4, 2008 Share Posted September 4, 2008 Имам си багерчетаааааааааа Благодаря! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted September 5, 2008 Share Posted September 5, 2008 Имам си багерчетаааааааааа Благодаря! Ако се беше обадила по-рано, щяхме да ги пробваме, щото имаше работа за тях Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deftur Posted September 5, 2008 Share Posted September 5, 2008 Снощи един булчински букет нагло полетя към мен, добре, че една кобила (за която вероятно букетът е единствената надежда за брак, съдейки по ръст, визия, облекло и тъпо животинско изражение), избута всички около себе си и го спря преди да ме достигне. Класика. Една жена срещнала друга....ммм.... представителка на НЕЖНИЯ пол. Аз пък си имам билети за "Престъпление и наказание" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stasio Posted September 5, 2008 Share Posted September 5, 2008 Сложих си Българско знаме на терасата Много е яко. А да ... И се заребих отново да гледам рибки Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts